günaydınnn kızlarrrr nasılsınız bakalım hastalarda iyileşmeler var mı a.s.
Bende omo baby den başka göremedim zaten burda tek büyük market var onda da sadece omo baby var düşük sıcaklık yeter sekerim
ya allaha şükür bende cok rahat uyuyorum allah herkese benimki gibi güzel bir hamileleik versin ne şişmem oldu ne kramp ne reflü ne başlarda asırı bulantı allahım nazarlardan korusun inşallah
kızlar günaydın nabersiniz?
Biz geldik oğlumla, maşallah diyen bütün teyzoşarımıza teşekkürler a.s.
Doktora gidenler gözünüz aydın, maşallah haziran kuzularına
hasta arkadaşlara da allahım şifalar versin
annem gitti akşam , 3 gün kaldı bende , giderken baya zor geldiama iyi çok şükür
narencim ayşecim maşallah deyin kendi kendinize nazar değdirceksiniz
semoşum , yakın sayılır annem arabayla 5 -10 dakika ama bu halimde çıkamıyorum ki bir yere
Zeynepçim benim kızım olsaydı eyşan düşünüyordum, eşimle isimlerimize uyuyor emel&şahin
güzeller güzeli demek, yada meyra , oğlumun ismine uysun, oda parıldayan ışık demek
ecrin bencede çok var
selamlar tatlılar ve kuzuları sabah sabah amma konuşmuşsunuz oku oku bitiremedim.
bis yeni kalktık cok uykucu olduk kızımla
geçmiş olsun hastalarımıza ihmal etmeyin arkadaşlar doktorunuzla görüşün allah korusun bebişlere bişey olmasın.
kıyafetler yıkanmaya başlamış ben de yıkadım ütüleyip kaldırdım.
başbelam canım ecrin ismini bizde cok düşünmüştük bayagıda araştırdık ecrin ecr kelimesinden geliyormuş ücret anlamında onun için vaz geçmiştik.
cnm ben narinde ve 30 derecede yıkadım üstlerindeki tozu gtsn yeter zaten kirli değiller yakızlar bişey sorcam bebek kıyafetlerini kaç derecede yıkamak lazım ilk için.bana düşük sıcaklık yeter miş gibi geliyo.40 falan yeter mi?
tansaştan aldım blgine cnmbende aradım çeşit ama omo babyden başka bulamadım mecburen onla yıkıycam.diğer markaların yok herhalde.nerde satıyolarmışki dalan roxy matik i. hiç duymamıştım.mesela bir makine çamaşır için ne kadar koymak lazım. ben normaldede çok koyuyorumda sanki kirleri iyi çıkacakmış gibi geliyo.sonra çamaşırlar durulanmadan çıkıyo.haydeee tekrar durula sonrakafamçokkarıştı
cnmm aynen bende çok gzl bi hamilelik geçiriorum başından beriaynen canım benimde olmadı hiç biri hiç anlamadım hamileliğimi çok hareketli geciyo karnım bile yeni yeni büyüyüyo kızımın hareketleri olmasa anlamıcamkaydirigubbakcemile3 gerçi canımda tatlı degildir ondan herhalde. ama en önemlisi narencim biz gurbetteyiz koçişler bi varlar bni yoklar yalnız basımıza geciriyoruz hamileliğimizi Allah yardım ediyo bide hasta olsak kim bakıcaktı bize
zeynepcim ecrin herkes de var bildiğim kadarıyla ama begeniyorsan ne den olmasın biz hala karar veremedik anlaşılan sizde bizim gibisiniz
cnm ben narinde ve 30 derecede yıkadım üstlerindeki tozu gtsn yeter zaten kirli değiller ya
tansaştan aldım blgine cnm
cnmm aynen bende çok gzl bi hamilelik geçiriorum başından beri
ne şişme ne reflü ne bulantı ne kusma gurbet elde olunca allah yardımcı oluyor sanırım bizlereee
günaydın hekese biz uynadık kahvaltımızı yaptık geldikkk
bugün kızımın hıçkırıklarıyla uyandımmm
bir hıçkırıyor görseniz karnım nasıl hopluyorrr yavrum benim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?