- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
- 158
geldim dr dan şükür hastane yeni binaya taşınmış dr un odasını ara ara bi hal oldum kimse de bilmiyo neyse devlet hastanesine gittim biliyosunuz
oğlum ölçülere göre 1600 müş ve iri bi bebek değilmiş zayıf doğcakmışş boyu 41 cm olmuşş açıkcası moralim başta çok bozuldu ama sonra dedim ki öffff sağlıklı olsun zaten normal doğurmak istiyosun ne üzülüyosun deli karı
ama yine de eczaneden hemen balık yağı hapı aldım sağlıklı olsun diye yaz o kadar yiyorum e ben kilo almadığıma göre nereye gidiyo bu kilolar anlamadım bence benim bebişim dr un sölediği kilolardan daha fazla ben biliyorummmm
şu özel oda işini de sordum tek kişilik oda yokmuş ama doğum yaptıran dr la konuşup 2 kişilik odada tek başıma kalabilirmişim yani yanıma kimseyi almayabilirlermişşş işte böleeee benden haberlerrrr yorumlarınızı alayım bacikolarımm
kızlar biz geldikkkkkkkkkkkkkkk
yakışıklı oglumun maşallahı var teyzeleri 1950 gr olmuşbe boyuda 40 cm hatta yüzünü bile gösterdi bize .agzımız kulaklarımızda tani sevinçten resmen oglumla tanıştım[/url][/IMG]
Evet armycimmmdimi kız pınarr..:roflol:
Hahaaa süper haziranın koca kafaları die dizi çekerizzzzz delikafaduldenhadi leeennnn pınayyyy sen 4 kilo olcak diye üzülüyodun canımıniçiiii üzülmüyom bak çok mutluyummm kuzumu gördümm heeee bu ara da çağatay da koca kafalı olcakmışşşş kafası top gibi çok yuvarlak muntazam dedi ama büyükmüşşş :roflol::roflol:
yakışıklı oglumun maşallahı var teyzeleri 1950 gr olmuşbe boyuda 40 cm hatta yüzünü bile gösterdi bize .agzımız kulaklarımızda tani sevinçten resmen oglumla tanıştım[/url][/IMG]
hawa masallah ogluna
seninde gozunaydin
hem supriz yapip yuzunude gostermis bugun senin gunun yani
bende simdi drdan geldim eve mektup yollamislar bi kan eksik almislar gittim 5 tup kan tekrar verdim nasil sinirlendim anlatamam
hoppala.. neyse canım sıkma canını..olur böyle şeylerr.gerçi yormuşlar seni ama netcen ..
maş cnm oğluşuna gözün aydın kg yi takma kafayaa doğunca tosuncuk yaparsınnn sonra kızlar beğenmezz ha benden sölemesiii delikafaduldengeldim dr dan şükür hastane yeni binaya taşınmış dr un odasını ara ara bi hal oldum kimse de bilmiyo neyse devlet hastanesine gittim biliyosunuz
oğlum ölçülere göre 1600 müş ve iri bi bebek değilmiş zayıf doğcakmışş boyu 41 cm olmuşş açıkcası moralim başta çok bozuldu ama sonra dedim ki öffff sağlıklı olsun zaten normal doğurmak istiyosun ne üzülüyosun deli karı
ama yine de eczaneden hemen balık yağı hapı aldım sağlıklı olsun diye yaz o kadar yiyorum e ben kilo almadığıma göre nereye gidiyo bu kilolar anlamadım bence benim bebişim dr un sölediği kilolardan daha fazla ben biliyorummmm
şu özel oda işini de sordum tek kişilik oda yokmuş ama doğum yaptıran dr la konuşup 2 kişilik odada tek başıma kalabilirmişim yani yanıma kimseyi almayabilirlermişşş işte böleeee benden haberlerrrr yorumlarınızı alayım bacikolarımm
havvacık sennde gözün aydın maş oğluşunaaaaakızlar biz geldikkkkkkkkkkkkkkk
merhaba kızlar. ben de ağustos annesiyim.bir şey öğrenmek istiyordum. sizin haftalarınız soruma çok uygun. kızlar ben 30. haftamda türkiyeye geleceğim doğuma. izmir'liyim tabi istanbul aktarmalı olacak. tahminen 6 saat kadar yollarda olacağım. 3 saat uçuş 3 saat uçuş bekleme dersek. 30. haftalarınız nasıl geçiyor arkadaşlar. zor mu olur bu yolculuk. 36. haftaya kadar uçuş iznimiz var ama bedenen ne durumdasınız. haliniz var mı yok mu rahat mısınız nasılsınız . allah bütün bebişleri nazarlardan korusun. hepinise hayırlı doğumlar diliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?