2009 Haziran Anneleri!!

Bende çok şaşırdım mayıs annelerine , inşallah sağlıklı büyürler minişler
Amin saadetçim inşallah zamanında doğururuz

Yaramaz gelinim benim :))
Havvacım nasılsın, bende seni merak ediyordum kaç gündür,,
Allah kavuştursun anneciğine

hoşgeldiniz şekerkzcım ve zuzucumm
ben şimdilik kaçıyorummm
komşu gelcekkk
akşamdan yarına yemek yapcazz ne old. sölemeyimm
hoşçaklaınnn

slm kızlar biz geldik nasılsınız bakalım biz temizlik yaptık bugun yorulduk.havvacım benimde baskı hissi oluyo ve catı kemiğimde asagıda agrı oluyo sebebide vucudun kendine doguma hazırlamasıymış catı kemiği gevsemeye esneklesmeye baslıyomuş

Kızlar napıosunuzz??biz geldik oğluşumla bugün çok gıcık bir gündü eşimle pazar,market,alışveriş merkezi yaptık.Annişkoma bluz aldım hediye eve geldik anneme vercem bluz yok kaybettim nasıl becerdiysem bu arada eve geldiğimizde elektrik kesikti 9 katı yürüyerek çıktım...eve geldim süt içiyim dedim sütleri üstüme döktüm....annemle beraber yemek yemeye gidelim dedik anneme tam hazırlandık çıkıcaz elektrik geldi...geri döndük,sonra eşimle çıktık bi daha bluz aldık geldikk..action dolu bir gündüüü :)

pınarcım, kötü olmuş , bütün aksilikler üstüste gelmiş
yarının çooook güzel geçer inşallah kaydirigubbakcemile2

ıyiyim canım ya, dokuz katı hamile halinlemi çıktın
şimdi tekrar okuyunca jeton düştü
Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın senide Batuşuda
Bız iyiyiz, Yusuf Kayra da hareketliydi baya ama kıpırtı yok şimdi uyuyor sanırım :)

aman iyi aksilik olamamasına sevindimnidacım . pınarcım ya kıyamam sana gelince böyle üstüste geliyo işte aman saglık olsunda

Zuzu Havvanın zuzulu yastığına bayıldım kızlar, gelinim mışıl mışıl uyusun inşallah
Bende istiyorum ama yaaa

Yaramaz gelinim benim :))
Havvacım nasılsın, bende seni merak ediyordum kaç gündür,,
Allah kavuştursun anneciğine

sagol emelcim evt gitti gelinin anımı çok acıtıyo artık. yerim kuzumu ya.

hoşgeldiniz şekerkzcım ve zuzucumm
ben şimdilik kaçıyorummm
komşu gelcekkk
akşamdan yarına yemek yapcazz ne old. sölemeyimm
hoşçaklaınnn

ben tahmin ettim ne olduğunu

evt canım ya çok acıtıyo bazen. neyse sağlıklı olsunlar da katlanırız

Sorma canım ya Batuşla çıktık 9 katıı hihoyyyt amin canım hepimizi nazardan korusun tanrı...Yorulmuştur annesi batuşta öyle yapıo kıpış kıpış yapıo yoruluo uyuyooo

aman iyi aksilik olamamasına sevindimnidacım . pınarcım ya kıyamam sana gelince böyle üstüste geliyo işte aman saglık olsunda
Sorma havvacım geldimi geliooo ardarda sen napıosun??

pınarım kıyamam kötü bir günmüş nasıl kayboldu annenin hediyesi.neyse ki atlattın bugünü iyi bak batuşumuza ve kendine

Herkes nereye kaybolmuş nerdesiniz tombikler :)
Arkadaşlar bişey sorcam, bilgisayarı laptop olanlar, kucağınızdamı tutuyorsunuz
Ben altına yastık koyup kucağıma alıyorum acaba bebeğe zararı oluyormudur,
Kaktüs aldık modemin yanına koyduk, radyasyonu çekin diye

şker kızcım ben laptoptan girdiğimde yastığın üzerine koyuyorumm
laptopuuu
bazende masaüstünden griyorumm
inş bi zararı yokdurrr

bu arada geldik ama kmsecikler kalmamışşş biz de çıkalım barii çok uykumuz var nedensee
haydii ii gecelerrr
haziranın gzl anneleriii

Havvacım sen nerelerdeydin canımcım? iyimisin , arda nasıl ?
canım iyiyim ben aradada iyi çok şükür annesi biraz yoruluyo bu aralar işte
havvacım nasılsın canım biz şükür iyiyiz.
çok şükür
canım iyiyim çok şükür ama bu sabah kalktıgımda omzum tutulmuş sag kolumu kullanırken zorlanıyorum . dün eşim ve oglumun amcası yaglı boya yaptılar evde malum para dibe vurdu o yüzden boyacı tutamadık . gerçi tutsaydıkta farklı olmayacaktı gene dagılacaktı ortalık . yani şu an gene dandini heryer onlar boya yaparken bende halamda kaldım bi gün geldigimde boya kokusu vardı gene hafif bende cam açık yattım ondan tutuldu heralde omzum geçer ama çok hafif agrıyo . ev bi güzel olduki tanıyomuyorum vallahi . aşık gibi kapılara bakıp duruyorum . tertemiz oldu heryer bu gün halıcıda halıları getirecek ondan sonrada temizlige başlarız . temizlik için bi abla var o gelecek . agırlaştım artık kendim yapamam yani. bende haberler böle işte . sizden naber

aaa kaktüs radyasyonu alıyor yani aklımda bulunsun ben leptop kullanmıyorum ama kullanırım inşallah . paramız olunca :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…