Kızlar ben kremlerden korkuyordum ama bişey olmaz herhalde canlarım sağolun :1hug:
Cemre bu el uyuşması felaket bişey, ben özellikle tuzlu yersem ,ellerimin acısından uyuyamıyorum
sabah böyle kaskatı halde uyanıyorum , yani parmaklarımı kapatamıyorum sinirler çekiliyor sanki(
tuzsuz da bişeyin tadı yok(
benim isyerindekiler cok hevesliler beni hastaneye goturmeye
is yerine heyecan gelmis olur bosver
birseyden ne korkarsak basimiza gelirmis
ah canım gözünaydınn çok sıkıntı yapmıştın kendineeee bi ara resmini eklersin artıkınnnnn
canım hepimizde başladı o endişe son aylrın kabusu da bu hheraldeee korkma kuzum allah hayırlısını nasip etsinn
demek ki yalnız degilim, benim de esimden baska yardim edecek kimse yok
ama kayinvalidemi cagirdim, o da agir isler yapamaz ama en azindan su anda benden daha saglikli, bakalim ne zaman gelecek
canım ben pek takip edemiyorum topiği.kim tavsiye etmişdi.bende de 1tane pijama var önden düğmeli.1tanede lazım olur diye gecelik almak istiyorum.nerden aldın.banada yazabilirmisin?
ya bide haziranda dogum olucak ya.acaba pijama ve geceliğimiz kısa kollumu olsun? sizler nasıl aldınız?
Maşallah semoşum yorma okadar kendini, benim de ütülerim var ama yarına bıraktım napayım yoruldum bugün evi süpürdüm çamaşır yıkadım yeter
benimde yemeğim yok
demek ki yalnız degilim, benim de esimden baska yardim edecek kimse yok
ama kayinvalidemi cagirdim, o da agir isler yapamaz ama en azindan su anda benden daha saglikli, bakalim ne zaman gelecek
canım ben pek takip edemiyorum topiği.kim tavsiye etmişdi.bende de 1tane pijama var önden düğmeli.1tanede lazım olur diye gecelik almak istiyorum.nerden aldın.banada yazabilirmisin?
ya bide haziranda dogum olucak ya.acaba pijama ve geceliğimiz kısa kollumu olsun? sizler nasıl aldınız?
canımm ben almadım ama annem aldı aydındannncanım ben pek takip edemiyorum topiği.kim tavsiye etmişdi.bende de 1tane pijama var önden düğmeli.1tanede lazım olur diye gecelik almak istiyorum.nerden aldın.banada yazabilirmisin?
demek çok hareketlilerr buna hiç şaşırmaıdmmm cnmmmkızlarrr yıne ben geldım ..
ben hamıle kaldıgımda 45 kıloydum boyum 1,67 kısa sayılmam yanı..
resmen kuru bı kızdım yok gıbı bıseydım yanı .. ama hamılelıgım boyunca 23 kılo almısım....
doguma 66 kılo 600 gram ıle gırdım sancı cekerken ordakı dıugıtal tartıda tartılmıstımda :))
vee bırden kılo aldıgım ıcın catlaıgım olucagından cok korkmustum .. ben saf zeytınyagı surdum bırde elıme gecen vucut kremlerını surdum ..
hıc catlagım yok sadece sag bacagımın ust kısmında mınnacık var.. oda nazarı olsun dımı ama
sızde zeytın yagı surun .. bırde bu durum ırsi oluyor genelde ablamlarda flnda hıc catlak yok
ama onemlı olan beynımızde catlak olmasınnnn onlar ıcın herseye deger bee..
hee bırde hazıran bebeklerı ıkızler burcu yanı.. cok cok yaramaz cok hareketlı cok hıper aktıf oluyorlar kendınız sımdıden alıstırın kosamayaa :)) ben suan 48,500 kıloyum .. mahfedıyor benı Aral..
bu hasıran bebeklerı hep böle oluyor hıperaktıf melekler :))
kızlarrr yıne ben geldım ..
ben hamıle kaldıgımda 45 kıloydum boyum 1,67 kısa sayılmam yanı..
resmen kuru bı kızdım yok gıbı bıseydım yanı .. ama hamılelıgım boyunca 23 kılo almısım....
doguma 66 kılo 600 gram ıle gırdım sancı cekerken ordakı dıugıtal tartıda tartılmıstımda :))
vee bırden kılo aldıgım ıcın catlaıgım olucagından cok korkmustum .. ben saf zeytınyagı surdum bırde elıme gecen vucut kremlerını surdum ..
hıc catlagım yok sadece sag bacagımın ust kısmında mınnacık var.. oda nazarı olsun dımı ama
sızde zeytın yagı surun .. bırde bu durum ırsi oluyor genelde ablamlarda flnda hıc catlak yok
ama onemlı olan beynımızde catlak olmasınnnn onlar ıcın herseye deger bee..
hee bırde hazıran bebeklerı ıkızler burcu yanı.. cok cok yaramaz cok hareketlı cok hıper aktıf oluyorlar kendınız sımdıden alıstırın kosamayaa :)) ben suan 48,500 kıloyum .. mahfedıyor benı Aral..
bu hasıran bebeklerı hep böle oluyor hıperaktıf melekler :))
Cemre a.s. a.s. a.s. ne güzel senin gibi deneyimli bir anneyi topiğimizde görmekkkkselam kızlarr .. geçen senenın hazıran annesıyım....
hepınızı cok ıyı anlıyorum .. sızden tek ıstegım dogumdan korkmayın oyle guzel ve mucızevı bısey kı..
ben normal dogum yaptım sımdı olsa yıne normal dogumu tercıh ederım.. her anını eşımle beraber yaşadık..
sızlerı yenı bı hayat yenı bı seruven beklıyorr..
Allahım hıc bırınızı bu yolda oyalamasın sag salın meleklerınıze kavuşun ınşallah...
sormak ıstedıklerınızle bız hep burdayız..
yenı guzel hazıran annelerıne sevgılerımleeee....
hepınıze dualarımla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?