2009 Haziran Anneleri!!

fatoşcum şöle yapsan hangisi daha tecrübeliyse onla doğursan mesela olurmu ki???? hangisi daha fazla doğurtmuş bi ara öğrenn benceeee

semacım sen yine iyisin bebegin iri degil ama sen de fazla kilo almıyorsun
cumartesi benim arkadasim dogum yaptı, toplam 15 kilo almiiş ve bebegi 2400 gram dogdu
anlican tum kiloyu kendine almis bebegi senin ki gibi minyon ama cok saglikli masallah

sağol canım benim teşekkürler evet maşallah bizim minikkuş tombul kuş oluyo sanırım teyzesi neyse dediğin gibi sağlıklı olsunda gerisi önemli değill

teşekkürler tatlışşş maşallah minikinede Allahım esirgesin bu normal doğumu herkes yapmıyo işte yaa sorun oluyor bizede maalesef

fatoşcum şöle yapsan hangisi daha tecrübeliyse onla doğursan mesela olurmu ki???? hangisi daha fazla doğurtmuş bi ara öğrenn benceeee

fatos bence sema haklı
dogurmak istedigin hastanenin dogum katına ve odalara bakmak istedigini bahane ederek oradaki hemsirelerle konus
hangisini tavsiye edersiniz diye, hemsireler cok sey bilirler, sana yardımcı olacaklardır

haklisin semos ama bunu hastaneden soylerler mi ki?utanirim ben simdi randevu almak icin aradigimda bunu sormaya..................saol canim arkadasim cvbin icin

didom orda ne kadar özelde doğummm cnmmm kaça anlaştınız

biz iki hastaneye sorduk tatlışş ikiside 1,5 fiyat verdi herşey dahil ama benim son gittiğim doktor çok içime sindi yani ilgi alaka olarak adam 4dyi bile bedava baktı bize muayene etti sevdim yani hastanede temizdi fiyattada sonra yine ben hastaneyle konuşup biraz daha indiririm dedi sağolsun

canım benim oğlumun boyu 41 cm yani minyon değill ama zayıf dedi dr ama benim kendi dr um çok tombul olcak dedii ben ölçümlere göre sölemiyorum dedi usg tecrübem fazla dedi ilk günden beri senin oğlum ggayet sağlıklı gelişiyo ddedii benim kendi dr uma göre oğlum 3.5 uğu geçermişşşş bakalım hangisinin dediği tutcakk

hayırlısı oolsun canım.. maşhh bebişine):)

canım bende hala çalışıyorum.. bir sorun da olmadıkça çalışcam.. en az 37 -38 e kadar.. bakalım kısmett.. yalnız değlsin yani:))

cocoshum maşhh bebeişnee canım.. seninkide tonmtişlerden olucek saneırsam.. hayılrısı olsun canım..
maşhh canım.. bir tontiş daha:))hakkında hayılrııs ne ise o olsun canım.

fatos bence sema haklı
dogurmak istedigin hastanenin dogum katına ve odalara bakmak istedigini bahane ederek oradaki hemsirelerle konus
hangisini tavsiye edersiniz diye, hemsireler cok sey bilirler, sana yardımcı olacaklardır

gecen ay gitmistim,hangi dru tavsiye edersiniz diye sormustum odayi gezdirene,ikisi de cok iyi dedi, ama hangisi daha cok tecrubeli diye sormamistim,yaslarindan anlarim, daha yasli olana gitsem daha mi iyi acaba? sagol guzelim cvpladigin icin...............acayip panik oldum ya..evde dogurucam galiba

hmm anladımm cnmmm
burdada 1 dedii fiyattt ama indirimi olcakkk
ha bide didemcimmm
sezeryan olursa sennde eğerrr
ameliyathanede kullnılcak ilaçlara ve doğumdan sonra kullnılcak ilaçlara para vermemek içinnn ayrıyetten
doktor yazackkk
kendi reçetesineee
bizdee kendi sağlık karnemize yazdırcazzz
ölee alcazz devlet karşılasın dieee
bidahaki kontroldeee
haberin olsunn cnmmm senndee

benimkininde boy iyi gözüküyor ama kilo zayıf gibi .. gerçi ben bu usg ye güvenmiyorum.. benim bir arakdaşımada küçük bbek dediler 3400 gr doğdu.. dr dediğine kalsa 2800 civarı doğacak demişti.. yani hiçç belli olmuyor.. bir arakdaşımada 3500 gr geçer dediler.. 2820 gr doğdu.. Amman Allah'a emanetler..:))sağlıklı olsunalrda gerisi boşşş.

canım sana bir şey söyleyimmi sen istediğin kadar bebeğe faydalı şeyler tüket ki burdaki pek çok anne bilinçli çocuğuna ne yarar onu seçip yiyordur bebek almak istediğini alıyor yapı meselesi benim dr.öyle diyor aç ağzını ye şunları diyemiyorsun bebeğe diyor alırsa alır almazsa almaz yapcak bir şey yok diyor. mesela bende 15 kilo aldım bebeğim daha 1.708 gr.yediklerimi görsen nasıl kilo almaz bu çocuk dersin bal,ceviz,pekmezli sütler,5 değişik meyve haftada 2 balık kurubaklagil vb.şeyler. kahve asitli içecek sucuk salam yok anlatabiliyormuyum deli oluyorum onu beslemek için ama o almıyor ya da az alıyor.kabahat şimdi kimde ister istemez anneye kalıyor tabi bebek almazsa alındım şimdi ben bu tüm kiloyu kendine almış lafına hangi anne istemez iyi bir kiloda doğum yapmayı ama olmayınca oluyor başına böyle birşeyler gelmeyenlerde karşıdan konuşuyorsenağlama

evet canım aynen öyle.. biz ne yaparsak yapalım ne alıcaksa onu alıyor bebekler.. bende ceviz sevmezdim gına geldi bıktım bile.. sırf bebeşişm için yedim.. ama en aından sağlıklı olurlar.. zayfıda olcek olsa sağlığı iyi olur diyorum.. hep faydalı şeyler yedim.. sevmediğim şeyleri zorlada olsa yedim.. kiloları takmayın veriliyor..ne yapalım az kaldı sabretcez hepimzide:))

hakkatmi kız sado bak haberim yoktu haa sağolasan bacım bize niye 1,5 diyolar yaaaaa:çok üzgünüm: neyse bunada şükür ben daha fazla bekliyodum açıkçası peki bu ilaç işini öncedenmi konuşmak gerekiyo doktorla tatlışş

arkadaşalr Rabbim biim için en yii olanı bilr.. ben dün üzülmüştüm ne yalan söyliyim.. ama bugün daha iyiym.. bebeişim iyi olsunda doğsunda sütümüzle bolbol besleriz biz onları:))ne yapalım herşey biizm elimzide değiliki))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…