2009 Haziran Anneleri!!

fatos bence sema haklı
dogurmak istedigin hastanenin dogum katına ve odalara bakmak istedigini bahane ederek oradaki hemsirelerle konus
hangisini tavsiye edersiniz diye, hemsireler cok sey bilirler, sana yardımcı olacaklardır

bence de canımmmmm a.s.
haklisin semos ama bunu hastaneden soylerler mi ki?utanirim ben simdi randevu almak icin aradigimda bunu sormaya..................saol canim arkadasim cvbin icin

ne diye utancan canım o zaman özel hastaneye gitmenin esprisi nerdeee elbette ki sorucaksınnn öğreniceksinnnnn araştırıcaksın sen parayla gidiyosun dr aa onlarda herşeyti cevaplamak mecburiyetindelerrrr

evet cnm bi dahaki kontroündeee konuşşş
yazsınnn sizdeee yazdırınnn bi doktoraaa devletten olann
doğumun ne zaman olcağı belli olmazzz
yazsın al koyy eveee
bozulmaz görmezz nasılolsaaaa
didemcimm
sadetçim sen o doktoru bi döv bence nasıl hasret bırakır seni bebişine

yokkk kızzzzzzzzz
dövemem çok şeker benim doktorummmm
iyi bi adammmm melek vallahiii
bana eğer dayanamıosan özlüosan yavrunu erkende gelebilirsin kafana göre diyoooo
nasıl dövümmm kııı bu adamıı bennnnnn

sagolasın armagancım
artık sabırsızlanmaya basladım, bi gorsem diyorum, bi sevsem
bunu duyanlar da o karnında oldugu surece daha rahatsın, sabırsızlanma diyorlara

bebişleri gören annişler ne mutlu sizlere
hepinizin de maşallahı var allah bozmasın
kendme aldım çocuğa birşey aldıramadım diye de üzülmeyin o alacağını alır zaten
her zaman ki gibi sağlıklılar ya gerisi boş
allah başka türlü sıkıntılar vermesin tek konu kilosu olsun ben ce

servetcim seninle tamı tamına herşey aynı gidiyor benim de
muhtemel doğum tarihi için bişey konuştunuz mu
ben de perşembe 16.30 da gidicem kontrole
senin sonraki kontrolun ne zaman?

Bende geçen hafta çalışabilir raporu aldım 5 hafta daha uzattım.yalnız değilsin

hayırlısı oolsun canım.. maşhh bebişine):)

canım bende hala çalışıyorum.. bir sorun da olmadıkça çalışcam.. en az 37 -38 e kadar.. bakalım kısmett.. yalnız değlsin yani:))

yalnız değilmişim sevindim ama görünen 3 kişi kalmışız -tatlicadiarzu-

bi de kızlar yarım saat önce yemekhaneden çıkarken göbeğimi duvarın kenarına çok sert çarptım, birden çok kötü hissettim kendimi, dido gibi düşmedim ama tam göbeğimin ortası ve duvarında köşesi:a015: oğlum kıpır kıpır sağolsun ama biyerine bişey olmuş mudur?bazen karnım sancıyo gibi oluyo da uff dert yaa.

bir duşa gittim geldim uçmuş sayfalar , gözlerim ağrıdı okumaktan
Semoşum beni sormuşsun iyiyim canım artık ciğerlerime baskı yapıyor bu sıpa zor nefes alıyorum, çok
büyüdü karnım, Sen de iyimisin?
Servetçim , Şengülçin maşallah sizinde kuzularınıza
Didoşum ıhsoşun resmini gördüm çook tatlı olcak maşallah , tombik olcak kuzuu

yav kızlarrr bugün herkes burda sohbette güzellll
ama benim çarşıya çıkmam lazım kan ilacımı alcammm
kızımın şekerini alcammm
biraz daha tül almam lazımmm yetmiooo
bideee sepet bakcammmm
şeker sepetiii
kendim yapabilceğimizi düşünürsemmm alırım malzemelri kendimiz yaparızzz babasıylaaa
offf yanlız yanlız da gidesimm yokk ama mecburr hadi biriniz gelsin bana eşlik etsinnn

haklısın guzelim benim ilk bebegimde de tum kiloları ben almıstım, bebegim kucucuktu
yapacak bisey yok, sansimiza artık
ama sunu biliyorum ki zayıf dogan bebekler sonradan daha iyi kilo alıyorlar ve daha sagliki oluyorlar, benim ki su anda iri, ve illa bebek iri olsun diye de hiçbirsey yapmıyorum
sadece gunluk almam gerekenleri alıyorum, dedigin gibi bebekle ilgili olan bişey bu

Nazcım bende çok çarpıyorum göbeğimi, bişey olmaz korkma onların hava yastığı var :)
su kesesinin içindeler
Kızlar çok demişler doğuma, bizim jimerde burda kampanya varmış, sezeryan 510 genel anesteziyle, epidural istersen +250 , ama genel istiyorum ben, çok paniğim dayanamam, birde belden iğnenin sakıncaları varmış, uyurum uyanırım bitmiş :)

iimiş cnmm 510
bende genel istiyorum ölede olcak zatennn
nesee haydin hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

slm kizlarrr...
sohbet ii sanirsam
benimde bir yigin utum var nasil yapcaz simdi-tatlicadiarzu-

didoş cnm çok geçmiş olsun allah seni bebeğini nazarlardan saklasın.bebişine maşallah çok tatlı çıkmış fotoda.
bende yarın gidicem doktora çok merak ettim kuzumu inş.ultrasonda ağzını açar çok tatlı oluyo ozaman.
biraz önce dünyanın en güzel işini yaptım bebişimin kıyafetleri makinaya attım astım mis gibi koktu evin her yanı.
allahım bize bu anları yaşattı ya bide doğsalar sabırsızlanıyorum.

sağolasın teyzesi teşekkür ederiizzzz
göbişimizi koyduk kızlaaarr şimdi sıra cicilerdeeee

ccanım bi şey olmaz dicem ama sen yinede dikkatli ol istersen bi ara dr u çok acıdıysaaaa geçmiş olsun canım daha dikkatli olmamız gerekiyo hesaplıyamıyoz koca göbekleriii

ay o bende şimdiden var emelimmmm heele geceleri dönerken nefes nefese kalıyorummmm iiyiz bizde çağatayımla oturuyoruz babamız terasta misafirleri var yağmur yağıyo ama kocaman şemsiyeleri var kuşlara bakıyolarrr
slm kizlarrr...
sohbet ii sanirsam
benimde bir yigin utum var nasil yapcaz simdi-tatlicadiarzu-

slm canım hoşgeldinnnn bende kaçıcam yemek yicem ama bi türlü kalkamadım kii oğluşumda acıktı herkes burda ne güzelll uzun zamandır denk gelemiyodukk

kızlar göbbüşlere bakıldı yorumlar yapıldı okişşşş
bende mamamı yiyip geleyimmm öpüldünüzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…