Kızlarrrr size güzel bir haberrr ...
Cemile ( efsane ) nin bebişi hastaneden çıkmışşşş çokkk iiilermişşşş hihoyyyt aradı beni nasıl güzel geliodu sesi çok mutlu oldumm ağladımmm sevinçtennnnnn...
sağol canım yaaa..Çok geçmiş olsun, dikkat et kendinea.s.
Saadetcim doğum çizelgendeki ufaklık sana benziyo, onu görünce sanki senin kızınmış gibi geliyo gözüme..
Aysecim sagol ...a.s.a.s.a.s.1 haftadir sasi oldu gözlerim soru cözecem diye..
Dün aksam ve bugün toplam 1000 küsür soru cözmüsüm Pc de..Kafayi yerdim alamasaydim sinavi sanirim...Burada o kadar zor ki sinav falan yapmak .TR dekine benzemiyor...Bir de almanca yapiyorsun aman ..Neyse bittiiii....
derinden gözünaydın canım.. hayılrısı ne ise o oslun canım.. bebişinede kocaman maşhh:))geçmişi okudum şimdi sıra bizde kızlar.minişimi gördüm maşallahı vardı yanakları ton ton mu tondu.2100gr olmuşherşeyi normaldi doğumdan konuştuk drum tedavi gebeliklerde sezeryan gözüküyo dedi ama yinede bakarız 36.haftada dedi.ya haırlısı neyse o olsun ama gönlümden geçen normal tabi.bacağımda hafif şişlik gördü test istedi neolur neolmaz diye.heyecan artıyo hepimizde ona yaklaşmak yanaklarını ısırmak elini tutmak için sabırsızlanıyorum.
Evet kızlarrr bendee çok sevindimmm ... bizlerde sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallahhhh....
Armycim geçmiş olsunnn canımmm gazlı yiyecek falanmı tükettin ben fasulye yiyemiyorum mesela çok fena oluyorummm...
Didocum son ay zor ay malesef...Efsane erken doğum yaptı...bebişi hastanedeydi,çıktılargünaydın tombiklerimmmm nasılsınız benim hala ayaklar balon gibi hiç inmemişo yüzden sık sık giremiyom nete annem kızıyo ayaklarını sarkıtma diye şimdi kaçtım biraccık annişten geldim geçmişide okuyamadım şimdi zamanım gitmesin diye iyisiniz demi minikkuşlar pınoşum efsane kimdi canım ben niye duymadım ben yokkenmi oldu bişeyler acaba
Armyyy fasulye dedim kı gazlı içecek değil...portakal gaz yapıomuş aama bence o yapmıştırrrsağol canım yaaa..
nidaCIM HADİ GÖZÜNAYDIN CANIM.. TEBRİK EDERİM..
derinden gözünaydın canım.. hayılrısı ne ise o oslun canım.. bebişinede kocaman maşhh:))
[COLOR="red[COLOR="red"]"]sağol canımm[/COLOR]..canım yok.. ben hamile olduığudman beri gazlı içecek içmedim.. sölemesi ayıp sebzeli börek yapömıştım akşam yemeği niyetine.. birde portakal suyu içtim gribe karşı olsun diye.halsizlik vardı bende grip olucam diye.. ikisnden biri yaptı galiab..dedim bir daha akşam yemek memek yemicem( [/COLOR]
Didocum son ay zor ay malesef...Efsane erken doğum yaptı...bebişi hastanedeydi,çıktılar
Armyyy fasulye dedim kı gazlı içecek değil...portakal gaz yapıomuş aama bence o yapmıştırrr
kaç haftalık doğurmuş pınoşş
yaa armağancım inan hepsini yapmaya çalışıyom ama yine şişiyo yine şişiyo çok kötü yaa bide bizim düğünler olcak 15gün sora yine bööle olursa ben nasıl elbise giycem bu bacaklarla onu düşünüyom inmiyoda gerzekler senağlama
herkese gunaydınbız yenı kalktık allahtan oglum benı gece uyandırmıyor ama sıksık tuvalete cıkma geregı goruyorum sureklı mesaneme baskı yapıor cunku sıpa
KİTY79 cok sevındım efsaneye . cok sukur cıkmıslar .ne mutlu onlara en mutlu gunlerını yasıolardır hayırlısıyla bızde dogrusak artıkınnnn :1closedeyes:
Dur canım daha zamanımız varrr 38 den önce gelmesinlerrrr
geçmişi okudum şimdi sıra bizde kızlar.minişimi gördüm maşallahı vardı yanakları ton ton mu tondu.2100gr olmuşherşeyi normaldi doğumdan konuştuk drum tedavi gebeliklerde sezeryan gözüküyo dedi ama yinede bakarız 36.haftada dedi.ya haırlısı neyse o olsun ama gönlümden geçen normal tabi.bacağımda hafif şişlik gördü test istedi neolur neolmaz diye.heyecan artıyo hepimizde ona yaklaşmak yanaklarını ısırmak elini tutmak için sabırsızlanıyorum.
Kızlarrrr size güzel bir haberrr ...
Cemile ( efsane ) nin bebişi hastaneden çıkmışşşş çokkk iiilermişşşş hihoyyyt aradı beni nasıl güzel geliodu sesi çok mutlu oldumm ağladımmm sevinçtennnnnn...
:asigim:buarada ben kocamı çok özlüyoooooommmmmm hep ağlayasım geliyoo sabahları uyandığımda o olsaydı ayaklarıma masaj yapardı aşkımm off off nasıl dayancam bilmiyomm:çok üzgünüm:
31mii iyi ya maşallah o zaman canımm gerçektende Allahım hayırlı sağlıklı uzuun ömürler versin inşallah minikkuşaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?