2009 Haziran Anneleri!!

slm kızlarrr havvacım masallah oglumuza mankenmı olacak nedır?
semacım kız ben baktımya kızma hemen :)

canım bence gayet iyi ölçüleri ama tombiş olmasını istiyorsan iç balık hapını zararı yok faydası var. daha bebeginin kilo alacagı haftaya yeni girdin canım . o yüzden endişeye gerek yok bence . maşallak bebegine hemde kocaman

havvacım hoşgeldin canım maşallah canım yakışıklı oğluna.allah nazarlardan saklasın kilosuda gayet iyi.

saol havvam valla çokda şişko olursa nasıl doğururum onu düşünüyorum en iisi ben günde 1 tane içim 15 gün sorna kendi druma gidicem ya o zaman söliceklerine göre kullanı ya da kullanmamm

Semacım baktım gobusune
masallah sen hıc kılo almamısın
30 haftalıga gore cok formundasın

saol yasemincim hiç özel bi çaba sarfetmeden oldu nasıl oldu anlamadım ben 20 30 kilo alırım diyodum normalde de çok kilo almaya müsaitimdir ama böle oldu işteea.s.

semoş gözün aydın bebişini görmşsün, sabah ben de aynı muhabbeti açtım. Bu ay iyi bakamamışım diye.. Allaha şükür kiloları fena değil kuzularımızın,kendi doktoruna da zayıf mı tombiş mi diye sorrsın zaten. Balık yağını ben de aldım bugün, doktoruma da sormuştum. Eğer omega 3'ü tam alamıyorsan, zeytinyağı ve balık tüketimin azsa haftada 2-3 tane al dedi. Onun için hergün yutmayı düşünmüyorum

Havvacım senin de gözün aydın, çok güzel poz vermiş yakışıklı:ecrin_bebek:

anammmm maşallah ardaya çok yakışıklı bi erkek olcak annesi çok tatlı çıkmışşşşşş benimki sırtını dönmüştü yüzünü göremedim bugünnnnnnn

çok tatlı demi sema ya doktordan çıktıgımdan beri resim elimde agzım kulaklarımda dolanıp duruyom ortalıkta bu pozu vermek içinde bi hayli ugraştırdı aslında kendileride ama o kadarcık nazı çekicez artık

olsun neticeye bakalım havvacımm manken gibi poz vermiş ardacıkkkk zaten ardalar hep çok yakışıklı olurlarrrrr maşallah onaaaa

maşallah ,canım gözün aydın.Herşeyi çok normal .Allah nazardan saklasın.

ben kaçtım yemeğimi yapayımmm kocişim gelince aç kalmasınnnn işim bitince damlarım hemen kk ya öpüldünüzzz

slm kızlarrr havvacım masallah oglumuza mankenmı olacak nedır?
semacım kız ben baktımya kızma hemen :)

valla bilmiyorum ama dogsun bi göreyim sonra meslegine karar veririz hep beraber
havvacım hoşgeldin canım maşallah canım yakışıklı oğluna.allah nazarlardan saklasın kilosuda gayet iyi.
hoşbulduk canım saol
saol havvam valla çokda şişko olursa nasıl doğururum onu düşünüyorum en iisi ben günde 1 tane içim 15 gün sorna kendi druma gidicem ya o zaman söliceklerine göre kullanı ya da kullanmamm

canım acaba hiçmi başlamasan sorupta öylemi başlasan acaba .bide çok kilo alıverir . bilemiyorum karar senin
havvacım masallah çok tatlı oğlusun
saol canım
Havvacım
gozun aydın oglusunu gormusun
yakısıklı olacak senın kı
saol tatlım hakaten öyle olucak sanırım babasına benziyormuş doktor teyzemiz öyle söyledi kocişinde agzı kulaklarında

saol canım

kızlar bu arada bende 600 gr vermişim . bu ayda görülmemiş bişeymiş çöp anne olucam bu gidişle ama bebegin kilosu iyi ya o yüzden takma kafana dedi doktor

olsun neticeye bakalım havvacımm manken gibi poz vermiş ardacıkkkk zaten ardalar hep çok yakışıklı olurlarrrrr maşallah onaaaa

canım bu isim işide bi hayli muamma oldu ben istemiyorum arda ismini benim istedigim isim alper aslında . ama babasıda arda olmasını çok istiyor kıyamıyorum bende .8 yıldır hiç destegini eksik etmedi benden hatta hamile kalıncaya kadar çocukları çok sevdigini belli bile atmadi üzülmeyeyim diye

neyse tatlı gebeler ben gidip dinleneyim biraz sabahta çok erken kalktıgımdan sersem gibiyim. görüşürüz canlarım

vazgeçmişler bu halimde uğraşmayım diye kayınvalidem kendi evine yemeğe çağırıyor :)
iyi oldu , gideyim bari, kocişim zaten gece geç gelcek
öptüm hepinizi kızlar , görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…