pınarcım, kötü olmuş , bütün aksilikler üstüste gelmiş
yarının çooook güzel geçer inşallah kaydirigubbakcemile2
Yaramaz gelinim benim :))
Havvacım nasılsın, bende seni merak ediyordum kaç gündür,,
Allah kavuştursun anneciğine
hoşgeldiniz şekerkzcım ve zuzucumm
ben şimdilik kaçıyorummm
komşu gelcekkk
akşamdan yarına yemek yapcazz ne old. sölemeyimm
hoşçaklaınnn
slm kızlar biz geldik nasılsınız bakalım biz temizlik yaptık bugun yorulduk.havvacım benimde baskı hissi oluyo ve catı kemiğimde asagıda agrı oluyo sebebide vucudun kendine doguma hazırlamasıymış catı kemiği gevsemeye esneklesmeye baslıyomuş
Sorma canım ya Batuşla çıktık 9 katıı hihoyyyt amin canım hepimizi nazardan korusun tanrı...Yorulmuştur annesi batuşta öyle yapıo kıpış kıpış yapıo yoruluo uyuyoooİyiyim canım ya, dokuz katı hamile halinlemi çıktın
şimdi tekrar okuyunca jeton düştü
Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın senide Batuşuda
Bİz iyiyiz, Yusuf Kayra da hareketliydi baya ama kıpırtı yok şimdi uyuyor sanırım :)
Sorma havvacım geldimi geliooo ardarda sen napıosun??aman iyi aksilik olamamasına sevindimnidacım . pınarcım ya kıyamam sana gelince böyle üstüste geliyo işte aman saglık olsunda
canım iyiyim ben aradada iyi çok şükür annesi biraz yoruluyo bu aralar işteHavvacım sen nerelerdeydin canımcım? iyimisin , arda nasıl ?
çok şükürhavvacım nasılsın canım biz şükür iyiyiz.
canım iyiyim çok şükür ama bu sabah kalktıgımda omzum tutulmuş sag kolumu kullanırken zorlanıyorum . dün eşim ve oglumun amcası yaglı boya yaptılar evde malum para dibe vurdu o yüzden boyacı tutamadık . gerçi tutsaydıkta farklı olmayacaktı gene dagılacaktı ortalık . yani şu an gene dandini heryer onlar boya yaparken bende halamda kaldım bi gün geldigimde boya kokusu vardı gene hafif bende cam açık yattım ondan tutuldu heralde omzum geçer ama çok hafif agrıyo . ev bi güzel olduki tanıyomuyorum vallahi . aşık gibi kapılara bakıp duruyorum . tertemiz oldu heryer bu gün halıcıda halıları getirecek ondan sonrada temizlige başlarız . temizlik için bi abla var o gelecek . agırlaştım artık kendim yapamam yani. bende haberler böle işte . sizden naberSorma canım ya Batuşla çıktık 9 katıı hihoyyyt amin canım hepimizi nazardan korusun tanrı...Yorulmuştur annesi batuşta öyle yapıo kıpış kıpış yapıo yoruluo uyuyooo
Sorma havvacım geldimi geliooo ardarda sen napıosun??
Herkes nereye kaybolmuş nerdesiniz tombikler :)
Arkadaşlar bişey sorcam, bilgisayarı laptop olanlar, kucağınızdamı tutuyorsunuz
Ben altına yastık koyup kucağıma alıyorum acaba bebeğe zararı oluyormudur,
Kaktüs aldık modemin yanına koyduk, radyasyonu çekin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?