2009 Haziran Anneleri!!

semacıım olana çare yok tatlım napalım, benimde sol göğsümün alt tarafı çatladı..
napalım o kadar yağa kreme çatlıyosa elden bişey gelmiyor artık:))
hangi diziyi izliyosuun semoş seen??

hyr cnm yarın nöbetçi
oturuoz kocişle arada bakım dedim ama kk boş bugünnn nese ben çıktım ii geceler

nidacim saol paylasimin icin
elimden gelenin en iyisini yaptim ben simdilik bisey yok ama catlarsam ve sarkkarsamda napalim artik ikinci bebisten sonra bi baska cozum dusunurum:jeyyar:

kimseler kalmamış bizde yatalım barii herkese ii gecelr
ii pazarlarrr sabah gelen anneyede günaydınnnlar

Günaydın annişler, iyi pazarlar herkese ...
Ben doğurmadım daha, hihoyyyt beni merak eden herkese teşekkür ederim düşündüğünüz için a.s.
Tansiyonum yükselmiş dün anlamadan, benim tansiyonum çıkınca kanamam oluyor hemen ,
doktor küçüğü 9 ve üzerinde çıkar devam ederse düşmesse hemen gel dedi, dün ölçtüm 9 du, yarım saat yattım , 8 e düştü, şükürler olsun,
Artık sık sık ölçüyorum,
Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar mayıs annelerinin listesine baktınızmı, ne çok erken doğuran var 34, 35 ,36 hep böyle doğum haftaları

nidacim saol paylasimin icin
elimden gelenin en iyisini yaptim ben simdilik bisey yok ama catlarsam ve sarkkarsamda napalim artik ikinci bebisten sonra bi baska cozum dusunurum:jeyyar:

Rica ederim canim, insallah catlamayiz :Saruboceq:

Emelcim az kaldi dayan nolurrrr...Ilklerden birisin, insallah saglikla gelir bebisin- bebislerimiz:Saruboceq:

Günaydin kizlarrrrrra.s.

Nidacım, ben biran önce gelsin o günler istiyorum çünkü çok ağırlaştım ben ,evin içinde zor yürüyorum,
her geçen gün daha çok büyüyor karnım artık , maşallah diyelimm genede kuzularımıza

günaydınnnnn herkeseee
şekerkızcım çok sevndm iyi olmana aman dikkat et kendinee

Sema nereye gittin kız, dondurucuda kek, kurabiye nasıl saklıyorsun, öyle yapılabiliyorsa, yapayım bir kaç çeşit , lohusalığımda annem benlemi ilgilencek, bebeklemi ilgilencek, misafirlere kek börekmi yapçak kadıncağız, yavaş yavaş doldurayım iyice ağırlaşmadan,
çıkınca buzlu buzlu fırınamı konuluyor? ???

Sağol Saadetçim, :1hug: idare etçez artık az kaldı
Ben mutfağımı toplayım, kahvaltı sofrası bile duruyor
gelirim gene görüşürz

offf bende yanlızımmm bugün eşim nöbetteee
temizlik yapmazsam yada birileri gelmezse buralarda
olurummmm artıkkk

saadet ben deep freeze kek kurabiye atmadım ama annem atmış sonrasında micro dalga fırında ısıtıyormuş yeni pişmiş gibi oluyor dedi bana
ben sadece börek sardım ama pişirmeden attım bir de kayınvalidem gelince sarma yapcaz o kadar tatlı olarak kek benim için 5 dk çırpar atarım ayrıca eşim tatlı uzmanı oldu o da ben bile yaparım diyor
işim kolay yanicokacimcoook

binnurcum ben şu makyaj temizleme pamukları var ya yuvarlak ondan koyuyorum yoksa dediğin gibi çok kötü bişey sapsarı ve yağlı

sğl sibelcim anladımmm
sibelcim göğüs ucu kremimi sürüyosnnn
yoksaaa çatlamasın die göğsünüzün her yerine mi sürüyorsunuz kremmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…