2009 Haziran Anneleri!!

gözün aydın canım maşallah kuzuna kilosunu takma bak göreceksin bidahaki gittiginde toparlamış olucak çagtayımız.

gözün aydın canım maşallah ogluna

dimi kız pınarr..:roflol:
Evet armycimmm

Hahaaa süper haziranın koca kafaları die dizi çekerizzzzz delikafadulden

semacım gözün aydın canımmm maşallah oğluşa kilosu boyuda çok ii
doktorun dedğnide takma sağlıklı olsun yeter
havva maşallah ardayada resimdede çok tatlı çıkmışş
az kaldı be kıslar geçiyo günler kucaklarımıza almaya ne kaldım şurda

ayy ben raporumu kuruma verdim :) 5 hafta daha çalışıcam yani!!
Bu arada nazardan çatlamazsam, işyerindeki koca koca teyzeler(!) yemekte beni görmüşler arkadaşlarımda onlarla aynı masadaymış, yok kilo almadı vücudu pek bozulmadı.. konuşuyolarmış, sonrada kızlara sormuşlar ne kadar kilo aldığımı- oğlumun kilosunu falan, yemek boyu seni konuştular dedi arkadaşım.. Ya 12,5 kilo aldım nerde az kiloysa millete konuşacak laf lazım.

Allah hepimizi nazarlardan kem gözlerden korusun...

hawa masallah ogluna
seninde gozunaydin
hem supriz yapip yuzunude gostermis bugun senin gunun yani
bende simdi drdan geldim eve mektup yollamislar bi kan eksik almislar gittim 5 tup kan tekrar verdim nasil sinirlendim anlatamam

[COLOR="Magenta"]vay vayy maşhh canım oğluşuna.gözünaydın canım..çok da tatlı annesii maşhh..işin sırrı bu demek.. anne vercek bebiş kiloyu alcak:))bakalım biizm bdık ne yaptı.. bende çok merake diyorum yaa.. kaç kilo oldu acaba.. gerçi sanmıyorumki çok kilo almış olsunbenim bıdıklar tam bıdık oluyor.. ilk kızmda 2950 doğmuştu.. buda ablası gibi olursa şaşma:m((.gerçi sağlıklı olsunlardaa gerisi önemli diil..[/COLOR]

hawa masallah ogluna
seninde gozunaydin
hem supriz yapip yuzunude gostermis bugun senin gunun yani
bende simdi drdan geldim eve mektup yollamislar bi kan eksik almislar gittim 5 tup kan tekrar verdim nasil sinirlendim anlatamam

hoppala.. neyse canım sıkma canını..olur böyle şeylerr.gerçi yormuşlar seni ama netcen ..

Havvacım maşallah ardamıza bak üzülüodun kilosu düşük die tosuncuk olmuşşşşşş

yaa bende özledim bebişimii.. inş yarın gidicm.. yüzünü en son iki ay önce görmüştüm(ösleidm yaa ..(

armağancım seninki ikinci olduğu için sana sorayım
ben de pazartesi gunu gidicem kontrole ve o gun de 35+0 oluyorum
o gun doktor çatı kontrolu yapar mı?
ya da normal dogum olsa bile su kadar haftan kalmıs dıyebilir mi?

selam bayanlar bız geldık oglumla
eşim bu gece geç gelıcekmıs :çok üzgünüm: bende kesın cok sıkılıcam bu aksam ne var tv de dızı felan ızlıyım bari :çok üzgünüm:

maş cnm oğluşuna gözün aydın kg yi takma kafayaa doğunca tosuncuk yaparsınnn sonra kızlar beğenmezz ha benden sölemesiii delikafadulden
havvacık sennde gözün aydın maş oğluşunaaaaa

bu arada slm herkese anca girebildimm
öğleden sonra kuaföre ggtm çok sıra vardııı orda bekledim sonra arkadaşla pazara çıktıkkk
anca gelebildim evimeee çok şükürrrr
şimdidee çıkıyorum yemek yapmayaa
hoşçakalınnnn

merhaba kızlar. ben de ağustos annesiyim.bir şey öğrenmek istiyordum. sizin haftalarınız soruma çok uygun. kızlar ben 30. haftamda türkiyeye geleceğim doğuma. izmir'liyim tabi istanbul aktarmalı olacak. tahminen 6 saat kadar yollarda olacağım. 3 saat uçuş 3 saat uçuş bekleme dersek. 30. haftalarınız nasıl geçiyor arkadaşlar. zor mu olur bu yolculuk. 36. haftaya kadar uçuş iznimiz var ama bedenen ne durumdasınız. haliniz var mı yok mu rahat mısınız nasılsınız . allah bütün bebişleri nazarlardan korusun. hepinise hayırlı doğumlar diliorum

ben 20. haftamda gitmistim o zaman rahatti
ama suanda gidemem sanirim..karnim burnumda neredeyse..
28.haftadan sonra dr raporu gerektigini biliyorum
drun onayliyorsa gidebilirsin

simdilik cikiyorum sonra gorusuruz kendinize ii bakin kizlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…