fatos bence sema haklı
dogurmak istedigin hastanenin dogum katına ve odalara bakmak istedigini bahane ederek oradaki hemsirelerle konus
hangisini tavsiye edersiniz diye, hemsireler cok sey bilirler, sana yardımcı olacaklardır
haklisin semos ama bunu hastaneden soylerler mi ki?utanirim ben simdi randevu almak icin aradigimda bunu sormaya..................saol canim arkadasim cvbin icin
evet cnm bi dahaki kontroündeee konuşşşhakkatmi kız sado bak haberim yoktu haa sağolasan bacım bize niye 1,5 diyolar yaaaaa:çok üzgünüm: neyse bunada şükür ben daha fazla bekliyodum açıkçası peki bu ilaç işini öncedenmi konuşmak gerekiyo doktorla tatlışş
sadetçim sen o doktoru bi döv bence nasıl hasret bırakır seni bebişine
Bende geçen hafta çalışabilir raporu aldım 5 hafta daha uzattım.yalnız değilsin
hayırlısı oolsun canım.. maşhh bebişine):)
canım bende hala çalışıyorum.. bir sorun da olmadıkça çalışcam.. en az 37 -38 e kadar.. bakalım kısmett.. yalnız değlsin yani:))
haklısın guzelim benim ilk bebegimde de tum kiloları ben almıstım, bebegim kucucuktucanım sana bir şey söyleyimmi sen istediğin kadar bebeğe faydalı şeyler tüket ki burdaki pek çok anne bilinçli çocuğuna ne yarar onu seçip yiyordur bebek almak istediğini alıyor yapı meselesi benim dr.öyle diyor aç ağzını ye şunları diyemiyorsun bebeğe diyor alırsa alır almazsa almaz yapcak bir şey yok diyor. mesela bende 15 kilo aldım bebeğim daha 1.708 gr.yediklerimi görsen nasıl kilo almaz bu çocuk dersin bal,ceviz,pekmezli sütler,5 değişik meyve haftada 2 balık kurubaklagil vb.şeyler. kahve asitli içecek sucuk salam yok anlatabiliyormuyum deli oluyorum onu beslemek için ama o almıyor ya da az alıyor.kabahat şimdi kimde ister istemez anneye kalıyor tabi bebek almazsa alındım şimdi ben bu tüm kiloyu kendine almış lafına hangi anne istemez iyi bir kiloda doğum yapmayı ama olmayınca oluyor başına böyle birşeyler gelmeyenlerde karşıdan konuşuyorsenağlama
Nazcım bende çok çarpıyorum göbeğimi, bişey olmaz korkma onların hava yastığı var :)
su kesesinin içindeler
Kızlar çok demişler doğuma, bizim jimerde burda kampanya varmış, sezeryan 510 genel anesteziyle, epidural istersen +250 , ama genel istiyorum ben, çok paniğim dayanamam, birde belden iğnenin sakıncaları varmış, uyurum uyanırım bitmiş :)
bir duşa gittim geldim uçmuş sayfalar , gözlerim ağrıdı okumaktan
Semoşum beni sormuşsun iyiyim canım artık ciğerlerime baskı yapıyor bu sıpa zor nefes alıyorum, çok
büyüdü karnım, Sen de iyimisin?
Servetçim , Şengülçin maşallah sizinde kuzularınıza
Didoşum İhsoşun resmini gördüm çook tatlı olcak maşallah , tombik olcak kuzuu
yalnız değilmişim sevindim ama görünen 3 kişi kalmışız -tatlicadiarzu-
bi de kızlar yarım saat önce yemekhaneden çıkarken göbeğimi duvarın kenarına çok sert çarptım, birden çok kötü hissettim kendimi, dido gibi düşmedim ama tam göbeğimin ortası ve duvarında köşesi:a015: oğlum kıpır kıpır sağolsun ama biyerine bişey olmuş mudur?bazen karnım sancıyo gibi oluyo da uff dert yaa.
bir duşa gittim geldim uçmuş sayfalar , gözlerim ağrıdı okumaktan
Semoşum beni sormuşsun iyiyim canım artık ciğerlerime baskı yapıyor bu sıpa zor nefes alıyorum, çok
büyüdü karnım, Sen de iyimisin?
Servetçim , Şengülçin maşallah sizinde kuzularınıza
Didoşum İhsoşun resmini gördüm çook tatlı olcak maşallah , tombik olcak kuzuu
slm kizlarrr...
sohbet ii sanirsam
benimde bir yigin utum var nasil yapcaz simdi-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?