2009 Haziran Anneleri!!

bende yarın öyle yapıcam arkadasla cıkıp dışarıda kahvaltı yapacaz günümüzü dısarıda gecirecez alışveriş yaparız birazdasırnaşık şey

en iyisi aysecimm
evde otur otur bunalirsin ne gerek varki cik gez keyfine bak

canim benim yaaa
iste imkanlar dogrultusunda degerlendirmek lazim
burdada gidecek yer sinirli
git git hep ayni ama idare etcez iste

ben cikiyorum canmcim
oglusumun odasindaki cerceveleri boyuyorum
gunduz gezmekten vakit bulamiyorum yarinda yokum
festival var burda
hadi opt seni ve yaramaz kizini

canim benim yaaa
iste imkanlar dogrultusunda degerlendirmek lazim
burdada gidecek yer sinirli
git git hep ayni ama idare etcez iste

sizde merkezi bi yerde degilsiniz galiba canımm simdi TR de olmak vardı izne gittimizde bi gün bile ev de oturmuyoruz eşimle öyle geziyoruzkaydirigubbakcemile3 napalım burası böyle olunca TR ye gidince cıldırıyoruz:roflol:eve giresimiz gelmio

ben cikiyorum canmcim
oglusumun odasindaki cerceveleri boyuyorum
gunduz gezmekten vakit bulamiyorum yarinda yokum
festival var burda
hadi opt seni ve yaramaz kizini

kolay gelsin canım sana bizde yatalım bari benim yaramaz uyutursa tabikaydirigubbakcemile3bizde seni ve yakısıklı oğlusunu öpüyoruz canımŞeniz

Kızlarrr günaydınnnnn hihoyyyt biz sabahın köründe kalktıkkk ... Batuhan bey acıktı ve tekmelerle anneyi kaldırdııı ... hepiniz uyuyomusunuzzz ???????

günaydın.
nerdeee ne uykusuuu,gece 3 ten beri oturuyıoruz biz de oğlumla.uykusuzluk dayanılmaz değil ama. çünkü yok uykumuz EFE'mle....

Günaydin haziran melekleri ve anneleri..Hepinize bol günesli ,harika bir gün diliyorummmm....
a.s.a.s.a.s.

kızlar kpss ye giren varmı aranızda
ben bu sene girmek istiyorum ama sadece genel yetenek genel kültüre girmek istiyorum ama A grubu ya, o şekilde girilebiliyormu ki, sonrada atamam olurmu bu şekilde ??

canım ben giriyorum.Bende Ziraat mühendisiyim.Her yerde kullanamıyoruz bu puan ama yinede bankalar,tarım krediler falan kabul ediyor.ben hatta dershaneye gittim.Ne kadar başarılı olurum bilmiyorum . Ama gireceğim.

Kızlarrrr size güzel bir haberrr ...
Cemile ( efsane ) nin bebişi hastaneden çıkmışşşş çokkk iiilermişşşş hihoyyyt aradı beni nasıl güzel geliodu sesi çok mutlu oldumm ağladımmm sevinçtennnnnn...

ne güzel gözü aydın.Alllah herkezin bebeklerini korusun.

günaydın kızlar nasılsınız valla benim dizler çekmiyo artık çokagrıyolar şişiyolar aykalarda öyle sizin nasıl durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…