2009 Haziran Anneleri!!

Nidacım tebrikler.oh ana kız gezersiniz artık.
pınarım noldu sana dikkat et kendine yavaş haraket et.aklından da kötü şeyler geçirme hepsi vaktinde gelicek kuzularımızın.

Bana hep bişiler oluo canımmm haziran olsun başka bişi istemiom tatlım

geçmişi okudum şimdi sıra bizde kızlar.minişimi gördüm maşallahı vardı yanakları ton ton mu tondu.2100gr olmuşherşeyi normaldi doğumdan konuştuk drum tedavi gebeliklerde sezeryan gözüküyo dedi ama yinede bakarız 36.haftada dedi.ya haırlısı neyse o olsun ama gönlümden geçen normal tabi.bacağımda hafif şişlik gördü test istedi neolur neolmaz diye.heyecan artıyo hepimizde ona yaklaşmak yanaklarını ısırmak elini tutmak için sabırsızlanıyorum.

gozunaydin derinden
masallah bebisine
bende artik sarilmak istiyorum bebisimeee
zaman cabuk gecer insss

derinden maşallah canım kilosuda çok güsel hakkında hayırlısı olsun sezeryanda olsa üzülme vardır ondada bi hayırr
ayagandaki şiş ödemdir canım bazı hamilelerde oluyo geçer biran önce inşş

Nidacım tebrikler alkisalkisalkis
bebiş uğurlu geldi ne güzel

canim tesekkürler,a.s.
bebisimin benimle yaptigi ilk sinav degil bu, master programimi bitirme sinavimi da kasim ayinda onunla beraber yapmisitm, zilli ugurlu geldi annesine...delikafadulden

nidacim tebrik ederim canm

Özlemcim cok tesekkürlera.s.

Derinden canim gözün aydin , cok sevindim bebisinin iyi olmasina...a.s.

Derin maşallah kızına tombik olcakkk annesiiii sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhh

yatmayanlar.... uyaniklarrr
hadi neredesinizzz
saadetcim sana ii geceler

iyiyim özlemcim yalnız yalnız takılıyorum işte iyiyki kk var:enbuyukkk:sen nasılsın senin de mi koçiş yok

yok canm
carsambalari calisiyor esim
islerinin basina gidiyor gec geliyor
bende carsamba gunlerini kendime izin gunu ilan ediyorum
gunduz geziyorum disarda yiyorum yemegimi aksamda buradayim iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…