Canim tesekürler,
magnezyum aliyorum ama kramp degil zaten, agriyor bacagim, heryerim...
nidaCIM GEÇMıŞ OLSUN TATLIM DıKKAT ET HASTA OLMA zor oluyor vallahi semoş sende olmasan kahvaltı yapmak aklıma bile gelmeyecek vallahi. afiyet olsun canım
canım benim de çok ağrıyo kalça kemiklerimm sürekli yan yatmaktan olabilirmi acaba bi de ben yataktan ya da oturduğum yerden kalkınca hemen yürüyemiyorum böle ördek gibi yamuk yamuk yürüyorum bu bağlar kaslar gevşemeye başladı doğuma hazırlık olarak ondan olabilir canımmm eğilip kalkarken de çok acıyo dayancaz atık napalımmmm
valla canım ben kahvaltı etmeden kendime gelemiyorumm muhakkak bişeler yemem gerek hem oğlumda çok hareketleniyo sabahlarııı acıkıyo heralde kıyamıyorumm onaa
ye canım ye yarasın çagatayımızacanım benim de çok ağrıyo kalça kemiklerimm sürekli yan yatmaktan olabilirmi acaba bi de ben yataktan ya da oturduğum yerden kalkınca hemen yürüyemiyorum böle ördek gibi yamuk yamuk yürüyorum bu bağlar kaslar gevşemeye başladı doğuma hazırlık olarak ondan olabilir canımmm eğilip kalkarken de çok acıyo dayancaz atık napalımmmm
valla canım ben kahvaltı etmeden kendime gelemiyorumm muhakkak bişeler yemem gerek hem oğlumda çok hareketleniyo sabahlarııı acıkıyo heralde kıyamıyorumm onaa
Bende dön orya dön buraya uyuyamadım ,kalktım huyum kurusun ışıkta hiç uyuyamıyorum
artık akşam erken yatarım
aloemsin tatlım sen ya ne güzel çözümler buluyorsun sen öylenidacım daha sinir olan ne biliyomusunnn nasıl bişeyse sürekli susuyorum ve tuvaletim geliyo başıma şişeyle su koyuyorum ama tuvalet için en az 3 kez uyanıyorum kalkıp gitmek öle zorki 10 dk mı alıyo kalk yap yat derken bez bağlıcam kendime nerdeyseee
havvacım profilindeki resmin ne gzl bi poz öyleee çok gzl
sanatçılar gibi çıkmışsınnn
maşallah sübhanallah saadet uyu ne güzel işteee ben gece 12 de yattım gece en az 6 kere uyandım sabah da 8 de kalktım sinir oldummmm gündüzleride asla uyuyamıyorummmm nasıl olcak bilmiyorum allahtan havalar güzelde terasa falan çıkıyorum eşimle dünde gündüz sahile indikk 1 saat oturduk sonra yarım saat yürüdük eve geldik çok i geldiii
aloemsin tatlım sen ya ne güzel çözümler buluyorsun sen öyle
dikkat çekiyo demi sadetçim fotomontaj o sadece yüz bana ait
ya ben yazlıkları çıkaracagım ama çokmu acele ediyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?