2009 Haziran Anneleri!!

canım geçmiş olsun aman dikkat et kendineeee yaaa az kaldı dayan yorma kendini temiz hava al bol bol balkonunda otur dinlen evi sık sık havalandır emi çok su iç yağlı hamur işi ekmek falan fazla yeme cicimmmm azcık kaldı emiiiii

canım dondurucuya kek atıyo annem biri gelceği zaman microda ısıtıyo ama haberli gelcek varsa bi gece önceden çıkarıyo taptaze oluyo yeni yapmış gibi samsunda da kadınlar börekleri pişirip atıyolar dondurucuya valla ben hafta içi 2 kalıp yapıp atıcam dilimleyip koyucam bütün değil yanii bölücem poşetlere annem böle tarif etti biz taze alınan ve fazla gelen ekmekleri de dondurucuya atıyoz çıkarınca tazecik kalıyooo

sğl sibelcim anladımmm
sibelcim göğüs ucu kremimi sürüyosnnn
yoksaaa çatlamasın die göğsünüzün her yerine mi sürüyorsunuz kremmm

saadet ben bebeyağıyla göğsümün heryerini yağlıyorummm ucu için de şu avla çekirdeğiyle yapılandan sürüyorum yeniden yaptım camın kenarında duruyoo devam edicemmm ama kıslar başka bişe sürüyo heraldeee lansiloh falan sanırımm

hmm anladım semacımmm ne bakımlısınız kızzz öyleee
ben hiç bşy sürmüyorummm vallaaa
çatlak falan daaa yokk
anneme çektiysem olmaz sanırımmm onda hiç yok çünküüü

Semoşum sağol canım, bende yapayım öyle, zaten sezeryan olcak, dikişli dikişli bişey yapamam ,
Sibelcim, börekte yapayım öyle ,sanada teşekkürler canlarım benim
ıyi oldu bunları öğrendiğim delikafadulden ama benim fırınım büyük , microdalga değil olurmu acaba onda ?
Kızlar ben göğüslerimede kakao yağı sürüyorum, ama hergün değil, gergin hissedersem, ama çatlamadı çok şükür daha , karnımda çok var çatlak ( üç dört günde bir sürüyorum ya ondan çatladı galiba

Yeni kalktik..gun bitmis..
tunaydin hepinize...
kek kek kek diye diye beni ise soktunuz..
bugun kek yapcamm
ama once biraz gezicez sonra gelince artik
mikrodalgada isitilan yiyecekler ve mikrodalga calisirken onunde durmak bebegin gozlerine zarar veriyormus
int okudum mikrodalgami kullanmiyorum simdi

kıslar bizgedik kimse kalmamış nerdesiniz tombikler
annem,annannem ve teyzemle dolu dolu 2 gün geçirdim ama doyamadım.olsun buda moral oldu.nasıl özlemişim ya
annem aldıklarını ördklerini getirmemiş yıkayıp getircekmiş bana iş olmasın diye.

saadetcim ve havvacım kuzularınızı görmüşsünüz maşallah allah nazardan saklasın.

kızlar ben kardeşimin önerdiği bir krem sürüyorum göğüs ucu için
adı du it nipple öyle lansinoh gibi pahalıda değil 20 tl ye aldım
kardeşim lansinoh ta kullanmış ama bu kremden memnun kalmış
daha önce bahsetmiştin buda lanolin içeriyo ve emzirirken de sürülebiliyor

amin cnm sağolsaın darısı senn başına

ben de arkidişlerle takıldımmm
şimdidee braz hava almaya çıkcaz bahçeye hoşçakalınnn

Kizlar esimle yürüyüse ciktik 1 saatten biraz fazla yürümüsüz...Öldüm yorgunluktan...Artik hergün kahvaltidan sonra yürüyüs yapmam lazim anladigim kadariyla...Evde ki hareketlilik yetmiyor ...:1no2:

evet nidacim cok haklisin
evdeki hareket yetmiyor
ve git gide tembellesiyorum bende

ben her sabah yürüyorum 4 tur attığım alanı şimdi 1. turda nefes nefese kalıyorum
bide kızım assaya bastırıyo sanki korkup dönüyorumm,
ama bırakmadım yürüyüşü ilk 6 ayda hamilelik platesi yaptım
artık güccüm kalmadı ama:1no2:

bende yürüyüş yaptım geldimmm
ama kızımın ayaklarıı baskı yapıoo mesanemee zor yürüdüm vallahiii
şimdide uykum geldiii
ama komşu gelcekkk
1 saat sonraa uyusam mı ki acaba 1 saatt

Benim ki de asagiya acayip baski yapiyor...Kemigim aciyor oturup, kalkarken, dogrulurken...
Özlemcim o tembellik bende de var..Kocaman plates topu aldi esim bana , yüzüne bakmiyorum inan ki...

kızlar naber ben geldim . herşey yolunda demi geçmişi okuyacak halim yok valla bi teşebbüs ettim ama olmayacagını anladım gene kaynatmışsınız . iyisiniz demi hepiniz

kızlar naber ben geldim . herşey yolunda demi geçmişi okuyacak halim yok valla bi teşebbüs ettim ama olmayacagını anladım gene kaynatmışsınız . iyisiniz demi hepiniz

Iyiyiz Havvacim, senden ne haber?
Ben de Mayis annelerinin dogum hikayelerini okuyordum..Ne kadar cok doguran oldu onlardan mayisdan önce, hayret ettim...

Kızlar nabersiniz? ben geldim, nasılsınız ???
Annemler vardı biraz önce gittiler, nişan varda akrabaların, ben gitmedim ağırlaştım iyice
eşimde yok oğlumla başbaşayız :)

selam kızlar nasılsınız benim kızımda alt tarafa baskı yapıyo pazen doğurcam sanıyorum.şuan çok tekme atıyo çanımı acıtıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…