2009 Haziran Anneleri!!

benim günlerim geçiyoda içimi kaxıya kazıya eşim yok kayınvaldem var yanımda alışmışım kıslar tek kalmaya oda sıktı beni gerçi kadın bişey yapmıyoda insan alışınca 2. kişiyi istemiyo ewde
ahh bebeğim gelse biliyorum hiç canımınn sıkılmasına vakit kalmıcakk

kayınvalıdenmı geldı canım mısafırlıge :) kendı annen olsa ınsan sıkılmaz ama ne kadarda anne desek elin annesi sahsen benım fıkrım bole :ecrin_bebek:

kafa olursa ii dirde k.valde değilsee çekilmez valla oceancımmm
aman dikkat et kk ya üye olup okumasın kadınnn

kayınvalıdenmı geldı canım mısafırlıge :) kendı annen olsa ınsan sıkılmaz ama ne kadarda anne desek elin annesi sahsen benım fıkrım bole :ecrin_bebek:

benim annem hayatta değil canım keşke o olsaydı ama...
sorma ya kadının valla bişey yaptığı yok ama bana geliyolar
habire bana yemek yedirmek istiyo kötülükten değil ama bendekide işkembe değil mide yanii
bide ewde alışmışım herşey benim koyduğum yerde durmalı o kafasına göre bırakıyo bende gördükçe deliriyom gitcem dese kal demem ama gitmezkii:jeyyar:

slm güzel anneler kayınvalidelerden bahsetmişken benimkide saolsun burda... yaz bebeği diye hiç bişey örmemiş yaa almamışda gerçi oğlumun anneannesi kimseye fırsat bırakmıyo ama insan yinede bekliyo -tatlicadiarzu-

bebek dogana kadar sende herhalde :) bıde bebek dogar hadı 40 ydı hası şu suydu bu suydu :CüvCüv: neyse canım ne diyim beterın beterı var demısler allahtan ıı yureklı bı kadın mıs alkisalkisalkis laf sokmaydı , surat asmaydı felan olmadıkca takmıycaksın sekerım kaydirigubbakcemile5

yok yok allahaşükür yapmıyo bende bunaldım işte eşim yok yanımda o ne yapsa batıyo bana bakmayın kadın bütün gün bebekle bana bişeyler örüyoo hakkını yiyemem herşeyinide almışş
pınarcım ilk torun bide kız olunca kaynanamın 2 oğlu var kızı yok o yüsden çok hevesli

o düzen bozulmaması bendede var cnmm
annemler geldiğinde bile
herşeyin yeri karışıncaa fıttırıyorum ama napcaksınnn
kalabalıkdaa oluyoooo karmaşıklık maaleseff

çok güzel valla bizimkinin 36. torunu sanırım o yüzden pek takmıyor alışmış o torunlara göreceğini görmüş ama yinede.... amannn napıyım canı sağolsun yeter ne diyim artık:1hug:

saadetcim bu arada kızının yatağı çok güzelll güle güle uyusun büyüsün inşallah anne babayı üzmesin :ecrin_bebek:

aman pınarımmm bende o da yokkk boşverrrrr sen en güzellerini alıyosun zaten yavrunaaa

canım bana lavanta pek iyi gelmedi o kadar emek ediyoruz bari agızları tatlansın diye çikolata koymayı planlıyorum bakalım zaten alacagım çikolata ekstra şekerede para vermiyeyim dedim . bide bebek lokumu derdi var onuda halam bebek lokumu benden olsun dedi alıcakmış kendisi 1 kaşa lokum

hakaten güldürdün beni canım gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…