CAnim günde bir ceviz omega 3 ihtiyacini karsilarmis zaten,, iyi yapiyorsun, bende 2 ceviz falan yiyorum günde...
ya kızlar ben hiç balık yemiyorum.doktorumda gerek yok diyo.eskiden nasıl besleniyoduysam öyle devam ediyorum.tabi zararlı olan şeyleri yemiyorumda.sizler ekstra yediğiniz bişeyler varmı?
kızlar bende haziran annesiyim 31+2haftalık hamişim benim bebegim sabahları 1-2saat çok hareketli ondan sonra hep sessiz en fazla akşama kadar 3-4 kez ufak dokunuşlar oluyo sizin bebekler nasıl birde birşey var benim bebegim erkek erkekler az hareket edermiş dogurumu
kızlar bende haziran annesiyim 31+2haftalık hamişim benim bebegim sabahları 1-2saat çok hareketli ondan sonra hep sessiz en fazla akşama kadar 3-4 kez ufak dokunuşlar oluyo sizin bebekler nasıl birde birşey var benim bebegim erkek erkekler az hareket edermiş dogurumu
semoşum sen süper besleniyosun zaten.ben bu aralar salata hiç yemiyorum.mide ağrısı yapıyo tamamen bıraktım.sebze yemeklerinden idare edices artık
evet öyleymiş inş karşılar bakalım.birde kızlardan duyduklarımla kahvaltıda bal yiyorum. ama bu bal marketlerdekilerden yani şekerli falan filan.illaki böyle kovandan çıkmış olması lazım değil dir herhaldde
ecem canım fazla kepekli ekmek kansızlık yapıor aklında bulunsun canm
ecem canım fazla kepekli ekmek kansızlık yapıor aklında bulunsun canm
Canim bizim ballara maalesef güven olmuyor, saf bal bulmak türkiye de artik imkansizlasti...
Eger mümkünse köylerden vs. saf bal temin etmeye calis...
yarın doktora gıdıcem kızlar ınsallah kotu bısey olmaz of ıcım sıkılıo valla bebegımde hıc tekme atmadı neredeyse bugun senağlama ınsallah aksam atesım felan cıkmaz bebegıme bısey olucak dıye cok korkuyorum bıan once yarın olsunda gıdıyım oglumu gorıyım
merak etme canım.hiç bişeycik çıkmıycak inş.sen içini ferah tut.yarın güzel haberlerle dönersin hepimizin dualarıylaa
insallah senağlama suan bıle cok terlıyorum tek korkum gece atesımın cıkması senağlama sabahtan berı ıcmedıgım sey kalmadı portakal suyundan ılık ballı tarcınlı sutune kadar senağlama off offf senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?