2009 Haziran Anneleri!!

dimi nazcımmm hehe yok benimki yamuk yumuk da olsa yerindeee oğlumm içerdeeeee kudurdu yineee ay yesin annesiii onuuuu

kızlar ya benim göbek deliğim dışarı çıktı nerdeyse sizinde bölemiii çok komik duruyo yaaaaa offf bi de şu ana öle tekmeler yiyorum ki sanırsın içerde boks maçı varrrrrr :))))

Semoşum benim göbişin deliğide fırladı dışardaaa çok komikkkkkkk sırnaşık şey

pınaaarr gerçekteen ne kadar tatlılaarr, bebiş aynı annesi yüzü ne kadar benziyooorr:))) maşallah nazar değmesinn.
ayyy çok güzel yaaaa, bizde böyle olcaaaaaaaaaazzzz inşallaaaahhh...

benimde göbüş deliği dışarda.. bazı etrafında yumru oluyor. acaba bıdıkımın ayağımı ki anlıyamıyom ben(

ayy bende baktım maşşhh suphanalalh kocamna bir bebek aynı anesi hakaktende.. ALLAH analı bbalı büyütsün.. darısıda başımzıa inşş amin:))

Aylincim,Armycim allah bizede göstersin inşallahhhh çok tatlı annede,defnedeee

mayıs annesine baktım ne tatlı bebisi var masallah
kızlar darısı basımızaaaaaaaaaa
ben heyecanlanmaya baktım
ayrıca benim gobek deligim tamamen cıkmadı, daha yarısında

ya birde ben bu aralar hiç uykuya doymuyorum yaa.. hep uyuyasım var(şuan bile:))eve gidince yatmayı düşünmüyorum.. acayip uykum gelioyr benim..

kolay gelsin özlemcim

kizlar itiraf ediyimm
utuyu yapmadim:çok üzgünüm:
cati katina dogru gidiyordum utuye bi yatak odasina ugrayayim dedim
ugradim ugramaz olaydim yattim uyudum utuler yine bekliyorrr:1no2:

kızlar ya benim göbek deliğim dışarı çıktı nerdeyse sizinde bölemiii çok komik duruyo yaaaaa offf bi de şu ana öle tekmeler yiyorum ki sanırsın içerde boks maçı varrrrrr :))))
semosum benimkide oyle badi giyince belli oluyor..
oglusumda cagatay gibi cok cilginhihoyyyt
babasi karnima ogluuuummm diye bagirinca cosuyor:1hug:sonrada ben ugrasiyorum

armağancım güle güle canımm.
bende çook uyuyoruuuum kızlaaar ama gün içinde deil, sabah zor uyanıyorum...
siz çook erken uyanıyosunuzz ben hiç sabah muhabbetlerini yakalayamıyorum:))
özlemciim dinlenmişsin ne güzel yarın yaparsın canım ütülerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…