2009 Haziran Anneleri!!

bende aradım çeşit ama omo babyden başka bulamadım mecburen onla yıkıycam.diğer markaların yok herhalde.nerde satıyolarmışki dalan roxy matik i. hiç duymamıştım.mesela bir makine çamaşır için ne kadar koymak lazım. ben normaldede çok koyuyorumda sanki kirleri iyi çıkacakmış gibi geliyo.sonra çamaşırlar durulanmadan çıkıyo.haydeee tekrar durula sonrakafamçokkarıştı

günaydınnn kızlarrrr nasılsınız bakalım hastalarda iyileşmeler var mı a.s.

bende omo baby den başka göremedim zaten burda tek büyük market var onda da sadece omo baby var düşük sıcaklık yeter sekerim

ya allaha şükür bende cok rahat uyuyorum allah herkese benimki gibi güzel bir hamileleik versin ne şişmem oldu ne kramp ne reflü ne başlarda asırı bulantı allahım nazarlardan korusun inşallah

amin canım.allah hepimizi korusun tabi miniklerimizide.benimde pek şikayetim olmadı ama daha ne olcak bilmiyoruz bakalım.görüces hep birlikte

masallah Naren
ne guzel gecirmisin hamileligini, ben neredeyse senin gibiydim ama ben de ilk 3 ayda mide yanması cok oldu

canım 3 4 kaşık kadar koy bebiş için ya da bi çay bardağı kadar deterjan artığı falan olmasın ben 2 kez durulama yaptım yumuşatıcı koymadım kokusu rahatsız eder diye zaten ütüden sonra yumuşak oluyo çamaşırlar ben eve astım bi de odaya hem dışarda toz olmasın diye hemde biri görüpde ne görmemiş der nazar falan değer diye işte bu kadarrrr

saadet sanırım tansaş tan almış canım ben sorduğumda öle demişti netten araştır istersenn ben omo baby aldım 3 kilo 15 liraydı canımm

maşallah uslu benim gelinimde ondan annesiii ben malesef kramp dışında hepsini yaşadım ama katlandım napalım oğlum ii olsunda razıyım hepsineee

Kızlar günaydın nabersiniz?
biz geldik oğlumla, maşallah diyen bütün teyzoşarımıza teşekkürler a.s.
Doktora gidenler gözünüz aydın, maşallah haziran kuzularına
Hasta arkadaşlara da Allahım şifalar versin
Annem gitti akşam , 3 gün kaldı bende , giderken baya zor geldi ama iyi çok şükür

gunaydın kızlar bnde gece 0 uykuyla duruyorum hıc halım yok valla neden byle olduk bılmem

servetcim nasılsın
görünmüyorsun bu aralar kk da
uykusuzluk hepimizde var
doğum için konuştun mu yakup beyle
benim için geçmişi okuduysan 20/25 mayıs gibi dedi
erken geldi bana ama ne yapalım dr öyle uygun olduğunu söyledi bebek için yani
yoksa sat a göre 3 hariran dı

kontrolun ne zaman?

hamarat anneler çamaşırlar yıkanıyor ütüler yapılıyor, ben bir kısmını yapmıştım , birazı duruyor daha, ağırlaştığım için her iş zor geliyor artık

kızlar ben de omo baby ile yıkadım
ben içerde kuruttum ama kokusu kaçmasın diye dışarda kurutmadım
çamaşırı dışarı asınca hiç koku kalmıyor

bende dışarıya asmam.zaten kendi çamaşırlarımı bile içeride kurutuyorum hele onalrı hiç dışarıy aasmam.
ben migrosa bakmıştım oradan aldım omo babyi .benim aldığımda 12 idi sanırım tam hatırlamıyorum ama.

zeynep ismi hakkındaki yorumlara katılıyorum, benim görümcemin adı zeynep, biraz dediğim dediktir, ama çok iyidir

sibelcimmm canım az kalmış he doğuma allahım sırasıyla teker teker kurtarsın hepimizi bi avazdaaa sana bişe dicem şimdi bu bebişin kıyafetlerini hurça koyarken dalin sabun koycam aralarına kokusu rahatsız etmez dimi bebişi annem koy dedi ama sana sorim bidee?????

emelim annenin ii olmasına sevindim daha da i olcak inşallahh kıs annen yakın değilmi ne diye zor geliyo bakemm gidersin özledikçe nolurkiiii????

valla ben ne kadar zeynep tanıyosam hepsi çok çileli peygamber efendimizin kızının ismi zeynep çok hastalık çekmiş çok çile çekmişşş ondan dolayı derler ama tabi karar sizinnn

zeynep ismi hakkındaki yorumlara katılıyorum, benim görümcemin adı zeynep, biraz dediğim dediktir, ama çok iyidir

kızlar benim ismimde zeynep.aksini iddia etmiycem evet değim dediktir benimde.ayrıca inatçıyımda.ama iyi biriyimdir bende ya.sanırım yakınlarıma sormak lazım biraz:dilcikar:

kızlar konu açılmışken bende sorayım.ben ecrin ismini düşündümde bu aralar herkes koyuyo bu ismi.kabak tadı verdi sanki.birde bazıları anlamı için allahın hediyesi diyo bazılarırıda ücret karşılık diyo kararsız kaldım.başka isimde bulamıyorum takıldım kaldım bu isime

aynen canım benimde olmadı hiç biri hiç anlamadım hamileliğimi çok hareketli geciyo karnım bile yeni yeni büyüyüyo kızımın hareketleri olmasa anlamıcamkaydirigubbakcemile3 gerçi canımda tatlı degildir ondan herhalde. ama en önemlisi narencim biz gurbetteyiz koçişler bi varlar bni yoklar yalnız basımıza geciriyoruz hamileliğimizi Allah yardım ediyo bide hasta olsak kim bakıcaktı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…