geldim dr dan şükür hastane yeni binaya taşınmış dr un odasını ara ara bi hal oldum kimse de bilmiyo neyse devlet hastanesine gittim biliyosunuz
oğlum ölçülere göre 1600 müş ve iri bi bebek değilmiş zayıf doğcakmışş boyu 41 cm olmuşş açıkcası moralim başta çok bozuldu ama sonra dedim ki öffff sağlıklı olsun zaten normal doğurmak istiyosun ne üzülüyosun deli karı
ama yine de eczaneden hemen balık yağı hapı aldım sağlıklı olsun diye yaz o kadar yiyorum e ben kilo almadığıma göre nereye gidiyo bu kilolar anlamadım bence benim bebişim dr un sölediği kilolardan daha fazla ben biliyorummmm
şu özel oda işini de sordum tek kişilik oda yokmuş ama doğum yaptıran dr la konuşup 2 kişilik odada tek başıma kalabilirmişim yani yanıma kimseyi almayabilirlermişşş işte böleeee benden haberlerrrr yorumlarınızı alayım bacikolarımm
Semacım baktım gobusune
masallah sen hıc kılo almamısın
30 haftalıga gore cok formundasın
anammmm maşallah ardaya çok yakışıklı bi erkek olcak annesi çok tatlı çıkmışşşşşşbenimki sırtını dönmüştü yüzünü göremedim bugünnnnnnn
kızlar biz geldikkkkkkkkkkkkkkk
yakışıklı oglumun maşallahı var teyzeleri 1950 gr olmuşbe boyuda 40 cm hatta yüzünü bile gösterdi bize .agzımız kulaklarımızda tani sevinçten resmen oglumla tanıştım[/url][/IMG]
slm kızlarrr havvacım masallah oglumuza mankenmı olacak nedır?
semacım kız ben baktımya kızma hemen :)
hoşbulduk canım saolhavvacım hoşgeldin canım maşallah canım yakışıklı oğluna.allah nazarlardan saklasın kilosuda gayet iyi.
saol havvam valla çokda şişko olursa nasıl doğururum onu düşünüyorum en iisi ben günde 1 tane içim 15 gün sorna kendi druma gidicem ya o zaman söliceklerine göre kullanı ya da kullanmamm
saol canımhavvacım masallah çok tatlı oğlusun
saol tatlım hakaten öyle olucak sanırım babasına benziyormuş doktor teyzemiz öyle söyledi kocişinde agzı kulaklarındaHavvacım
gozun aydın oglusunu gormusun
yakısıklı olacak senın kı
semoş gözün aydın bebişini görmşsün, sabah ben de aynı muhabbeti açtım. Bu ay iyi bakamamışım diye.. Allaha şükür kiloları fena değil kuzularımızın,kendi doktoruna da zayıf mı tombiş mi diye sorrsın zaten. Balık yağını ben de aldım bugün, doktoruma da sormuştum. Eğer omega 3'ü tam alamıyorsan, zeytinyağı ve balık tüketimin azsa haftada 2-3 tane al dedi. Onun için hergün yutmayı düşünmüyorum
Havvacım senin de gözün aydın, çok güzel poz vermiş yakışıklı:ecrin_bebek:
olsun neticeye bakalım havvacımm manken gibi poz vermiş ardacıkkkk zaten ardalar hep çok yakışıklı olurlarrrrr maşallah onaaaa
maşallah ,canım gözün aydın.Herşeyi çok normal .Allah nazardan saklasın.
Maşallah ardamıza Havvacım, büyümüş kuzucuk,
sanada maşallah , kilo nasıl verdin anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?