2009 Haziran Anneleri!!

Günaydıın annişler, Nasılsınız ?
Ben erken kalktım gene , Rüyamda Zuzu Havva doğum yapmış gördüm, bebiş küçücüktü, Hastanede odasında yatıyor bebek kucağında öyle gördüm, çoook tatlıydı prensesi
Ama erken gelmesin o kadar prenses , biraz daha büyüsün
Şimdi arıcam ama erken daha, panik olmasın birde :))

aaa kaktüs radyasyonu alıyor yani aklımda bulunsun ben leptop kullanmıyorum ama kullanırım inşallah . paramız olunca :)))))))[/QUOTE]

Canım, normal bilgisayarlarında radyasyonu alıyormuş kaktüs, Allah korusun bütün bebişlerimizi

Emelimmm günaydınnnnnn canımmmm napıosunnn?ıkeada satılan laptop altları var ondan al radyasyonu iletmio,hipermarketlerdede satılıo ben ondan aldım canımcımmm

ıyiyim Pınarcım, sağol, bizim laptopun bir altlığı var ama, radyasyon geçirmeme özelliği varmı bilmiyorum
eşim almıştı dur sorayım,
Sen nasılsın, Batuşumuz nasıl ?

İyiyim Pınarcım, sağol, bizim laptopun bir altlığı var ama, radyasyon geçirmeme özelliği varmı bilmiyorum
eşim almıştı dur sorayım,
Sen nasılsın, Batuşumuz nasıl ?

İyiyiz teyzesi erkenden uyandı batuş bey uyandırdı annişkosunu mama yedik şimdi keyif yapıoruzzz gamyoncuiremsu kayra napıo bakalım?

ıyi benim oğluşmda, erken kalktık bugün erken yaptık kahvaltımızı
şimdi meyve yiyoruz bizde
balık yağına başladım başlayalı iştahım kesildi, bir elmayı zorla bitiriyorum vitamin olsun diye,
hiç canım bişey yemek istemiyor
Sen de öylemisin?

günaydın kıslarrrrrr bende erken uyandım ama biraz evi topladım kahvaltımı hazırladım çayım da demlendi size bakim dedimmmm mamamızı yiyelim geliriz sonra yine öptüm siziii

Günaydin kizlar,

korkunc bir gece gecirdim..
Ilk önce nefessiz kaldim, yataktan firladim...
Sonra bacak agrisiyla uyandim ,hep sag tarafa yattigimdan sanirim..
Catimin kemigi zaten beni öldürüyor agridan...
Ufaklikta uyumadi ...
Sonra da aglama tuttu, sinirlerim bozuldu...
Bu saatte kalkim epeyi gec olmus...
Umarim sizler uyuyabiliyorsunuzdur, iyisinizdir...

Nidacım canım ya, geçmiş olsun
Magnezyum almıyormusun niye kramp giriyor ki?
o boğulcak gibi olma bende de var, ufaklıklar artık ciğerlerimize baskı yapıyor, sabretmekten başka yapacak bişey yok

Semoşum sanada afiyet olsun, Çağataya bol bol vitamin olsun :)
Bende kpss çalışayım azcık bari bugün , hergün can sıkıntısı

Yürüyüş iyi ama , ben hiç çıkamıyorum , eşim geç geliyor bu aralar , tek başımada korkuyorum yolda bişey olur diye hep evdeyim :a015:

günaydın kızlar . aaaa balık yagı iştah kesebilirmi acaba ondanmı yiyemiyorum bende hiçbirşey acaba

nidaCIM GEÇMıŞ OLSUN TATLIM DıKKAT ET HASTA OLMA zor oluyor vallahi semoş sende olmasan kahvaltı yapmak aklıma bile gelmeyecek vallahi. afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…