herkese iyi akşamalr arkadaşlar.. galiba ben hasta oluyom(çok kötü kırgınlık var üsütümde (aman sizler dikkat edin.. bende ettim göya ama nasıl olduysa.. bol bol c vitamini alayım.. iştah bile kalmadı hiç
suan hala calısmıyorum agustos sonu gıbı baslıcam uygun bı ıs buldugumda.. ıst dayken calısıyordum .. evlenmeden evvel yanı.. ben ıst dan buraya gelın geldımmm
gercekten belli şimdiden hareketli olcagı hiç durmuyo sanırım gece uykusuda olmayacak delikafaduldençünkü gece hiç uyumuyu benim cadı. iyi yönden bakarsan kiloları cabuk verecegiz demekkikaydirigubbakcemile3kızlarrr yıne ben geldım ..
ben hamıle kaldıgımda 45 kıloydum boyum 1,67 kısa sayılmam yanı..
resmen kuru bı kızdım yok gıbı bıseydım yanı .. ama hamılelıgım boyunca 23 kılo almısım....
doguma 66 kılo 600 gram ıle gırdım sancı cekerken ordakı dıugıtal tartıda tartılmıstımda :))
vee bırden kılo aldıgım ıcın catlaıgım olucagından cok korkmustum .. ben saf zeytınyagı surdum bırde elıme gecen vucut kremlerını surdum ..
hıc catlagım yok sadece sag bacagımın ust kısmında mınnacık var.. oda nazarı olsun dımı ama
sızde zeytın yagı surun .. bırde bu durum ırsi oluyor genelde ablamlarda flnda hıc catlak yok
ama onemlı olan beynımızde catlak olmasınnnn onlar ıcın herseye deger bee..
hee bırde hazıran bebeklerı ıkızler burcu yanı.. cok cok yaramaz cok hareketlı cok hıper aktıf oluyorlar kendınız sımdıden alıstırın kosamayaa :)) ben suan 48,500 kıloyum .. mahfedıyor benı Aral..
bu hasıran bebeklerı hep böle oluyor hıperaktıf melekler :))
basarılar sana canım, eminim alacaksın ehliyeti
bebesin sana sans getirecektir
nidacım gözün aydın sana bi alkış o zamanalkisalkisalkis
selamlaar herkese, biz geldik oğluşumla..
nidacım tebrikler canım, gözün aydın..
Nidacım tebriklerrr sınavını vermişsinnnn
evet cnm benziooo yaaÇok geçmiş olsun, dikkat et kendinea.s.
Saadetcim doğum çizelgendeki ufaklık sana benziyo, onu görünce sanki senin kızınmış gibi geliyo gözüme..
nidacım tebrikler canımmm kurtuldun şükürrrrrrr
bende yemeğimi yaptım yedim şimdi de nettten dizi izliyorumm ütüyü yaprak dökümü izlerken yapıcam çünkü halim kalmadıııı
evet cnm benziooo yaa
daha önce narende demiştiii
bakalımmm gerçeği kime benziycek sırnaşık şey bana mı babaya mı :uhm:
nidacım tebriklerrr
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?