Selam kizlar,
Ancak gelebildim, ehliyet sinavim vr 50 dakika sonra , bana dua edin....Insallah kazanirim da daha da calisacak hal derman kalmadi bende...
Pinarcim ,Didemcim gecmis olsun kuslarim size...
Hadi sinavdan sonra görüsürüz ins.
merhaba hanımlar, görüşmeyeli yani sabahtan beri herşey yolunda umarım..
Ben sonunda pijama takımı aldımkaydirigubbakcemile5 Resmen kabusum olmuştu alamadan doğurucam sanıyodum.
Ankaradaki arkadaşlardan biri tavsiye etmiştim, gittim oradan aldım gayette uygun oldu. En iyisi yine sizlerin tavsiyesini dinlemekmiş anladıma.s.
demek herkes aynı dertlerden yanıyomuş.az kaldı hanımlar dayancaz artıkın.ben zaten bu uykusuzlukdan dolayı iznimi daha fazla uzatamıcam.son bi hafta daha çalışıp ayrılcam izne.yani sadece 3hafta dogumdan sonraya aktarabiliyorum.napim son haftalarımıda evde geçirmek istiyorum.daha bebişimin giysileri falan yıkanmadı.hastane çantamı falan hazırlarım.dinlenirim.böyle düşünüyorum bakalım hayırlısı artık.
Ben sonunda pijama takımı aldımkaydirigubbakcemile5 Resmen kabusum olmuştu alamadan doğurucam sanıyodum.
Ankaradaki arkadaşlardan biri tavsiye etmiştim, gittim oradan aldım gayette uygun oldu. En iyisi yine sizlerin tavsiyesini dinlemekmiş anladıma.s.
Canım ben bir aydır alıcam alıcam deyip alamadım da onun afakanları bastı.. Dedim heralde alamadan doğcak oğluşum.
Neden bilmiyorum ben de bi de erken doğum korkusu başladı, işyerinde gelmesinden korkuyorum..
hepimizde aynı korku var erken gelirlerse de napalim, saglikli olsunlar da
İnşallah canım, sağlıklı sıhhatli ve zamanında doğarlar..
Benim erken doğarsa işlerimi toparlayacak evi düzene sokacak eşimden başka kimse yok, onun için herşeyi halledeyim öyle doğsun istiyorum. İnşallah Rabbim dualarımı kabul eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?