2009 Haziran Anneleri!!

ben yemeğimi yapim böle oturup kalcam yoksaaaaa ii sohbetler yemekten sonra ütüye başlarım oturduğum yerden yapıyom zaten yorulmuyommm ortada kalıp tozlanmasınlarrr

herkese iyi akşamalr arkadaşlar.. galiba ben hasta oluyom(çok kötü kırgınlık var üsütümde(aman sizler dikkat edin.. bende ettim göya ama nasıl olduysa.. bol bol c vitamini alayım.. iştah bile kalmadı hiç

Çok geçmiş olsun, dikkat et kendinea.s.

Saadetcim doğum çizelgendeki ufaklık sana benziyo, onu görünce sanki senin kızınmış gibi geliyo gözüme..

suan hala calısmıyorum agustos sonu gıbı baslıcam uygun bı ıs buldugumda.. ıst dayken calısıyordum .. evlenmeden evvel yanı.. ben ıst dan buraya gelın geldımmm

suan hala calısmıyorum agustos sonu gıbı baslıcam uygun bı ıs buldugumda.. ıst dayken calısıyordum .. evlenmeden evvel yanı.. ben ıst dan buraya gelın geldımmm

anladım canım..
umarım güzel bi iş bulursun. ben de bir yıl evde kalıcam inşallah ama yol yordam öğrenmek istiyorumm onun için sordum.

Herkese iyi akşamlar, biz eve gidiyoruz artıkkk:sm_cool:

gercekten belli şimdiden hareketli olcagı hiç durmuyo sanırım gece uykusuda olmayacak delikafaduldençünkü gece hiç uyumuyu benim cadı. iyi yönden bakarsan kiloları cabuk verecegiz demekkikaydirigubbakcemile3

nidacım gözün aydın sana bi alkış o zamanalkisalkisalkis

Aysecim sagol ...a.s.a.s.a.s.1 haftadir sasi oldu gözlerim soru cözecem diye..
Dün aksam ve bugün toplam 1000 küsür soru cözmüsüm Pc de..Kafayi yerdim alamasaydim sinavi sanirim...Burada o kadar zor ki sinav falan yapmak .TR dekine benzemiyor...Bir de almanca yapiyorsun aman ..Neyse bittiiii....

Nidacım tebrikler.oh ana kız gezersiniz artık.

pınarım noldu sana dikkat et kendine yavaş haraket et.aklından da kötü şeyler geçirme hepsi vaktinde gelicek kuzularımızın.

nidacım tebrikler canımmm kurtuldun şükürrrrrrr

bende yemeğimi yaptım yedim şimdi de nettten dizi izliyorumm ütüyü yaprak dökümü izlerken yapıcam çünkü halim kalmadıııı

Çok geçmiş olsun, dikkat et kendinea.s.

Saadetcim doğum çizelgendeki ufaklık sana benziyo, onu görünce sanki senin kızınmış gibi geliyo gözüme..
evet cnm benziooo yaa
daha önce narende demiştiii
bakalımmm gerçeği kime benziycek sırnaşık şey bana mı babaya mı :uhm:

nidacım tebriklerrr
a.s.

nidacım tebrikler canımmm kurtuldun şükürrrrrrr

bende yemeğimi yaptım yedim şimdi de nettten dizi izliyorumm ütüyü yaprak dökümü izlerken yapıcam çünkü halim kalmadıııı

Semacim tesekkürler...a.s.a.s.a.s.
Canim bana özelden mesaj atar misin? Hangi siteden dizi izliyorsun?
Ben biraz önce bir kac siteden denedim ama istedigim kaliteyi yakalayamadim...

bz çıktık kociş gelioo
yemek ve sonra dizii izliycezzzzzz
yupiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…