2009 Haziran Anneleri!!

ayyy şekerkız senin haftan baya önde maşallahhh canımm
34+6 olmuşun sanırım önce senin güzel haberlerini alıcaz

kızlarrr yıne ben geldım ..
ben hamıle kaldıgımda 45 kıloydum boyum 1,67 kısa sayılmam yanı..
resmen kuru bı kızdım yok gıbı bıseydım yanı .. ama hamılelıgım boyunca 23 kılo almısım....
doguma 66 kılo 600 gram ıle gırdım sancı cekerken ordakı dıugıtal tartıda tartılmıstımda :))

vee bırden kılo aldıgım ıcın catlaıgım olucagından cok korkmustum .. ben saf zeytınyagı surdum bırde elıme gecen vucut kremlerını surdum ..
hıc catlagım yok sadece sag bacagımın ust kısmında mınnacık var.. oda nazarı olsun dımı ama

sızde zeytın yagı surun .. bırde bu durum ırsi oluyor genelde ablamlarda flnda hıc catlak yok

ama onemlı olan beynımızde catlak olmasınnnn onlar ıcın herseye deger bee..

hee bırde hazıran bebeklerı ıkızler burcu yanı.. cok cok yaramaz cok hareketlı cok hıper aktıf oluyorlar kendınız sımdıden alıstırın kosamayaa :)) ben suan 48,500 kıloyum .. mahfedıyor benı Aral..

bu hasıran bebeklerı hep böle oluyor hıperaktıf melekler :))

Arkadaşım inşallah doğsunlarda sağlıklı bi şekilde , ben koşmaya razıyım, kilo veririz işte ,
Oğlşunu da Allah bağışlasın sana
Arzucum yarın 35 haftam doluyo, çok şiştim evet , ilklerden biri olacağım kesinde, bilmiyorum ilk olurmuyum , Rabbim hepimize hayırlı doğumlar versin

aynen yaa ne yapalım katlanacaz artık çoğu gitti azı kaldı 1 ayımız var yok herşeye katlandık dayandık bunada dayanacaz ne yapak herşey bebişlerimiz için

benim isyerindekiler cok hevesliler beni hastaneye goturmeye
is yerine heyecan gelmis olur bosver
birseyden ne korkarsak basimiza gelirmis

ewet ya işyerindekiler hep hevesli adrenalin yaşamaya, daha 7 hafta var bana hala doğurmadın mı diyolarklava:

ewet sıkıntı bitti:lepi:inşallah eklerimm

demek ki yalnız degilim, benim de esimden baska yardim edecek kimse yok
ama kayinvalidemi cagirdim, o da agir isler yapamaz ama en azindan su anda benden daha saglikli, bakalim ne zaman gelecek

benimde kayınvalide gelicem diyo doğum zamanı ama yaşlı biraz kim kime hizmet edecek belli değil.. Bi de bizim için önemli olan bi çok şey(bebek kıyafetleri, evin düzeni, bebek şekeri, oda süslemesi, misafir gelince ikramlar..) onlar için önemli değil.. Herşey şık olsun, göze ve gönle hitap etsin kafamda rahat olsun isteyince kendin yapman gerekiyor:çok üzgünüm:

Canım benim doktorum bir pijama bir gecelik yeter dedi, ama diğer topiklerdekileri de okudum genelde iki pijama bir gecelik koyuyor insanlar. Benim aldığım kısa kollu haziran sonuna doğru olursa anca onlar olur. tabi sabahlık uzun kollu ne olur ne olmaz üşürsem diye.Loğusa pijaması aldım ben emzirme bölümleri olandan ama şart değil önden düğmelilerde iş görür yani..

Maşallah semoşum yorma okadar kendini, benim de ütülerim var ama yarına bıraktım napayım yoruldum bugün evi süpürdüm çamaşır yıkadım yeter
benimde yemeğim yok

canım yavaş yavaş yapıyorum işte öle birden yüklenmiyorummm eee biri yapıcak o da ben maleseffff

demek ki yalnız degilim, benim de esimden baska yardim edecek kimse yok
ama kayinvalidemi cagirdim, o da agir isler yapamaz ama en azindan su anda benden daha saglikli, bakalim ne zaman gelecek

aaaa yasemincim bende varım benimde kimsem yok burda biz boya işlerini bitirince halıları yıkatcaz sonra da yardımcı abla çağırcam 2 gün işler biticek gerisini arkadaşlarım gelir heralde ıvır zıvır işlereeeeee benim eşimde iş yapamaz ki

canım ben yazlık aldım kısa kollu böle ferah bi pijama takımı çünkü hem havalar hem de hastaneler çok sıcak oluyo üşürsem diye sabahlıktan hariç bi de yelek koydum yeter sanırımm

Benim de uzun kollu pijamalarım da gecelikte, benim mayıs sonu olcakya, zaten çok üşüyen bir insanım
ondan kısa kollu istemedim, ama sıcak olurmu terlermiyim bilmiyorum

canımm ben almadım ama annem aldı aydındannn
msnden gösterdiği kadarıyla söleyim sana
benimkinn biri sıfır kol
biride uzun koll cnmm biri normal
biride loğusaa takımı
demek çok hareketlilerr buna hiç şaşırmaıdmmm cnmmm
benim kızım karnımdayken belli ediooo ne kadar hareketli old.
nerdeyseee hiç uyumuyoo sanırımm hep kıpır kıpırrr yavrummm

Son düzenleme:

guzelim ben haziranda olacagi icin geceligi kalın askılı aldım ama sabahlıgın kolları uzun
ben nisantasinda bi yere baktım orda gordum bu markayı cok hosuma gitti ama pahalı olacagı icin gercek magazasını bulup ordan aldım, fiyatları gayet makuldu
nilufer diye internetten bakarsan belki ankarada da satıs magazası vardır, tavsiye ederim

ben Jimer de Melike Yıldırıma gidiyorum, orda doğum yapıcam kısmetse, sezeryan olucak, rahatsızlığım varda doktor bişey olmaz normal de de dedi ama korkuyorum işte

valla benim bıdık eşime çekerse hareketli olurda bana çekerse birazdaha sakin olur bide benim ablam ikizler burcu oda bebekken çok hareketliymiş annem anlatıyoda karyolaların üstünden inmezmiş çok yaramazmış sağlıklı olsunda bide sağ sağlim dünyaya gelsinde koşuşturucaz artık görevimiz tehlikeden korumakböyle tepetaklak olmasını engellemek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Cemredeniz çalışıyormusun canım? ne kadarlıkken işe döndün?
Çok soru sordum kusura bakma, ilk çocuk olunca insan cahil oluyor

semacım esim oyle isleri hiç sevmez ama mecburen yardım edecek
onlar bilmezler ama anlata anlata yaptırırız napalım

Cemre a.s. a.s. a.s. ne güzel senin gibi deneyimli bir anneyi topiğimizde görmekkkk

CemreDeniz hakkaten çalışıyosan ücretli izin, rapor, izinlerle ilgili tüyolar alsak iyi olur. Ben bi takvim hazırlıyorum kendime.. ış öncesi ne kadar evde kalmayı becereceğim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…