servetcim nasılsın
görünmüyorsun bu aralar kk da
uykusuzluk hepimizde var
doğum için konuştun mu yakup beyle
benim için geçmişi okuduysan 20/25 mayıs gibi dedi
erken geldi bana ama ne yapalım dr öyle uygun olduğunu söyledi bebek için yani
yoksa sat a göre 3 hariran dı
kontrolun ne zaman?
hoşgeldn cnmmkızlar bende haziran annesiyim 31+2haftalık hamişim benim bebegim sabahları 1-2saat çok hareketli ondan sonra hep sessiz en fazla akşama kadar 3-4 kez ufak dokunuşlar oluyo sizin bebekler nasıl birde birşey var benim bebegim erkek erkekler az hareket edermiş dogurumu
pınarcım maş. oğluşunaaKızlarrr biz geldikkk dr dannn...
Oğlum 2006 gr olmuş bana az gibi geldi kilosu senağlama
Kafa çapı büyük olduğu için sezeryan olacak ve 2 haziran allah kısmet ederse
Siz neler yapıosunuz???yaramaz bişi yok dimi?
neyse kimseler yok galiba, biz de mamamızı yiyelim cokacimcoook
pinar gozunaydin...
batusa masallah kilosuda gayet guzell
binnurcum,pınarcım gözünüzaydın masallah büyütmüssünüz bebişleri bende bu hafta gidecegim ama belli degil günü koçişe baglı baglı bakalım
pınarcım maşallah batuşumuza, hiçte az değil kilosu, tombik olcak maşallah , takma kafana öyle şeyler
kızlar bişey sorcam, saçma belki ama siz ayak tırnaklarınızı kesebiliyormusunuz, ben eğilemiyorum koca göbüşümden, uzadı artık pençe gibi , eşime kes dicem ama etim keser diye korkuyorum, napıyorsunuz siz bu konuda ??
pınarcım maşallah kuzuna kilosu cok iyi
hoşgeldn cnmm
bnm bebiş kıpırdağın teki
pınarcım maş. oğluşunaa
oh ne gzll tarihde belli olmuşşş
bence oğlunun kgside gayet ii cnm tekrar maş
cnm ben kesebiliyorum zorlanmaıyorumdaa
göbüşüm çok büyük değil ya belki ondandırrr cnmmm
iiakşamlar herkeseee
kıslarrrr biz geldik bugün dr a gittik prensesimi gördüm.2000 gr olmuş kuzum dr maaşallah 30 haftadasın 2000 gr dedi.tosun geliyomuş herşey normal. idrar tahlili de yaptı oda çokiyi. çok özlemişim kuzumu. çooooooook tatlıydı ama
ben geçmişi okuyayım
kıslarrrr biz geldik bugün dr a gittik prensesimi gördüm.2000 gr olmuş kuzum dr maaşallah 30 haftadasın 2000 gr dedi.tosun geliyomuş herşey normal. idrar tahlili de yaptı oda çokiyi. çok özlemişim kuzumu. çooooooook tatlıydı ama
ben geçmişi okuyayım
ben geçmişi okuyayım
teşekkürler pınarcım sen de görmüşsun kuzunu maşşallah batuşmuza.allah nazardan saklasınHavvacım maşallah kuzucuğuna
gerçktende maş kuzuna cnmmm
kg si çok ii hakkatenn 30. haftada 2000 see
sen balık hapı içiomuydunn cnmm
zuzucum masallah prensesine...
kilosuda cok ii masallah
seninde gozunaydinn
teşekkürler pınarcım sen de görmüşsun kuzunu maşşallah batuşmuza.allah nazardan saklasın
sagol saadecim evt balık hapı içiyorum çok yarıyo gerçekten sen alıcaktın alamadın mı.
özlemcim sagol teyzesi hadi bakalım bakıcı eler konuşcak bizimle de paylaş emi konuştuklarını az bilgilenelim.
canim bi an once nasil gondersek diye planliyorduk esimle:roflol:
hollandalilar bos bos konusmayi cok severler:mymeka:
umarim duzgun seyler anlatir
evet cnm ben telaşlanıp gtmiştim ayın 3 ündeeslm kizlar kimse muhabbet etmek istemiyor sanirim bu aksam...
yarin dr gitcez oglusumuzu gorcez
sabah sigortanin ilk ongun bebege gonderecegi bakici gelicek
konusma yapmasi gerekiyormus bizimle
yarin bizim icin heyecanli bigun olucak
saadetcim gecen sefer ayni gun gitmistik sanirim dr sen telaslanip gitmistin
kontrol gunun gelmedimi daha sen ne zamn gideceksin
hmm bende aldım içiyorum daa ondan sordum cnmm zaten bnm ki 500mg sennki kaç mgteşekkürler pınarcım sen de görmüşsun kuzunu maşşallah batuşmuza.allah nazardan saklasın
sagol saadecim evt balık hapı içiyorum çok yarıyo gerçekten sen alıcaktın alamadın mı.
özlemcim sagol teyzesi hadi bakalım bakıcı eler konuşcak bizimle de paylaş emi konuştuklarını az bilgilenelim.
maşallah canım zeynep ' e koccaman kız olmuş tosuncuk
havvacım balık hapının markası ne dr mu önerdi kendin mi başladınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?