Günaydın annişler, iyi pazarlar herkese ...
Ben doğurmadım daha, hihoyyyt beni merak eden herkese teşekkür ederim düşündüğünüz için a.s.
Tansiyonum yükselmiş dün anlamadan, benim tansiyonum çıkınca kanamam oluyor hemen ,
doktor küçüğü 9 ve üzerinde çıkar devam ederse düşmesse hemen gel dedi, dün ölçtüm 9 du, yarım saat yattım , 8 e düştü, şükürler olsun,
Artık sık sık ölçüyorum,
Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sema nereye gittin kız, dondurucuda kek, kurabiye nasıl saklıyorsun, öyle yapılabiliyorsa, yapayım bir kaç çeşit , lohusalığımda annem benlemi ilgilencek, bebeklemi ilgilencek, misafirlere kek börekmi yapçak kadıncağız, yavaş yavaş doldurayım iyice ağırlaşmadan,
çıkınca buzlu buzlu fırınamı konuluyor? ???
sğl sibelcim anladımmm
sibelcim göğüs ucu kremimi sürüyosnnn
yoksaaa çatlamasın die göğsünüzün her yerine mi sürüyorsunuz kremmm
kıslar bizgedik kimse kalmamış nerdesiniz tombikler
annem,annannem ve teyzemle dolu dolu 2 gün geçirdim ama doyamadım.olsun buda moral oldu.nasıl özlemişim ya
annem aldıklarını ördklerini getirmemiş yıkayıp getircekmiş bana iş olmasın diye.
saadetcim ve havvacım kuzularınızı görmüşsünüz maşallah allah nazardan saklasın.
kızlar naber ben geldim . herşey yolunda demi geçmişi okuyacak halim yok valla bi teşebbüs ettim ama olmayacagını anladım gene kaynatmışsınız . iyisiniz demi hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?