2009 Haziran Anneleri!!

Canim tesekürler,
magnezyum aliyorum ama kramp degil zaten, agriyor bacagim, heryerim...

canım benim de çok ağrıyo kalça kemiklerimm sürekli yan yatmaktan olabilirmi acaba bi de ben yataktan ya da oturduğum yerden kalkınca hemen yürüyemiyorum böle ördek gibi yamuk yamuk yürüyorum bu bağlar kaslar gevşemeye başladı doğuma hazırlık olarak ondan olabilir canımmm eğilip kalkarken de çok acıyo dayancaz atık napalımmmm

nidaCIM GEÇMıŞ OLSUN TATLIM DıKKAT ET HASTA OLMA zor oluyor vallahi semoş sende olmasan kahvaltı yapmak aklıma bile gelmeyecek vallahi. afiyet olsun canım

valla canım ben kahvaltı etmeden kendime gelemiyorumm muhakkak bişeler yemem gerek hem oğlumda çok hareketleniyo sabahlarııı acıkıyo heralde kıyamıyorumm onaa

Son düzenleme:
Bende dön orya dön buraya uyuyamadım ,kalktım huyum kurusun ışıkta hiç uyuyamıyorum
artık akşam erken yatarım

emel bende uyuyamıyorum bi de gece çok uyanıyorum uynaınca da sinir basıyo ağlıyorum valla geçen gece yatakta oturmuş ağlıyodum eşim nolduğunu şaşırdı kalbime indircen en son diyo ohh ohhh o horul horul uyusunnn gıcık oluyorum ben uyanıkken onun uyumasına zavallım sarılamıyozda öle teselli ediyo beni 2 ay var daha delirtmezsem adamı ii

Semacim günaydin canim,

ayni anlattiklarin bende de var canim...Ördek diye dalga geciyor esim yürürken..Yataktan hemen kalkamamak cok kötü, agrilar , inlemeler öldürüyor valla...

ye canım ye yarasın çagatayımıza
Bende dön orya dön buraya uyuyamadım ,kalktım huyum kurusun ışıkta hiç uyuyamıyorum
artık akşam erken yatarım

canım artık havada geç kararıyo yanmışın sen .dün bende çok erken yattım saat 10 da güzel uyumuşum 8 de eşim ugurladıktan sonra tekrar yattım 10 da kalktım tam 12 saat maşallahım var yani

günaydın herkeseeee
herkesin bi uyuma proplemi varr
sanırımm az kaldı dayanı kızlarr
bende çok şükür böle sorun yk kafamı koydummu yastığa küt gidiyorummm
bendede çok uyuma proplemi var sanırımm :))))
kocişim nöbetten geldiii braz uyusun brazdan kahvaltıyı hazırlıyıp uyandırcam sonra temizlik yapıcazzz
daha sonrada ilacım btti onu almaya giderizz herhaldeee

nidacım daha sinir olan ne biliyomusunnn nasıl bişeyse sürekli susuyorum ve tuvaletim geliyo başıma şişeyle su koyuyorum ama tuvalet için en az 3 kez uyanıyorum kalkıp gitmek öle zorki 10 dk mı alıyo kalk yap yat derken bez bağlıcam kendime nerdeyseee

havvacım profilindeki resmin ne gzl bi poz öyleee çok gzl
sanatçılar gibi çıkmışsınnn

kızlar dayanın az kaldı ben sabah rüyamda oglumu gördüm mama diye aglıyordu . dogar dogmaz konuşacakmı ne . yalnız ben hiç emdirirken görmüyorum kendimi emdiremiyecekmiyim acaba.
kafaya takacak bişey kalmadı ya başladım hüsnü kuruntulara

maşallah sübhanallah saadet uyu ne güzel işteee ben gece 12 de yattım gece en az 6 kere uyandım sabah da 8 de kalktım sinir oldummmm gündüzleride asla uyuyamıyorummmm nasıl olcak bilmiyorum allahtan havalar güzelde terasa falan çıkıyorum eşimle dünde gündüz sahile indikk 1 saat oturduk sonra yarım saat yürüdük eve geldik çok i geldiii

aloemsin tatlım sen ya ne güzel çözümler buluyorsun sen öyle
havvacım profilindeki resmin ne gzl bi poz öyleee çok gzl
sanatçılar gibi çıkmışsınnn

dikkat çekiyo demi sadetçim fotomontaj o sadece yüz bana ait

cnm bende gece uyanıyorum su ve wc içinn ama geri yatar yatmaz uyuyabiliyorummm sıkıntı olmuooo
inşallahhh sizlerdee uyursunuz geçicidir bu sorunnn inş
ohh ne gzlll semam sahil deme içim gidiyooo vallaaaa

Saadetçim şimdi bende onu dicektim çok güzel çıkmış Havva
Semoşum benim kociş sırtımdan sarılıyor öyle uyuyoruz , hem sırtım üşümemiş oluyor
Tabi bu en fazla yarım saat, bende senin gibi bir tuvalet bir su,
Akşam 2 de yattım 6 da kalktım , ondan sersem gibiyim bugün
Havvacım maşallah sen iyi uyumuşsun

gel saadet seni de gezdirimmm havvacım bilir atakum güzeldir çokkkk canım bu uyku sorunu geçici değil ben nerdeyse 1 aydır böleyim alıştım artıkk zaten çok uyku seven biri değilimdir ama eşim çok uyurr bi de benden ayrı yatmaz o yatınca illa bende yatıcamm sıkıntı ordan yoksa uyanınca kalkıp tv falzn iizlesem sıkıntı olmazzz ama dedim ya uyanınca yanında beni göremeyince hemn fırlıyo yataktann korkuyo bişe olcak diyeee

yazlıklar için erken değilmi kızlar ,
benim üsütümde kalın eşofmanlar , bide yelek var üstümde , annemin zorla çeyizime koyduğu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…