hımm herkes sustuuuu noldukineeeee ????
marchandize kıs ekleyebiliyonmu ????
kızlar ya benim göbek deliğim dışarı çıktı nerdeyse sizinde bölemiii çok komik duruyo yaaaaa offf bi de şu ana öle tekmeler yiyorum ki sanırsın içerde boks maçı varrrrrr :))))
tarifine göre yapıcam canım, eminim güzel olur canım çekti bak şimdi:ecrin_bebek:
Aylincim,Armycim allah bizede göstersin inşallahhhh çok tatlı annede,defnedeee
kolay gelsin özlemcim
kizlar itiraf ediyimmccanım bi şey olmaz dicem ama sen yinede dikkatli ol istersen bi ara dr u çok acıdıysaaaa geçmiş olsun canım daha dikkatli olmamız gerekiyo hesaplıyamıyoz koca göbekleriii
ay o bende şimdiden var emelimmmm heele geceleri dönerken nefes nefese kalıyorummmm iiyiz bizde çağatayımla oturuyoruz babamız terasta misafirleri var yağmur yağıyo ama kocaman şemsiyeleri var kuşlara bakıyolarrr
slm canım hoşgeldinnnn bende kaçıcam yemek yicem ama bi türlü kalkamadım kii oğluşumda acıktı herkes burda ne güzelll uzun zamandır denk gelemiyodukk
semosum benimkide oyle badi giyince belli oluyor..kızlar ya benim göbek deliğim dışarı çıktı nerdeyse sizinde bölemiii çok komik duruyo yaaaaa offf bi de şu ana öle tekmeler yiyorum ki sanırsın içerde boks maçı varrrrrr :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?