2009 Haziran Anneleri!!

semoşum sen süper besleniyosun zaten.ben bu aralar salata hiç yemiyorum.mide ağrısı yapıyo tamamen bıraktım.sebze yemeklerinden idare edices artık

hehe başkasına yazarken bana iltifat etmişsin sağolllll:CüvCüv:

Canim bizim ballara maalesef güven olmuyor, saf bal bulmak türkiye de artik imkansizlasti...
Eger mümkünse köylerden vs. saf bal temin etmeye calis...

benim bal artvinden geliyo eşimin akrabalarından istiyoruzzz ama çok ağır bi bal ondan günde sadece 1 tatlı kaşığı yiyorum buranın köylerinden gelen daha hafif bi bal var onu yiyorum kahvaltı da

Merhaba canim hos geldin..

Bu haftalar da bebislerin hareketlerini daha az hissediyormusuz, cünkü yerleri iyice daraldi...
Hic sorun etme, sabahlari -aksamlari hareket ediyormus iste...Korkma bence...

canlarım bebişlerin iilik halini bize hareketleri anlatıcak bakın eğer çok az hareket ettiğinden şüpheleniyosak tok karnına sessiz bi odada sol yana yatıp 10 hareket sayıp bu hareketin 1 saat içinde olmasını okeylememiz gerekiyo aklınızda olsun her an değil ama olur ya bugün az mı hareket etti ne dersenizzz genelede olduğundan farklı olduğunda yapılcak şey bu benim dr um söledi bunu

teşekkürler kızlar verdiginiz cevaplar için

hoşgeldin epsussa.s.

Kızlarrr biz geldikkk dr dannn...
Oğlum 2006 gr olmuş bana az gibi geldi kilosu senağlama
Kafa çapı büyük olduğu için sezeryan olacak ve 2 haziran allah kısmet ederse
Siz neler yapıosunuz???yaramaz bişi yok dimi?

yerim kızcem senin oğluşunu ne azı netten baksana 33 haftayala uyumlu 2 kiloyu gecmesi maşallah batuşa
sanada nazar pamuk annesi

yok yaww ii kilosu pınayım sen neden öle dedin batuşuma bakimmm allah allah son ay kaç kilo alıyo onlar biliyonmu benim yeğenim son ay tam 1 kilo almıştıııı daha 2 ay var zuzummmm aaa bak sezeryan mı olcan neyseki belli oldu tarih allah kurtarsın cümlemiziiii benim batuşum çok zeki olcak ondan kafa çapı genişşş

narenim sende pekmez ye nolcakki?????

Binnurcum maşallahhhh kızınaaa gözün aydın canımcımm

yerim kızcem senin oğluşunu ne azı netten baksana 33 haftayala uyumlu 2 kiloyu gecmesi maşallah batuşa
sanada nazar pamuk annesi

Ya ne billim kızlar dr teyzesi 4 kiloyla doğar dedi önceden 5 demişti ondan az geldi sanırım sağlıklı olsunda önemli olan o tabiii saolun canlarımmmm

kızzzz deliii 4 kilo çocuk ne kadar oluyo biliyonmu
bana 3.5 u geçer dedi de öldüm sevinçtennnn deliiii

pınar seninde gözün aydın canım maşallah batuhanaa
gayet ii üzülme canım 5 kiloda fazla diilmi 3ü geçsin boşwer

Kızlar bu arada bugün dr um çok mutlu oldu çünkü sadece 1 kilo almışımm

hee sen tosuncuk dogurcan illa dionki toptosun olsun :))))
kız bana su kadar doğar bu kadar dogar demio hiç dr lar
sadece her hafta böle cok kilo almaz almayabilir diolar bu aya fazla kilo alır ertesi ay azalır artısı diolar bende 3 ü gecsin yeter diorum normali bu zaten kız bebklerinn

bende sadec 1 kilo aldımm 67 oldum toplam 11 kilo aldım basından bu yana 56 yla hamile kalmıştımm

bende sadec 1 kilo aldımm 67 oldum toplam 11 kilo aldım basından bu yana 56 yla hamile kalmıştımm

Haklısın canım millet 2500 doğuruo bizimki iii maşallahhh ben 51 le kaldım 72 kiloyum şu an

binnurcum,pınarcım gözünüzaydın masallah büyütmüssünüz bebişleri bende bu hafta gidecegim ama belli degil günü koçişe baglı baglı bakalım

pınarcım maşallah batuşumuza, hiçte az değil kilosu, tombik olcak maşallah , takma kafana öyle şeyler
kızlar bişey sorcam, saçma belki ama siz ayak tırnaklarınızı kesebiliyormusunuz, ben eğilemiyorum koca göbüşümden, uzadı artık pençe gibi , eşime kes dicem ama etim keser diye korkuyorum, napıyorsunuz siz bu konuda ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…