2009 Haziran Anneleri!!

laf edeceklerini düşünüyorsan hiç çıkartma sinir olma boşu boşuna.

saol emelcim aldım bende marincap ama kullansammı diye düşünüyorum sonra bana falan kilo yapmasın hı bi de çok tüntiş olur normal doğum zora girmesin çekiniyorummm bakalım ben kendi druma gidene kadar kullanayımmm orda kilosu çok derse bırakırımmmm

doğru diyosun vildancım eczanedeki kıza demişki dr u 2700 doğcak çok zayıf bi bebek olcak 2 hafta sonra doğurmuş 4kilooo :1shok:çok zor oldu doğumum diyo normal doğurmuşş benim dr lar da vermedi ben aldım kararsızım içsemmi içmesemmiiii

saol zeynepcimm he takıntı yapcak bişey arıyoz sıkıntıdannnnn

canım tadına bak iiyse çıkart sen pastaneci değilsin ya hamiş hamiş bu kadar oluyo dersinnnn onlarda gelirken yapsınlar bişelerrrr

sibelcim canım..
nasılsın..?
ben daha çalışıyorum canım..10-15 mayıs gibi çıkıcam inşallah..
artık zor geliyo zaten gelip gitmek

VALLAH GÜZELİM SEN BİLİRSİN AMA NORMAL DOĞUM YAPMAK İÇİN EN FAZLA 3600-3700 4 KİLOYU GEÇERSE SEZERYAN YAPILIYORMUŞ HEM ZOR OLUR ZATEN DOĞURMASI.HAYIRLISI ARTIK BAKALIM SAĞLIKLA DOĞSUNLAR.HAYIRLISI İLE KURTULALIMDA KİLO KOLAY İŞ.BEN 2800 DOĞMUŞUM KARDEŞİM 3900 İKİMİZİNDE KİLOLORI HEP YAKINDI.HEP AYNI EŞYALARI GİYERDİK.BEN HAMİLE KALANA DEK.kaydirigubbakcemile3

vildan ben en iisi kendi druma bi tel açıp sorarım ona göre kullanırımmmm bak şimdi de tereddütte kaldımmmmm

valla tam bilmiyom o ara çıkacam diye uğraşıyodumdelikafadulden
ya başım gelmemiş ilk önce.ilk gelen kolum olmuş galiba yada omuz
ebede sanırım eliyle çevirmiş baya bi uğraşmış.hertarafım morarmış tabi çürük içindeymişim.
herhalde acele gelmişimki hastaneye gidememişler.abim bile hastane de doğmuş ben evde:dilcikar:
işte böle ne garip demi bazen anlatıyom böle tanıdıklara falan zaten var sende bi terslik diyolar

anladım zeynepcimmm ay ne zor olmuştur annen ve senin içinnnn şaşırdım kaldım ilk kez duydumm sen ters değilde yan gelmişsin kuzum bence ondan çok ani olmuşturrrrr

kızlar biz geldikkkkkkkkkkkkkkk
yakışıklı oglumun maşallahı var teyzeleri 1950 gr olmuşbe boyuda 40 cm hatta yüzünü bile gösterdi bize .agzımız kulaklarımızda tani sevinçten resmen oglumla tanıştım
[/url][/IMG]

anammmm maşallah ardaya çok yakışıklı bi erkek olcak annesi çok tatlı çıkmışşşşşş benimki sırtını dönmüştü yüzünü göremedim bugünnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…