kızlar tatlı yaptım canınız çekmesin söylemeyim, hiç kabarmadı, sinir oldum , şimdi görümcem, kayınpederim , kayınvalidem de gelcek, bişey derlerse üzülürüm
çıkarmasammı hiç onu düşünüyorum
Semoşum maşallah Çağatayımıza , sağlıklı olması çok güzel, kilo alcak o daha, benim de geçen ay öyleydi, depresyona girmiştim besleyemiyorum oğlumu diye, balık hapı çok iyi geldi ,birde bal
doğsunlarda inşallah bir güzel besleriz , tosuncuk olurlar :))
boşver güzelim sağlıklı olsunda kilo çok önemli değil.15 gün önce arkadaş doğum yaptı.hep zayıf dedi doktor.ama 40 haftayı bekledi bebek 3600 doğdu.aynı doktora gidiyoruz bizede hep önde dedi.o doğunca bende korktum zayıf bebek 3600 doğduysa bizim önde giden oğlumuz ne olacak diye.o yüzden artı bir şey yapmıyorum şu an doktor balık yağı falan vermedi bende almayı düşünmüyorum.
semoşum gözün aydın görmüşsün tosuncuğunu.kilosu bence iyi.ben 31+4 de gittim 1600 dü yani senden bir hafta sonra oluyo.doktor herşey normal dedi.seninde normalmişya daha ne iştiyoruz ki biz sağlıklı olmaları değilmi
Kızlar tatlı yaptım canınız çekmesin söylemeyim, hiç kabarmadı, sinir oldum , şimdi görümcem, kayınpederim , kayınvalidem de gelcek, bişey derlerse üzülürüm
çıkarmasammı hiç onu düşünüyorum
Deli kız :)) inşallah kolay olur hepimizin doğumu,
Hiç te korkmuyorsun maşallah , benim ödüm kopuyor
ay bende evde doğmuşum hemde ters gelmişim
ebe çevirmiş delikafadulden
saol emelcim aldım bende marincap ama kullansammı diye düşünüyorum sonra bana falan kilo yapmasın hı bi de çok tüntiş olur normal doğum zora girmesin çekiniyorummm bakalım ben kendi druma gidene kadar kullanayımmm orda kilosu çok derse bırakırımmmm
doğru diyosun vildancım eczanedeki kıza demişki dr u 2700 doğcak çok zayıf bi bebek olcak 2 hafta sonra doğurmuş 4kilooo :1shok:çok zor oldu doğumum diyo normal doğurmuşş benim dr lar da vermedi ben aldım kararsızım içsemmi içmesemmiiii
saol zeynepcimm he takıntı yapcak bişey arıyoz sıkıntıdannnnn
canım tadına bak iiyse çıkart sen pastaneci değilsin ya hamiş hamiş bu kadar oluyo dersinnnn onlarda gelirken yapsınlar bişelerrrr
vildan ben en iisi kendi druma bi tel açıp sorarım ona göre kullanırımmmm bak şimdi de tereddütte kaldımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?