2009 Haziran Anneleri!!

kızlar dun berbat bır gun gecırdım arabayla cıkmıstım ve bırdn ıstıfra etmeye basladım cok kotuydu eve nasıl dondugumu esımı nasıl aradıgımı hıc hatırlamıyorum sız sız olun tek basınıza dısarı cıkmayın canlarım

neyse biz bişiler yiyelim.. yemk yemketende gına geldi. iştahımda yok.. pınoşum balık yağını aldım. 3 gündür içiyorum. inş bebişime yarar.. p.tesi senin kontrol.. bende dört gözle bekliyorum senin habeirni.. :))

evet semoşum zaten herşey minikkuş ihsoş için o iyi olsunda babasına kavuşsun inşallah hayırlısıyla sen napıyon kuşum

semoş ohh maşhh. hamaratlığın üsütünde gene bakıyorumda:))
cocshum geçmiş olsun canım. dün gecede ben kötüydüm baya(son aylarımz accık daha dikkat edip sabredeecz..

canım cokcok gecmıs olsun ya...allahtan kaza felan gecırmedın arabayla cıkmıssın bıde .. benımde esım arabanın anahtarını aldı benden kullanmııyım dıye sımdı araba bana bakıo ben arabaya bakıyorum ama ıı yapmıs herhalde tek basımıza cıkmamak lazım allah korusun ..
tekrar gecmıs olsun canım tansıyonun mu dustu acaba

geçmiş olsun canım benimm evet yaa bende artık dışarı tek çıkmaya tırsıyom valla buraya gelince içeri girmicem diyodum cesaret edipte çıkamıyom bitürlü bugün biraccık yüriyim diyom buralarda ama bakalım ayaklarım iner belki yürüyünce

neyse ben çıkim ara ara gelim yoksa ayaklarım patlicak fazla sarkıtmıyim çok kötü görünüyolar valla ooff oofff hadi öptüm hepinizi

merhabalarrr...geçmişi okudum biraz.bir sürü gece kuşu var.nasıl dayanıyonuz o saaate kadar.ben akşam 10:30da yatıyorum.daha dogrusu sızıyorummm:) sabahda zor kalkıyorum.geceleri sık uyanmakdan uykudan da bişey anlamaz oldum.neyse bakalım az kaldı.
ya size bişey sorcam yine.... doktor hiç size alttan muayene yaptımı? hamilelik boyunca bana hiç yapmadı.bi tek ilk gittiğimde keseyi görmek için yapılmışdı.normal dogum yapıp yapamıcamı nası anlıcakki?

tesekkurler canlarım hepınıze heralde ya tansıyonum dustu yada bıseyden zehırlendım

sıbel hosgeldın cnm naber nasıl gıdıyor bugunmu kontrolun

tabii ki yapacak, ama daha vakti var demek ki
çatı genişliğine bakması lazım, normal dogum yapıp yapamayacagımızı soylemesi için

hepinize merhaba kızlar
bizim bugün 16.30 da kontrolumuz var
bakalım kızımız ne kadar büyümüş

pınarcım okudum ama cevap yazamadım
geçmiş olsun aklına kötü şeyler getirme vakitli saatli gelsin batuş
dikkat et kendine
ayrıca efsaneye de sevindim kavuştu yavrucak annesine allah başka dert vermesin onlara inşallah

nida sınavı geçmişsin darısı direksiyonsınavına inşallah canım

derinden gözün aydın bebiş iyiymiş sevindim hepimiz için her zaman iyi haberler olsun inşallah

servetcim neyin varmış tatlım ya mideni mi üşüttün nerden çıktı bu istifra şimdi
koru kendini dikkat et dr la konuştun mu ne dedi

neyse ben çıkim ara ara gelim yoksa ayaklarım patlicak fazla sarkıtmıyim çok kötü görünüyolar valla ooff oofff hadi öptüm hepinizi

didoşum dikkat et gülüm kendine
hep uzan annenin yanında keyfini çıkar valla
ellerinden öperiz onlarında
allah kimseye onların eksikliğini yaşatmasın

Sibelcimmm a.s. canım çok sancım olunca panik oldum ama şimdi iyiyimmm...sen napıosun???bospaya gittinmi dün?

tesekkurler canlarım hepınıze heralde ya tansıyonum dustu yada bıseyden zehırlendım

sıbel hosgeldın cnm naber nasıl gıdıyor bugunmu kontrolun

evet tatlım akşamüstü

sen dr u aradın mı neyin varmış belli mi

ben arabayı almaya geçen hafta tövbe ettim
kazasız eve geldim sonra bir daha almayacağım dedim
insanın bu uykusuzluktan mıdır bilmiyorum dikkat dağınıklığı oluyor bende
allahtan kullanırken değil de park yaparken hata yaptım
artık kullanmıyorum kısa mesafe bile olsa

Sibelcimmm a.s. canım çok sancım olunca panik oldum ama şimdi iyiyimmm...sen napıosun???bospaya gittinmi dün?

yok arabayı almıyorum artık
otobüslede zor oluyor bu halde manyak derler adama karnı burnunda bu hala gezme peşinde diye
alacak birşeyimde yoktu bir de dün uyuşuk gibiydim halim yoktu gitmedim

senden naber daha iyisin inşallah
msn de karşılaşamadık ki halini hatrını sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…