Semoşum benim göbişin deliğide fırladı dışardaaa çok komikkkkkkk sırnaşık şey
ay havalar ısındı bende dondurma krizlerine girmeye basladım her gün yiyorum bugun yemiyecegim diyorum dayanamıyorum:icecream:
göbek deliği komik ama şimdi banyo yaptım ne görimm göbüşümün altındaki o çatlak var yaa uyuz yayılmış karnımın altı tam ortası böle hep çatlakkk ağladım sinirdennnn annemi aradım bi dünya ağladım ona da dalga geçti benleeee sen de benimkini çatlatmıştın oh ii oldu diyeee off ya takıntı yapmam aslında ama hamişliktenmidir nedirr sinir oluyorummm bakasım gelmiyo karnıma sağında solunda üstünde bişe yok altı çatlak dolmuşşş uyuz nolurdu çatlamasaaasenağlama
sen ii hergün yiyosun ben dün 3 tane yedim:icecream: çüş dedim kendimeeee eşimde nolcak en küçük dondurmadan almışsın diyooo ama ne bilim moralim bozuk bu çatalaklara bugün havadanmıdır nedir ağladığım yetmedi hala ağlayasım varrr:1no2:
sorun değil cnmmpapatya canım pardon ya . ben actım konuyu sırf degısık tarıflerınız varmı dıye valla kusura bakmayın :) esıne sole hazır borek alsın bare yapamazsanda onu ye a.s.
göbek deliği komik ama şimdi banyo yaptım ne görimm göbüşümün altındaki o çatlak var yaa uyuz yayılmış karnımın altı tam ortası böle hep çatlakkk ağladım sinirdennnn annemi aradım bi dünya ağladım ona da dalga geçti benleeee sen de benimkini çatlatmıştın oh ii oldu diyeee off ya takıntı yapmam aslında ama hamişliktenmidir nedirr sinir oluyorummm bakasım gelmiyo karnıma sağında solunda üstünde bişe yok altı çatlak dolmuşşş uyuz nolurdu çatlamasaaasenağlama
sen ii hergün yiyosun ben dün 3 tane yedim:icecream: çüş dedim kendimeeee eşimde nolcak en küçük dondurmadan almışsın diyooo ama ne bilim moralim bozuk bu çatalaklara bugün havadanmıdır nedir ağladığım yetmedi hala ağlayasım varrr:1no2:
öle de napim sinirlerim bozulduuuu ben üzüldüğüm ya da sinirlendiğim zaman anlatıyorum oğluşuma senle alakalı değil diyeeee anlıyo annesiniiiii aman ne bilim daha 2 ay var bu hızla giderse bu çatlaklar offf bütün karnım çatlarrr anlicannn bi de sarkarsa tam olurrrr:CüvCüv:
dogumdan sonra beyazlıyomuş rengi teninde esmer degilse belli bile olmaz simdi düşünme sen yaglamaya devam et canım:1hug:sorma sadoşummmm hiç çatlamıcak gibi geliyodu birazcık çataldı diye günde 2 kez yağlıyorum dün sabahtan yağladım bugün yağlamadım akşam çok gerindi oğluşum çok kıpraştı sanırım ondan çatladı
tamam ayşecik sustummmmm ama devam ederse ben daha çok ağlarımmm göbeği açık şeylerde giymem ama ne bilimmm hep orda kalcaklar çaresi yokkk
amannn semacım ne olucak yaaa
dogurduktan sonra allahın ıznıyle bı suru tedavısı var cok rahatsız ederse senı tedavı olursun .catlak kremlerı felan var onlardan kullan sıkma canını ya amann =)
sımdı catlatmazsak normal dogum sırasında catlıycagımızı dusunuorum ben .
bende hiç bşy sürmüyorum sıfır çatlakkk
akıllı kızım benimmm :)
şaka bi yana anneme çekmişimmm
dogumdan sonra beyazlıyomuş rengi teninde esmer degilse belli bile olmaz simdi düşünme sen yaglamaya devam et canım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?