2009 Haziran Anneleri!!

günaydınnn arkadaşlar biricik kuzuları a.s.efsanenin gözü aydın pınarcım ne mutlu çok şükür allah bizede nasip etsin bebişlere kavuşmayı amin

sabah sabah çok güzel bir haber.. çok sevindim canım..
herkese tocamannnn günadyınlar.. dün gece çok kötü oldum ben ya(karnımın ağrısından.. gaz sancısı tuttu bebekerl gibi.. (sabahı zor ettim ama şükürler olsun şimdi iyiiym..

Evet kızlarrr bendee çok sevindimmm ... bizlerde sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallahhhh....
Armycim geçmiş olsunnn canımmm gazlı yiyecek falanmı tükettin ben fasulye yiyemiyorum mesela çok fena oluyorummm...

günaydın tombiklerimmmm nasılsınız benim hala ayaklar balon gibi hiç inmemiş o yüzden sık sık giremiyom nete annem kızıyo ayaklarını sarkıtma diye şimdi kaçtım biraccık annişten geldim geçmişide okuyamadım şimdi zamanım gitmesin diye iyisiniz demi minikkuşlar pınoşum efsane kimdi canım ben niye duymadım ben yokkenmi oldu bişeyler acaba

Çok geçmiş olsun, dikkat et kendinea.s.

Saadetcim doğum çizelgendeki ufaklık sana benziyo, onu görünce sanki senin kızınmış gibi geliyo gözüme..
sağol canım yaaa..

nidaCIM HADİ GÖZÜNAYDIN CANIM.. TEBRİK EDERİM..

derinden gözünaydın canım.. hayılrısı ne ise o oslun canım.. bebişinede kocaman maşhh:))

[COLOR="red[COLOR="red"]"]sağol canımm[/COLOR]..canım yok.. ben hamile olduığudman beri gazlı içecek içmedim.. sölemesi ayıp sebzeli börek yapömıştım akşam yemeği niyetine.. birde portakal suyu içtim gribe karşı olsun diye.halsizlik vardı bende grip olucam diye.. ikisnden biri yaptı galiab..dedim bir daha akşam yemek memek yemicem( [/COLOR]

didoşum ayakların şişse sarkıtma bencedee.. yüksekde tutmaya çalış. birde tuzu kes canım.. aman dikkat.. az kaldı.. dayancaz biraccık daha:))

Didocum son ay zor ay malesef...Efsane erken doğum yaptı...bebişi hastanedeydi,çıktılar

Armyyy fasulye dedim kı gazlı içecek değil...portakal gaz yapıomuş aama bence o yapmıştırrr

yaa armağancım inan hepsini yapmaya çalışıyom ama yine şişiyo yine şişiyo çok kötü yaa bide bizim düğünler olcak 15gün sora yine bööle olursa ben nasıl elbise giycem bu bacaklarla onu düşünüyom inmiyoda gerzekler senağlama

herkese gunaydın bız yenı kalktık allahtan oglum benı gece uyandırmıyor ama sıksık tuvalete cıkma geregı goruyorum sureklı mesaneme baskı yapıor cunku sıpa
KıTY79 cok sevındım efsaneye . cok sukur cıkmıslar .ne mutlu onlara en mutlu gunlerını yasıolardır hayırlısıyla bızde dogrusak artıkınnnn :1closedeyes:

Didocum son ay zor ay malesef...Efsane erken doğum yaptı...bebişi hastanedeydi,çıktılar

Armyyy fasulye dedim kı gazlı içecek değil...portakal gaz yapıomuş aama bence o yapmıştırrr

hadi yaa çok sevindim iyi olmalarına maşallah diyelim nazar değmesin bizde bir alsaydık kucağımıza hayırlısıyla:Saruboceq:

:asigim:buarada ben kocamı çok özlüyoooooommmmmm hep ağlayasım geliyoo sabahları uyandığımda o olsaydı ayaklarıma masaj yapardı aşkımm off off nasıl dayancam bilmiyomm:çok üzgünüm:

anladım canım.. çok zor bişi buda yaa.. Rabbim yardımcın oslun..
pınoşum pardon canım:))valla şimdiye kadar faydalı diye fasulyede yedim bulgurda her türlü gaz yapan yiyiecekde yedim.. ama ilk kez dün oldu böyle.. anlamadım sanırsam portakla suyundan oldu benimki(

Dur canım daha zamanımız varrr 38 den önce gelmesinlerrrr

31mii iyi ya maşallah o zaman canımm gerçektende Allahım hayırlı sağlıklı uzuun ömürler versin inşallah minikkuşaa

benimkide geceleri uyuyor yavrum:))sadece sağa dönersem kıpraşıyor.. rahatsız oluyor galiba.. hemen sola geçiyorum gene.. ne zormuş bu son aylarda yatıp uyumakda(

tek isteğim sağlıkla ve zamanıdna kucağıma almaka bebişimi.. inş da öyle olur..daha hiç bişde hazır diil çünki(

maşallah derinden gözün aydın kuzummmmm maşallah kızınaaaaa doğum için hayırlısı neyse o olsun rabbim gönlümüze göre versinnnn

ayyy çok sevindim cemileye slm söle bizden nihatını öpsin yerimizeeeeee maşallah onlaraaa allah başka sıkıntı göstermesinnn

:asigim:buarada ben kocamı çok özlüyoooooommmmmm hep ağlayasım geliyoo sabahları uyandığımda o olsaydı ayaklarıma masaj yapardı aşkımm off off nasıl dayancam bilmiyomm:çok üzgünüm:

kıyamam didoşum yaaaa zor tabi ama napcan ihsoş ii olsunda babasına da kavuşursun kuzummmmmmmmm

31mii iyi ya maşallah o zaman canımm gerçektende Allahım hayırlı sağlıklı uzuun ömürler versin inşallah minikkuşaa

kıslar bende sabahın köründe kalktım evi topladım yemeğimi koydum ocağa herzamanki gibi kahvalgtımı yapıcam sizlere bakim dedim o arada herkes ii şükürrrr bizde iyiyiz ama oğlum çok acıktı anneyi tekmeleyip duruyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…