kızlar dun berbat bır gun gecırdım arabayla cıkmıstım ve bırdn ıstıfra etmeye basladım cok kotuydu eve nasıl dondugumu esımı nasıl aradıgımı hıc hatırlamıyorum sız sız olun tek basınıza dısarı cıkmayın canlarım
kızlar dun berbat bır gun gecırdım arabayla cıkmıstım ve bırdn ıstıfra etmeye basladım cok kotuydu eve nasıl dondugumu esımı nasıl aradıgımı hıc hatırlamıyorum sız sız olun tek basınıza dısarı cıkmayın canlarım
merhabalarrr...geçmişi okudum biraz.bir sürü gece kuşu var.nasıl dayanıyonuz o saaate kadar.ben akşam 10:30da yatıyorum.daha dogrusu sızıyorummm:) sabahda zor kalkıyorum.geceleri sık uyanmakdan uykudan da bişey anlamaz oldum.neyse bakalım az kaldı.
ya size bişey sorcam yine.... doktor hiç size alttan muayene yaptımı? hamilelik boyunca bana hiç yapmadı.bi tek ilk gittiğimde keseyi görmek için yapılmışdı.normal dogum yapıp yapamıcamı nası anlıcakki?
tesekkurler canlarım hepınıze heralde ya tansıyonum dustu yada bıseyden zehırlendım
sıbel hosgeldın cnm naber nasıl gıdıyor bugunmu kontrolun
neyse ben çıkim ara ara gelim yoksa ayaklarım patlicak fazla sarkıtmıyim çok kötü görünüyolar valla ooff oofff hadi öptüm hepinizi
tesekkurler canlarım hepınıze heralde ya tansıyonum dustu yada bıseyden zehırlendım
sıbel hosgeldın cnm naber nasıl gıdıyor bugunmu kontrolun
Sibelcimmm a.s. canım çok sancım olunca panik oldum ama şimdi iyiyimmm...sen napıosun???bospaya gittinmi dün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?