semoşum sen süper besleniyosun zaten.ben bu aralar salata hiç yemiyorum.mide ağrısı yapıyo tamamen bıraktım.sebze yemeklerinden idare edices artık
Canim bizim ballara maalesef güven olmuyor, saf bal bulmak türkiye de artik imkansizlasti...
Eger mümkünse köylerden vs. saf bal temin etmeye calis...
Merhaba canim hos geldin..
Bu haftalar da bebislerin hareketlerini daha az hissediyormusuz, cünkü yerleri iyice daraldi...
Hic sorun etme, sabahlari -aksamlari hareket ediyormus iste...Korkma bence...
teşekkürler kızlar verdiginiz cevaplar için
fıstıklar nasılsınız
biz doktordan geldik prensesimi gördük allahım ne kadar tatlıydı doyamadım
kızım 2000 küsürüde varda hatırlamıyorum boyuda 43cm di maşallah
doktor gelişiminin çok ii olduğunu söyledi
spinal anesteziye karar vardik doğum tarihide 3 haziranla 6 haziran arası dedi
yüzü apacık belliydi bu defa bi dudak var kızımda maşşallah yüzünü kaplamış babası gibi kalın dudak:))
kayınvaldem hemen oğluna benzetti ama gerçekten babasına benziyo))
çok tatlıydı yüzünü ilk defa bu kadar net gördüm bu ay sadece 1 kilo almışım toplamda 8 etti doktor çok beğendii
kızıma oyuncaklar aldık babanesiyle dalinin bebe deterjanıyla kıyafetlerini yıkıcaz birazdan
hiç bi sorun yok bebeğimin kafası aşşadaydı ayy çok mutluyum bu mutluluk bana 1 hafta gider
geçmişi okuyamadım herkes iidir inşallah
yerim kızcem senin oğluşunu ne azı netten baksana 33 haftayala uyumlu 2 kiloyu gecmesi maşallah batuşa
sanada nazar pamuk annesi
yok yaww ii kilosu pınayım sen neden öle dedin batuşuma bakimmm allah allah son ay kaç kilo alıyo onlar biliyonmu benim yeğenim son ay tam 1 kilo almıştıııı daha 2 ay var zuzummmm aaa bak sezeryan mı olcan neyseki belli oldu tarih allah kurtarsın cümlemiziiii benim batuşum çok zeki olcak ondan kafa çapı genişşş
narenim sende pekmez ye nolcakki?????
kızzzz deliii 4 kilo çocuk ne kadar oluyo biliyonmu
bana 3.5 u geçer dedi de öldüm sevinçtennnn deliiii
pınar seninde gözün aydın canım maşallah batuhanaa
gayet ii üzülme canım 5 kiloda fazla diilmi 3ü geçsin boşwer
hee sen tosuncuk dogurcan illa dionki toptosun olsun :))))
kız bana su kadar doğar bu kadar dogar demio hiç dr lar
sadece her hafta böle cok kilo almaz almayabilir diolar bu aya fazla kilo alır ertesi ay azalır artısı diolar bende 3 ü gecsin yeter diorum normali bu zaten kız bebklerinn
bende sadec 1 kilo aldımm 67 oldum toplam 11 kilo aldım basından bu yana 56 yla hamile kalmıştımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?