sibelcim sen 20- 25 arası demişsin ya onda dedim, benim 26 sı olcak büyük ihtimalle 38+5 oluyorum o gün, eşimle tanıştığımız güne denk getircez :)
ya kızlar kızımın bornoz takımıyla küvetinin filesi kaldıı onları yıkıycam
makina dolmuycak ama
ikisi için çalıştırsam bşy olur mu kiii
bişey olmaz canım ya ne olcak.ama acelesi yoksa bikaç bişey daha alıncada yıkayabilirsin. tasarrufu düşünürsek tabi
saadet benim bi mak.den az kaldı yıknacak onları ben kendi hastane pijama geceliğimle falan atıcam sende öle yap ya da ne bilim alt açmasını falan yıkadınmı ben onları da yıkıcam aklında olsun ama istersen de at öle nolcak en kısa prog.da yıkanır ama suyu elektriği boşa harcamamak lazımm
fıstıklar nasılsınız
biz doktordan geldik prensesimi gördük allahım ne kadar tatlıydı doyamadım
kızım 2000 küsürüde varda hatırlamıyorum boyuda 43cm di maşallah
doktor gelişiminin çok ii olduğunu söyledi
spinal anesteziye karar vardik doğum tarihide 3 haziranla 6 haziran arası dedi
yüzü apacık belliydi bu defa bi dudak var kızımda maşşallah yüzünü kaplamış babası gibi kalın dudak:))
kayınvaldem hemen oğluna benzetti ama gerçekten babasına benziyo))
çok tatlıydı yüzünü ilk defa bu kadar net gördüm bu ay sadece 1 kilo almışım toplamda 8 etti doktor çok beğendii
kızıma oyuncaklar aldık babanesiyle dalinin bebe deterjanıyla kıyafetlerini yıkıcaz birazdan
hiç bi sorun yok bebeğimin kafası aşşadaydı ayy çok mutluyum bu mutluluk bana 1 hafta gider
geçmişi okuyamadım herkes iidir inşallah
fıstıklar nasılsınız
biz doktordan geldik prensesimi gördük allahım ne kadar tatlıydı doyamadım
kızım 2000 küsürüde varda hatırlamıyorum boyuda 43cm di maşallah
doktor gelişiminin çok ii olduğunu söyledi
spinal anesteziye karar vardik doğum tarihide 3 haziranla 6 haziran arası dedi
yüzü apacık belliydi bu defa bi dudak var kızımda maşşallah yüzünü kaplamış babası gibi kalın dudak:))
kayınvaldem hemen oğluna benzetti ama gerçekten babasına benziyo))
çok tatlıydı yüzünü ilk defa bu kadar net gördüm bu ay sadece 1 kilo almışım toplamda 8 etti doktor çok beğendii
kızıma oyuncaklar aldık babanesiyle dalinin bebe deterjanıyla kıyafetlerini yıkıcaz birazdan
hiç bi sorun yok bebeğimin kafası aşşadaydı ayy çok mutluyum bu mutluluk bana 1 hafta gider
geçmişi okuyamadım herkes iidir inşallah
maş cnm kızınaaa gözün aydınnnn
çok sevndmmm senn adınaaa
bendee doktora gttiğim gün uçuyorum havalardaaa kaydirigubbakcemile5
oyyy maşallah binnurcummm kocaman olmuş kızın herseyin yolunda olması cok sevindirici sağlıkla kucagına aldıgın günleride görürüz inşallah bitanem yerim ben onun koca dudaklarını :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?