canım zaten sadece tozlu oluyolar ya da el değdiği için yıkanıyolar ben en kısa programda yıkadım 30 derecede mis gibi oldular zaten ütü yapılcak steril olcak ama çok deterjan koyma emiiii ben omo baby aldım malesef bunu bulabildim saadetin dediği bi deterjan var DALAN ROXY MATİK bu deterjan %100 organikmişşş bulabilirsen bunu al emiii
günaydınnn kızlarrrr nasılsınız bakalım hastalarda iyileşmeler var mı a.s.
bende omo baby den başka göremedim zaten burda tek büyük market var onda da sadece omo baby var düşük sıcaklık yeter sekerim
ya allaha şükür bende cok rahat uyuyorum allah herkese benimki gibi güzel bir hamileleik versin ne şişmem oldu ne kramp ne reflü ne başlarda asırı bulantı allahım nazarlardan korusun inşallah
gunaydın kızlar bnde gece 0 uykuyla duruyorum hıc halım yok valla neden byle olduk bılmem
bende dışarıya asmam.zaten kendi çamaşırlarımı bile içeride kurutuyorum hele onalrı hiç dışarıy aasmam.canım 3 4 kaşık kadar koy bebiş için ya da bi çay bardağı kadar deterjan artığı falan olmasın ben 2 kez durulama yaptım yumuşatıcı koymadım kokusu rahatsız eder diye zaten ütüden sonra yumuşak oluyo çamaşırlar ben eve astım bi de odaya hem dışarda toz olmasın diye hemde biri görüpde ne görmemiş der nazar falan değer diye işte bu kadarrrr
saadet sanırım tansaş tan almış canım ben sorduğumda öle demişti netten araştır istersenn ben omo baby aldım 3 kilo 15 liraydı canımm
zeynep ismi hakkındaki yorumlara katılıyorum, benim görümcemin adı zeynep, biraz dediğim dediktir, ama çok iyidir
günaydınnn kızlarrrr nasılsınız bakalım hastalarda iyileşmeler var mı a.s.
bende omo baby den başka göremedim zaten burda tek büyük market var onda da sadece omo baby var düşük sıcaklık yeter sekerim
ya allaha şükür bende cok rahat uyuyorum allah herkese benimki gibi güzel bir hamileleik versin ne şişmem oldu ne kramp ne reflü ne başlarda asırı bulantı allahım nazarlardan korusun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?