2009 Haziran Anneleri!!

slm biz geldikkk çarşıdannn
kızımla sakin sakin gezdikkk
yorulmadann
yavaş yürüyünceee
börekten bahsetmişsiniz keşke okumasaydım geçmişiii
canımı istettiniz
yufka bulursammm yapım
yoksAA kızım şaşı olcakkk

ay havalar ısındı bende dondurma krizlerine girmeye basladım her gün yiyorum bugun yemiyecegim diyorum dayanamıyorum:icecream:

papatya canım pardon ya . ben actım konuyu sırf degısık tarıflerınız varmı dıye valla kusura bakmayın :) esıne sole hazır borek alsın bare yapamazsanda onu ye a.s.

Semoşum benim göbişin deliğide fırladı dışardaaa çok komikkkkkkk sırnaşık şey

göbek deliği komik ama şimdi banyo yaptım ne görimm göbüşümün altındaki o çatlak var yaa uyuz yayılmış karnımın altı tam ortası böle hep çatlakkk ağladım sinirdennnn annemi aradım bi dünya ağladım ona da dalga geçti benleeee sen de benimkini çatlatmıştın oh ii oldu diyeee off ya takıntı yapmam aslında ama hamişliktenmidir nedirr sinir oluyorummm bakasım gelmiyo karnıma sağında solunda üstünde bişe yok altı çatlak dolmuşşş uyuz nolurdu çatlamasaaasenağlama

ay havalar ısındı bende dondurma krizlerine girmeye basladım her gün yiyorum bugun yemiyecegim diyorum dayanamıyorum:icecream:

sen ii hergün yiyosun ben dün 3 tane yedim:icecream: çüş dedim kendimeeee eşimde nolcak en küçük dondurmadan almışsın diyooo ama ne bilim moralim bozuk bu çatalaklara bugün havadanmıdır nedir ağladığım yetmedi hala ağlayasım varrr:1no2:

yok ben büyügünden yiyom 1 tane yiyom :icecream:ama tutmasam kendimi yerim vallahi 3. 4...sırnaşık şey
semoş catlak için mi agladın niye üzüyosun oğlusunu biliyosun genetik yapıyla alakalı catlaycagı varsa ne yaparsan yap catlıyo işte üzme bakayım cagatayımızı

öle de napim sinirlerim bozulduuuu ben üzüldüğüm ya da sinirlendiğim zaman anlatıyorum oğluşuma senle alakalı değil diyeeee anlıyo annesiniiiii aman ne bilim daha 2 ay var bu hızla giderse bu çatlaklar offf bütün karnım çatlarrr anlicannn bi de sarkarsa tam olurrrr:CüvCüv:

sadetcim bulamazsan hazır aldır kocacına yesin prensesin:ecrin_bebek: canı istemiş

papatya canım pardon ya . ben actım konuyu sırf degısık tarıflerınız varmı dıye valla kusura bakmayın :) esıne sole hazır borek alsın bare yapamazsanda onu ye a.s.
sorun değil cnmm
aradım yollatırcakkk
yapcam gelsindee
afiyet olsun sanadaa

oy semoşum çatlamışmııı
kıyammm
ben onaaa
yaaa
siz daha yenimi yiyorsunuz dondurma ben kış boyu tükettim
dondurmaya çok aşerdimmm :icecream: :icecream:

ya anlar kızdırma beni:mymeka:sen ne hissediyorsan oğlusunda onu hissediyo sen aglıyosun oda içerde aglıyodur kötü anne catladı diye oğlusunu aglatıyo:dilcikar:

yok benim canım havalar ısındı ya ondan istiyo zaten ben hiç asermedim çok üzülüyorum:çok üzgünüm:yasayamadım o duyguyu kimiside o zaman emzirirken aserersin diyo

sorma sadoşummmm hiç çatlamıcak gibi geliyodu birazcık çataldı diye günde 2 kez yağlıyorum dün sabahtan yağladım bugün yağlamadım akşam çok gerindi oğluşum çok kıpraştı sanırım ondan çatladı

tamam ayşecik sustummmmm ama devam ederse ben daha çok ağlarımmm göbeği açık şeylerde giymem ama ne bilimmm hep orda kalcaklar çaresi yokkk

amannn semacım ne olucak yaaa
dogurduktan sonra allahın ıznıyle bı suru tedavısı var cok rahatsız ederse senı tedavı olursun .catlak kremlerı felan var onlardan kullan sıkma canını ya amann =)
sımdı catlatmazsak normal dogum sırasında catlıycagımızı dusunuorum ben .

bende hiç bşy sürmüyorum sıfır çatlakkk
akıllı kızım benimmm :)
şaka bi yana anneme çekmişimmm

dogumdan sonra beyazlıyomuş rengi teninde esmer degilse belli bile olmaz simdi düşünme sen yaglamaya devam et canım:1hug:

bende de yok sadetcim bende dustan dusa bebe yagı sürüyorum benimde annemde hiç yok ama olursada ne yapalım annelik kolay degil vücüdun çok degişiyo ister istemez dogumdan sonra bakarız caresine

yaniii bi canlıı getiriyoruzzz
dünyayaaa
kolay mı olcağı varsa olur no proplemmm
millet bebiş istiooo olmuooo
öyle olsak daha mı iyiii
semacımmm
üzülmeee kuşum

canım hiçbiri fayda etmiyoki o kremlerinnn dr um boşuna para dökme genetik dediii gerçekten de öle annemde de varrrrr olana çare yokk geçer napalım oğluşuma herşey feda olsun gençliğim güzelliğimm herşeyimmm yeter ki oo ii olsunnn
bende hiç bşy sürmüyorum sıfır çatlakkk
akıllı kızım benimmm :)
şaka bi yana anneme çekmişimmm

sadoş kıs bende de 2 haftada oldu bak dikkat et emi sen bebeyağını bolca sür yine emiii inşallah olmaz annnende yoksa olmaz zatennnnkaydirigubbakcemile5

dogumdan sonra beyazlıyomuş rengi teninde esmer degilse belli bile olmaz simdi düşünme sen yaglamaya devam et canım:1hug:

canım çok esmer değilim kumralım inşallah belli olmazzz ama benim kalçalarımda da çatlaklar vardı onlar beyaz beyaz belli aman napimm belli olursa da olsunnn offf silkindim kendime geldimm geçtiii okişşş

gülü gülü ayşecik benim yerimedde kıvır zira bende öle hareketler yapcak hal kalmadııı göbüşde müsade etmiyoooo kocaman oldu malum zor oturuyommm:))))))

benim göbüş açıktıııı
kocişş gelene kadarrr bşyler yiyimmm
bariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…