sağol canım benim teşekkürler evet maşallah bizim minikkuş tombul kuş oluyo sanırım teyzesi neyse dediğin gibi sağlıklı olsunda gerisi önemli değilldidocum cnm gecmıs olsun bu arada yenı okudum
senın mınnos gercekten topıs olmus tatlım bak bensenden nerdeyse 2 hafta daha ondeyım ama 2400 olmusuz bana 3100 3200 cıvarı dogar dedı dr umuz bence senınkı 4000 u bulur en onemlısı sagloıklı olmaları 2500 u gecsınlerde sonrası rahat oluyor zaten
şekerler biz geldik kızımla minik kuşumu gördüm kıpır kıpırdı kıyamam ben ona ya 2 haftada 500gr.almış o kadar mutlu oldum ki:teytey:1.708gr.olduk teyzoşları.boyumuzu sormayı unutmuşuz ama 2 hafta önce 40cm.di.sezreyan olursa 15-20 haziran normal olursa 30 haziran falan diyor.bebeğim dönmüş.benim dr.sezeryancı dedimki bugün ben normal doğum yapmak istiyorum ama doğuma sizin girmenizi istiyorum dedim ben normal doğuma girmiyorum diyor kesip atıyor.şimdi ne yapıcam ben ya ?bayraklı central hospitalda nehir hanım ve deniz bey varmış normal doğuma giren varmı izmirli arkadaşlardan bu dr.tanıyan ya da bir tanıdığı onlarda doğum yapan arkadaşlar ?en kötü ihtimalle aynı hastane de farklı dr.girer doğuma en azından herhangi bir şeyde dr.yakında bulunur şu saatten sonra başka bir dr.başka bir hastane çok zor geliyor.
didemcim geçmiş olsun kocanı da allah kavuştursun
fatoşcum şöle yapsan hangisi daha tecrübeliyse onla doğursan mesela olurmu ki???? hangisi daha fazla doğurtmuş bi ara öğrenn benceeee
fatoşcum şöle yapsan hangisi daha tecrübeliyse onla doğursan mesela olurmu ki???? hangisi daha fazla doğurtmuş bi ara öğrenn benceeee
didom orda ne kadar özelde doğummm cnmmm kaça anlaştınız
semacım sen yine iyisin bebegin iri degil ama sen de fazla kilo almıyorsun
cumartesi benim arkadasim dogum yaptı, toplam 15 kilo almiiş ve bebegi 2400 gram dogdu
anlican tum kiloyu kendine almis bebegi senin ki gibi minyon ama cok saglikli masallah
canım çok geçmiş olsunn şükür ki bebişimiz iiymişşşş eşin içinde allah kavuştursun canımmmm napcan katlancan artık ihsoşumuz içinnnnnnnn özledim seniiiiii cicilerimizide merakla bekliyoruzzz
armycimm canım minik kızımızı görmüşsünnn gözün aydın canımmm sen daha geçen gün bana moral veriyodunnn üzülme canım sağlıklı olsunlar da kiloları önemli değillll biz onları sütlerimizle beslerizz hem gelişimi geri olmadıkça sorun yok kuzummmmmmmm
evet canım. bizmkide minyonmuş.yok üzülümüyom artık.. tek üzüldüğüm o kiloları kendime almış olmam(yoksa dert etmiyom.. ilk kzıımda öyle minyondu.. doğudktan sonra yaşıtlarını geçmişti..inş buda öyle olur.. bende pırt diye doğururum inş:)).
ben de kalkar kalkmaz temizliğimi yaptım sonra oturup kalıyorum diye şimdi de malum kahvaltı zamanı bu gün geç kaldık hkahvaltıya oğluşum acıkmıştırrrrr yiyip gelelimmmm
merhaba kızlar
ben de dun aksam gittim doktora, bebisim donmus artık pozisyonu almis dedi doktor, bebegimiz epeyce buyumus, ama artık yuzunu net goremeyiz dedi basi asagida oldugu icin
kontrollerimiz her hafta olacak ve doktora gitmeden 1 saat once de NTS ye girecekmisim,artik hayirlisi, iki gun daha ise gideyim 1 Mayistan sonra da tatil artik
arkadaşlar çalışan tüm annişler 32. haftada bıraktı mı işi?
Tek ben miyim çalışacak olan, tek ben miyim zavallı..Ya gerçi kendi düşen ağlamamalı di mi?
Ben hala bi gecelik pijama almayı beceremedim bu konuda da kendi mi takdir ediyorum...
didocummm kıyamam sana demek eşinden ayrıldınızzzz
zor olurrr sms nspcsn mecbursunn dimiii
bu arada geçmişde olsun kuzum yaa dikkat et kendineeee
maş.oğluşunadaaa
hmmm olsun cnm sağlıklı olsunlardaaa
benimide haftasıyla bağdaşmıyoda ondan sordummm
evet canım haftasından küçük gözüküyor.. amannnn ne yapayım sağlığı iyi olsunda .. dr önemsemedi.. sadece minyon olucek dedi.
maş cnm bebişine gözün aydın olsunnnn
günaydın hepinizeee bu aradaaa
herkese allah iilik versinnnn
sekerler naber
dun kızımı gordum 2400 olmus benım mınık kurabıyem 10 gun sonra son muayenemız sonrasında artık her hafta gıdıcez bu arada bende anormal halsızlık var vede kaburgalarım cok agrıyor endıselenıyorum cok sızde nasıl degısıklıkler var
şekerler biz geldik kızımla minik kuşumu gördüm kıpır kıpırdı kıyamam ben ona ya 2 haftada 500gr.almış o kadar mutlu oldum ki:teytey:1.708gr.olduk teyzoşları.boyumuzu sormayı unutmuşuz ama 2 hafta önce 40cm.di.sezreyan olursa 15-20 haziran normal olursa 30 haziran falan diyor.bebeğim dönmüş.benim dr.sezeryancı dedimki bugün ben normal doğum yapmak istiyorum ama doğuma sizin girmenizi istiyorum dedim ben normal doğuma girmiyorum diyor kesip atıyor.şimdi ne yapıcam ben ya ?bayraklı central hospitalda nehir hanım ve deniz bey varmış normal doğuma giren varmı izmirli arkadaşlardan bu dr.tanıyan ya da bir tanıdığı onlarda doğum yapan arkadaşlar ?en kötü ihtimalle aynı hastane de farklı dr.girer doğuma en azından herhangi bir şeyde dr.yakında bulunur şu saatten sonra başka bir dr.başka bir hastane çok zor geliyor.
didemcim geçmiş olsun kocanı da allah kavuştursun
fatos bence sema haklı
dogurmak istedigin hastanenin dogum katına ve odalara bakmak istedigini bahane ederek oradaki hemsirelerle konus
hangisini tavsiye edersiniz diye, hemsireler cok sey bilirler, sana yardımcı olacaklardır
biz iki hastaneye sorduk tatlışş ikiside 1,5 fiyat verdi herşey dahil ama benim son gittiğim doktor çok içime sindi yani ilgi alaka olarak adam 4dyi bile bedava baktı bize muayene etti sevdim yani hastanede temizdi fiyattada sonra yine ben hastaneyle konuşup biraz daha indiririm dedi sağolsun
semacım sen yine iyisin bebegin iri degil ama sen de fazla kilo almıyorsun
cumartesi benim arkadasim dogum yaptı, toplam 15 kilo almiiş ve bebegi 2400 gram dogdu
anlican tum kiloyu kendine almis bebegi senin ki gibi minyon ama cok saglikli masallah
canım sana bir şey söyleyimmi sen istediğin kadar bebeğe faydalı şeyler tüket ki burdaki pek çok anne bilinçli çocuğuna ne yarar onu seçip yiyordur bebek almak istediğini alıyor yapı meselesi benim dr.öyle diyor aç ağzını ye şunları diyemiyorsun bebeğe diyor alırsa alır almazsa almaz yapcak bir şey yok diyor. mesela bende 15 kilo aldım bebeğim daha 1.708 gr.yediklerimi görsen nasıl kilo almaz bu çocuk dersin bal,ceviz,pekmezli sütler,5 değişik meyve haftada 2 balık kurubaklagil vb.şeyler. kahve asitli içecek sucuk salam yok anlatabiliyormuyum deli oluyorum onu beslemek için ama o almıyor ya da az alıyor.kabahat şimdi kimde ister istemez anneye kalıyor tabi bebek almazsa alındım şimdi ben bu tüm kiloyu kendine almış lafına hangi anne istemez iyi bir kiloda doğum yapmayı ama olmayınca oluyor başına böyle birşeyler gelmeyenlerde karşıdan konuşuyorsenağlama
servetçim maşallah kızınaaaa tombik olcak desene allah nazarlardan saklasınnnvalla kıskanıyom sizi beni ne zaman sık sık çağırcak yaaaa offffffff mayıs 8 de gitcem baakalım ne dicekkk
hmm anladımm cnmmm
burdada 1 dedii fiyattt ama indirimi olcakkk
ha bide didemcimmm
sezeryan olursa sennde eğerrr
ameliyathanede kullnılcak ilaçlara ve doğumdan sonra kullnılcak ilaçlara para vermemek içinnn ayrıyetten
doktor yazackkk
kendi reçetesineee
bizdee kendi sağlık karnemize yazdırcazzz
ölee alcazz devlet karşılasın dieee
bidahaki kontroldeee
haberin olsunn cnmmm senndee
ee semoşum benide 20 günde bir çağırıyor halennnn dahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?