- 30 Temmuz 2008
- 1.454
- 74
- 683
benim günlerim geçiyoda içimi kaxıya kazıya eşim yok kayınvaldem var yanımda alışmışım kıslar tek kalmaya oda sıktı beni gerçi kadın bişey yapmıyoda insan alışınca 2. kişiyi istemiyo ewde
ahh bebeğim gelse biliyorum hiç canımınn sıkılmasına vakit kalmıcakk
kafa olursa ii dirde k.valde değilsee çekilmez valla oceancımmm
aman dikkat et kk ya üye olup okumasın kadınnn
kayınvalıdenmı geldı canım mısafırlıge :) kendı annen olsa ınsan sıkılmaz ama ne kadarda anne desek elin annesi sahsen benım fıkrım bole :ecrin_bebek:
kafa olursa ii dirde k.valde değilsee çekilmez valla oceancımmm
aman dikkat et kk ya üye olup okumasın kadınnn
benim annem hayatta değil canım keşke o olsaydı ama...
sorma ya kadının valla bişey yaptığı yok ama bana geliyolar
habire bana yemek yedirmek istiyo kötülükten değil ama bendekide işkembe değil mide yanii
bide ewde alışmışım herşey benim koyduğum yerde durmalı o kafasına göre bırakıyo bende gördükçe deliriyom gitcem dese kal demem ama gitmezkii:jeyyar:
bebek dogana kadar sende herhalde :) bıde bebek dogar hadı 40 ydı hası şu suydu bu suydu :CüvCüv: neyse canım ne diyim beterın beterı var demısler allahtan ıı yureklı bı kadın mıs alkisalkisalkis laf sokmaydı , surat asmaydı felan olmadıkca takmıycaksın sekerım kaydirigubbakcemile5
habire bana yemek yedirmek istiyo kötülükten değil ama bendekide işkembe değil mide yanii
bide ewde alışmışım herşey benim koyduğum yerde durmalı o kafasına göre bırakıyo bende gördükçe deliriyom gitcem dese kal demem ama gitmezkii:jeyyar:
saadetcim bu arada kızının yatağı çok güzelll güle güle uyusun büyüsün inşallah anne babayı üzmesin :ecrin_bebek:
hmmm ii bakalım havvacım bende btrdim 75 olduu bnmdeee
belki bi kaç tane daha örerimmm
tülleri aldık babamız tek tek kesti ama yetmiycekk biraz daha almak lazım tülll
bidee içine ne koycaksın ben burda bulamam sanrım lavanta
badem şekeri alıp koycammm
lavanta çiçekçide satılmaz dimiii
al bendende o kadar cnmmm
ilk doğumlar olsaa başlasaa inşlahh
çbucak geçer o zmn zamannn
hakaten güldürdün beni canım gece gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?