2009 Haziran Anneleri!!

herkeze hayırlı haftalar diliyorum.Bizimde üzüntümüz var oğlumla 15 gündür teyzemiz vardı ama sabah gönderdik gitti.senağlama
ah be güzelim hepimiz aynıyız.bende cumartesi de pazarda 11 kadar uyudum .ama akşam dön oraya dön buraya uyku muyku yok.sırt ağrısı bel ağrısı.eşimde gelip sarılıyor birde onu itele bütün gece ayaktaydım.doğal olarak 3 defada tuvalete kalktım.oğlanda kıpır kıpır.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Allah kurtarsın hepimizi.

emelcim sırtıma sarılınca da kolu çok ağır geliyo nefes alamıyorum adam iri olunca zor oluyo işte bacımm kolu nerden baksan 5 6 kilo vardır mızmızlanıyorum he bi de horluyo kulağımın dibinde sinir basıyo ondan ben ona sarılıyorummm

Saadette uykuculardan mış, :)) Maşallah canım sanada, uykusuzluk çoook zor
evet cnmm
severim uykuyuu oda beni severrr alkisalkisalkis

cnm ben 4 yaşındayken samsundaydık o zmn babam orda görev yapıyordu
hatta kardeşim samsun doğumludurrr
sahilin dibindeydi evimizzzzz
karşı evdede çatıdan zemine kadar bir sürü kırmızı güller vardıııı
kumsaldaada küçüklük resimlerimiz var kardeşimleee
inş. bi gün tayinimiz oraya çıkardaa kocişle gelirizz
o işeee ben denizeeeee giderrrr ne gzlll delikafadulden

Vildan hoşgeldin canım,
Allah kavuştursun teyzoşunuza , gene gelir Furkanı özler
Zombi gibi gezcez yakında uykusuz uykusuz hepimiz

valla bende bugün bi kere giyilmiş kazakları falan yıkıyıcam sonra da kaldırıcamm yazlıklar bazamın altında temiz temiz duruyo ben şimdilik kazakları kaldırıyorum hırkalar falan durucak montları kabanlarıda kaldırıcam bitiyo iştee

Semacim günaydin canim,

ayni anlattiklarin bende de var canim...Ördek diye dalga geciyor esim yürürken..Yataktan hemen kalkamamak cok kötü, agrilar , inlemeler öldürüyor valla...

evet vallah aynı ördek gibi paytak paytak yürüyoruz.Demekki hepimiz aynıyız.bu işin normali buymuş.bende daha önce doğum yapmış arkadaşlara kızıyorum.Hiç bana böyle olduğunu söylemediniz.şimdi söylüyosunuz diyorum.Onlarda sanki söylesek çocuk yapmayacakmıydın diyorlar.

Doğrudur canım, Benim kociş zayıf ama bana ağır geliyor valla :))
Çok dön öbür tarafa diyince , itincede alınıyor benimki, kıyamam bitaneme :roflol:

ay ne güzel saadetçimm hala çok güzel bizim buralarrr ben tek başıma gidemiyorum denizeee mahalledekilerden çok dışardan gelen oluyooo ama eşimle hergün giderdikk bu yaz malesef gidemicemmmm oğlum daha çok küçük oluyo kıyamam ona ama sahilde geziccez tabikide akşam üstleriii

valla emel napimmmm anam üstünü ört döndür oyana buyana horlama sarılma sırt üstü yatma şöle böle derken sabah oluyo allahtan benimki uykuda olanları hatırlamıyoooooo

Aynen canim, kalk yat, 10 dakika gitti, uyku kaciyor öyle olunca da...

Vildancim allah kavustursun...
Umarim daha da feci olmadan durum bebisleri zamanin da dünyaya getiririz...

Kizlar birde ben bu ara herseyi kafama takiyorum ondan da uykularim kaciyor...

Sanki bebigim dogunca herkes onu benden almaya kalkacakmis gibi geliyoir..Psikopat oldum...
Kayinpederim hep bebek nasil diye soruyo, benim halimi soran yok...Ben de ben iyi olunca o da iyi oluyor diyorum...Sinir oldum ben yine onlaraaaaa

kolay gelsin canım burada hava hala kış gibi.Bir gün yazlık birgün kışlık giyiyoruz vallah.

sağol canım.Amin inşallah çabuk geçer zamanda alırız bebişleri kucağımıza.

güzel olmazmı be atakum samsıunun her santimi çok güzeldir biz lisedeyken kızlarla bafradan samsuna deniz kenarında çekirdek çitletmeye giderdik. çiftlik caddesine de götür ama sadeti :)))))))))))))

Kızlar yarın bizim Nişan yıldönümümüz , bişeyler yapmak istiyorum ama , bu koca göbekle kutlama falan yapamayız, zaten kayınvalidemde bizde bu hafta içi
bir kek pasta yapayım, kutlayalım en iyisi, hatta bugün mü yapsam gece 12 de çıkarırım CADIARZU daha iyi bir fikri olan varmı annişler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…