kızlar dun berbat bır gun gecırdım arabayla cıkmıstım ve bırdn ıstıfra etmeye basladım cok kotuydu eve nasıl dondugumu esımı nasıl aradıgımı hıc hatırlamıyorum sız sız olun tek basınıza dısarı cıkmayın canlarım
evet semoşum zaten herşey minikkuş ihsoş için o iyi olsunda babasına kavuşsun inşallah hayırlısıyla sen napıyon kuşum
semoş ohh maşhh. hamaratlığın üsütünde gene bakıyorumda:))
cocshum geçmiş olsun canım. dün gecede ben kötüydüm baya(son aylarımz accık daha dikkat edip sabredeecz..
Sibelcimmm a.s. canım çok sancım olunca panik oldum ama şimdi iyiyimmm...sen napıosun???bospaya gittinmi dün?
nidacım günaydın kuzummmmm maşallah sana sende erkenden bitirmişsin işleriiiii ben dün ütülerimi yapamadım bugüne kaldıııı artık öğleden sonra onlarla uğraşıcamm
ay nida başla bence çok zevkli oluyo bi de doğumdan sonra hemen veriyolar emziriyorum göğüslerim sızlıyo rüyamda bile çok güzel oluyo yawwwwww delirmeden doğursam ne ala
İyiyim bugün tatlım msn e girmedim bi sabah girdim nidayla konuştuk çıktımmyok arabayı almıyorum artık
otobüslede zor oluyor bu halde manyak derler adama karnı burnunda bu hala gezme peşinde diye
alacak birşeyimde yoktu bir de dün uyuşuk gibiydim halim yoktu gitmedim
senden naber daha iyisin inşallah
msn de karşılaşamadık ki halini hatrını sorayım
Semoşum iyiyim gülümmm şükürr bende seni özledimmm çağatay napıo?canım geçmiş olsun dikkat et kendine dr u arasaydın ne olduğu hakkında bilgi verirdi ihmal etme kuzummmmm
öle tabi kuzumm yaa az kaldı sabır dicez napalım bi doğuralım da herşey düzene girer allahın izniylee
canım eşim sabahçıydı bugün erken gelir adam aç kalmasın diye yaptım işte
pınarrrrr kuzum nasılsınnnn ???? sancı falan olmadı dimi bi daha ???? karşılaşamadık özledim seniii
sibelimm san nasılsınn????
kızlar bende ehliyet yok sorunda yokkk biniyorum minibüse zaten bura küçük yer 15 dk ya varıyorum istediğim yereee
ay hergece doğuruyorum dün gece ikiz erkek bebeklerim oluyodu emziriyodum biri esmer biri sarışındııı esmer olan çok minik böle kıllı tüylü bi bebekti kara kara eşim öle doğmuş da benimmm bu gece de 3 çocuğum vardı ilki erkek ikincisi ikiz yine bi kız bi erkek ay çok tatlılardı yaaa normal doğuruyodum iki rüyadada çok kolay geçiyodu 3 ıkınınmada çıkarıyodummm :CüvCüv:
ay nida başla bence çok zevkli oluyo bi de doğumdan sonra hemen veriyolar emziriyorum göğüslerim sızlıyo rüyamda bile çok güzel oluyo yawwwwww delirmeden doğursam ne ala
Semoşum iyiyim gülümmm şükürr bende seni özledimmm çağatay napıo?
ay sema sen çok alemsin ya.baya baya gögüsün sızlamasını bile hissettin haaa.ne güzel bişey.inşallah öyle kolaycacık dogumunu yaparsınnn
kullanan arkidişler şu balık yağını sabah mı akşam mı tok mu aç mı kullanıcazzzz??? biri sölesin prospektüsde yazmıyo da?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?