- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
- 158
merhaba kızlar. ben de ağustos annesiyim.bir şey öğrenmek istiyordum. sizin haftalarınız soruma çok uygun. kızlar ben 30. haftamda türkiyeye geleceğim doğuma. izmir'liyim tabi istanbul aktarmalı olacak. tahminen 6 saat kadar yollarda olacağım. 3 saat uçuş 3 saat uçuş bekleme dersek. 30. haftalarınız nasıl geçiyor arkadaşlar. zor mu olur bu yolculuk. 36. haftaya kadar uçuş iznimiz var ama bedenen ne durumdasınız. haliniz var mı yok mu rahat mısınız nasılsınız . allah bütün bebişleri nazarlardan korusun. hepinise hayırlı doğumlar diliorum
merhaba kızlar. ben de ağustos annesiyim.bir şey öğrenmek istiyordum. sizin haftalarınız soruma çok uygun. kızlar ben 30. haftamda türkiyeye geleceğim doğuma. izmir'liyim tabi istanbul aktarmalı olacak. tahminen 6 saat kadar yollarda olacağım. 3 saat uçuş 3 saat uçuş bekleme dersek. 30. haftalarınız nasıl geçiyor arkadaşlar. zor mu olur bu yolculuk. 36. haftaya kadar uçuş iznimiz var ama bedenen ne durumdasınız. haliniz var mı yok mu rahat mısınız nasılsınız . allah bütün bebişleri nazarlardan korusun. hepinise hayırlı doğumlar diliorum
saol canım benimgözün aydın canım maşallah ogluna
ay valla çok az kaldı gerçekten bende merakla bekliyorumsemacım gözün aydın canımmm maşallah oğluşa kilosu boyuda çok ii
doktorun dedğnide takma sağlıklı olsun yeter
havva maşallah ardayada resimdede çok tatlı çıkmışş
az kaldı be kıslar geçiyo günler kucaklarımıza almaya ne kaldım şurda
hakaten benim günümdü gerçekten çok sevindim ya çok farklı bişe yüzünü görmek.şu kan olayınıda anlamadım 1 tane eksikse 1 tüp alsınlar 5 tüp neyinnesiymiş ya sinir şeylerhawa masallah ogluna
seninde gozunaydin
hem supriz yapip yuzunude gostermis bugun senin gunun yani
bende simdi drdan geldim eve mektup yollamislar bi kan eksik almislar gittim 5 tup kan tekrar verdim nasil sinirlendim anlatamam
saolasın tatlım işin sırrını hala çözemedim ama şu bi gerçek gerçekten annenin kilosuyla bebegin kilosunun alakası yok muş. kesin senin minikte senin yüünü güldürecek bak gör[COLOR="Magenta"]vay vayy maşhh canım oğluşuna.gözünaydın canım..çok da tatlı annesii maşhh..işin sırrı bu demek.. anne vercek bebiş kiloyu alcak:))bakalım biizm bdık ne yaptı.. bende çok merake diyorum yaa.. kaç kilo oldu acaba.. gerçi sanmıyorumki çok kilo almış olsunbenim bıdıklar tam bıdık oluyor.. ilk kızmda 2950 doğmuştu.. buda ablası gibi olursa şaşma:m((.gerçi sağlıklı olsunlardaa gerisi önemli diil..[/COLOR]
pınarcım sorma gerçekten çok sevindim kilo sorunu kalktı ortadan çok şükür .çok teşekkürler canımHavvacım maşallah ardamıza bak üzülüodun kilosu düşük die tosuncuk olmuşşşşşş
maş cnm oğluşuna gözün aydın kg yi takma kafayaa doğunca tosuncuk yaparsınnn sonra kızlar beğenmezz ha benden sölemesiii delikafadulden
havvacık sennde gözün aydın maş oğluşunaaaaa
ben 20. haftamda gitmistim o zaman rahatti
ama suanda gidemem sanirim..karnim burnumda neredeyse..
28.haftadan sonra dr raporu gerektigini biliyorum
drun onayliyorsa gidebilirsin
simdilik cikiyorum sonra gorusuruz kendinize ii bakin kizlarr
ayyy ne yorulmuşum bugünnn oturunca anladım vallahiii
iii yürüdüm amaaaa
en iyisi dr.unla ayrıntılı bi şekilde konusup karar vermen.herkes farklı farklı yasayo gebeliği kimi sıkıntılı geçiriyo kimi rahat ve ne zaman nasıl olacagını kestiremiyosun aslında. suanda nasıl geciyo gebeliğin peki?uzun bi zaman 2 saatte bi mola verip en dk yürümek gerekiyo Allah yardımcın olsun zorlu bi yolculuk olacak sanırım
CANIM BENİM BENDE FRANSADA DUSUNMUSTUM DOGUMUMU ORDA ANNEANNEM VE DEDEM VAR. DOKTORUM BANA 34 E KADAR SEYEHAT EDEBILIRSIN DEDI ZATEN BINECEGIN UCAK RAHAT OLUCAK . AYAKLARINI UZATIP GELIRSIN .BENCE BI SAKINCASI YOK AMA DOKTORUNDAN IZIN ALMAN LAZIM SEKERIM
merhaba
benim 30.haftam sıkıntılı geçmediii
şuanda da pek sıkıntm yok rahatım çok şükür
tabi gebelik kişiden kişiye değişr bilemem ki ..
sana iyi uçuşlar
LALECE canım bu kişiden kişiye değişir. kimisi 30. haftasında elını kaldırcak hal bulamaz kımısı gunde 1.5 km yuruyebılır. kimisi egılemez ayakabılarını gıyemez kımısı egılebılır.anllıycagın bu kısıden kısıye gore degısıyor. ben ıyıydım , o ıyıydı bu senınde 30.haftanda ıı olucagın anlamına gelmez. senın yapıcagın doktorunla gorusmek.o en ıısını bılır ve sen kendı vucudunu en ıı tanıyansın . sana ıı ucuslar.
aynen öle oldum cnmmm vallaaa yaaacok yorma kızını papatya kaydirigubbakcemile bende bazen cok yoruluorum yoruldugumu farkına varmıyorum bı oturuyorum yerımden kalkamıyorum kafamçokkarıştı
teşekkürler kızlar. demek zaman göstercek beklicez daha. valla 22. haftamdayım 11 kilo aldım 60 oldum alıştığım kilodan baya bi fazlayım . bu yüzden ağır hissediorum kendimi. daha ne kadar alırım bilmiyorum . bebek sağlıklı olduktan sonra çekilir inşallah. çünkü ben irandayım ve burda doğurasım yok. inşallah bir aksilik çıkmaz o zaman. çok saolun... bebişlerinizle sizlere nazar değmesin inşallah ve sağlıcakla kavuşursunuz
havvacım naptın battaniye bttimiii koymadın resminiii
bebek şekerlerin ne alemdeee
ii akşamlarr fıstıklar npyonuz bakalım
yarın 33. haftaya giriyoss ne çabuk geçti 5 haftam kalıyo geriyo
acısıylsa tatlısıyla bitirdik nerdeyse kıslar valla
hmmm ii bakalım havvacım bende btrdim 75 olduu bnmdeeecanım battaniye bitti çok şükür bebek şekerlerinide bitirdim 75 tane yaptım ama daha hazırlamadım yaptıgım herşey yarım daha tamamlayayayım koyacagım resimlerini bende tek tek buraya taşımak zor geldi bilgisayar arka odaya gidince çekip koyacagım reşimlerini
kaydirigubbakcemile3kendi adıma soyluyorum gunler gecmek haftalar gecmek bılmıyor :))
gercı dıorum hamılelıgıımın keyfını cıkarıyım nasıl olsa bebek cıksa oglum gerı don cıktıgın yere dıcegım gunlerde gelıcek dıyeama bıyandanda dayanamıorum hemen oglum dogsun ıstıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?