2009 Haziran Anneleri!!

kızlar bişey sorucam gece uyurken sizinde elleriniz uyuşuyomu bende çok oluyo geceleri uyuyamıyorum hep uykum bölünüyo ne yapcam bilmem

ya benimde kalcam ortasından ayrılıyor agrıdan valla bende yatamıyorum sola yatmaktan bıktım zaten bacagım uyusuyor artık dayanamıyorum saga yatıyorum uyusukluk gecsin diye ama yinede artık uyku falan yok sabah 5te uyanoyorum bidaha uyumuyorum hayırlısıyla yavrularımıza kavussaydık

basarılar sana canım, eminim alacaksın ehliyeti
bebesin sana sans getirecektir

demek herkes aynı dertlerden yanıyomuş.az kaldı hanımlar dayancaz artıkın.ben zaten bu uykusuzlukdan dolayı iznimi daha fazla uzatamıcam.son bi hafta daha çalışıp ayrılcam izne.yani sadece 3hafta dogumdan sonraya aktarabiliyorum.napim son haftalarımıda evde geçirmek istiyorum.daha bebişimin giysileri falan yıkanmadı.hastane çantamı falan hazırlarım.dinlenirim.böyle düşünüyorum bakalım hayırlısı artık.

kıslarr bende yemek yapmaya gidiyorum safya açık olur ama burda olmam size iyi sohbetler

selam bayanlar =)
ben cok yorgunum dun demıstım ya kombım degıstı mutfak battı allahtan eltım geldıde
bıraz yardım ettı bana . sımdı oturdum yerıme valla ....
belım kopucak sankı bebegımıde yormak ıstemıyorum ama temızlıge gırısınce dayanamıyorum
işte
sız neler yapıosunuz gecmısı okuyamadım umarım herkes bebıslerıyle ıyıdır a.s.
bız hala cumartesıyı beklıyoruz :)

merhaba hanımlar, görüşmeyeli yani sabahtan beri herşey yolunda umarım..
Ben sonunda pijama takımı aldımkaydirigubbakcemile5 Resmen kabusum olmuştu alamadan doğurucam sanıyodum.
Ankaradaki arkadaşlardan biri tavsiye etmiştim, gittim oradan aldım gayette uygun oldu. En iyisi yine sizlerin tavsiyesini dinlemekmiş anladıma.s.

guzelim bende daha bu hafta sonu aldım, cok gec kalmis sayilmazsin yani

Canım ben bir aydır alıcam alıcam deyip alamadım da onun afakanları bastı.. Dedim heralde alamadan doğcak oğluşum.
Neden bilmiyorum ben de bi de erken doğum korkusu başladı, işyerinde gelmesinden korkuyorum..

Kızlar ben kremlerden korkuyordum ama bişey olmaz herhalde canlarım sağolun :1hug:
Cemre bu el uyuşması felaket bişey, ben özellikle tuzlu yersem ,ellerimin acısından uyuyamıyorum
sabah böyle kaskatı halde uyanıyorum , yani parmaklarımı kapatamıyorum sinirler çekiliyor sanki (
tuzsuz da bişeyin tadı yok (

benim isyerindekiler cok hevesliler beni hastaneye goturmeye
is yerine heyecan gelmis olur bosver
birseyden ne korkarsak basimiza gelirmis

canım zaten son haftalar evde dinlenmekk en iisi zaten doğumdan zonra çok yorulucaz bi kaç ay ondan dolayı dr lar tavsiye ediyolar evde dinlenmeyiii dinlenmek seninde hakkın oyalanırsın bebişin cicileriyleee

ah canım gözünaydınn çok sıkıntı yapmıştın kendineeee bi ara resmini eklersin artıkınnnnn

canım hepimizde başladı o endişe son aylrın kabusu da bu hheraldeee korkma kuzum allah hayırlısını nasip etsinn

hepimizde aynı korku var erken gelirlerse de napalim, saglikli olsunlar da

İnşallah canım, sağlıklı sıhhatli ve zamanında doğarlar..
Benim erken doğarsa işlerimi toparlayacak evi düzene sokacak eşimden başka kimse yok, onun için herşeyi halledeyim öyle doğsun istiyorum. İnşallah Rabbim dualarımı kabul eder.

bende kışlıklarımı hallettimmm mutfağımı topladım bi mola verdimmm yemek yapmam lazım bi de yazlıklar ütülencek dün yıkamıştımm akşam dizi izlerken hallederim ütüyü yemeği de birazdan yaparım sanırımmm sanırım azcık yoruldummmm dinleneyim birazzzz

Maşallah semoşum yorma okadar kendini, benim de ütülerim var ama yarına bıraktım napayım yoruldum bugün evi süpürdüm çamaşır yıkadım yeter
benimde yemeğim yok

demek ki yalnız degilim, benim de esimden baska yardim edecek kimse yok
ama kayinvalidemi cagirdim, o da agir isler yapamaz ama en azindan su anda benden daha saglikli, bakalim ne zaman gelecek

canım ben pek takip edemiyorum topiği.kim tavsiye etmişdi.bende de 1tane pijama var önden düğmeli.1tanede lazım olur diye gecelik almak istiyorum.nerden aldın.banada yazabilirmisin?
ya bide haziranda dogum olucak ya.acaba pijama ve geceliğimiz kısa kollumu olsun? sizler nasıl aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…