2009 Haziran Anneleri!!

günaydın herkeslere ya hepiniz bebişlere bişeyler almışsınız .Ben daha bi çorap bile almadım 31 haftayı bitiriyorum nerden başlayacağımı bilmiyorum şaşkınlık ya erken doğum tehlikem bile var

caliptra canım bi liste yap kk da var o listelerden ya da bi komşunla falan otur bi liste yap eşini de al bigünde halledersen olmadı 2 gün para olduktan sonra çok kolayyyy

günaydın herkeslere ya hepiniz bebişlere bişeyler almışsınız .Ben daha bi çorap bile almadım 31 haftayı bitiriyorum nerden başlayacağımı bilmiyorum şaşkınlık ya erken doğum tehlikem bile var

günaydın ayy ben 33 uncu haftamı bitiricem doğru düzgün bişeyi yok hastane çıkışı aldık bitane onuda beğenemedik değiştircez bu ay bende aynı sen gibi şaşkınım nerden başlasam ne alsam gerçi pek fazla bişey almama gerek yok annem battaniyesini aldı kaynanam bezini alıcak ablam bebeğinin giymediklerini vercek beşiğide diğer ablam vermişti yani benim pek bişey almama gerek kalmadı aile geniş olunca herşey geliyo :):)

semacım canım işte sonunda söylediğin şey önemlileri alacağım ama şu taksit olayı var ya engelleyemeyeceğimi biliyorum kendimi nasıl güzel nasıl çekici şeyler var oda olsun oda olsun diyorum hep en iyisi listeyi yapıp eşimi göndermekmi

takma kafana zamanla herşeyi olur bi başladınmı devamıda gelir

bizim herseyımız 5.ayda bıtmıstı :)
esım cok meraklı oldugu ıcın bebege her gece elınde bıseylerle gelıodu suan hıcbı eksıgı yok cok sukur :)
sadece yan yatma yastıgı almayı dusunuyorum ??? veya yan yatırıp sırtına destek koyarım dıorum ama allah korusun kendını cevırır felan kusar en saglıklısı yan yatma yastıgı...
sız aldınızmı bayanlar ?

günaydın canım, birgününü almaz alışveriş halledersiin üzülmee..
yenidoğan kıyafetlerden çok alma diye hep uyardılar beni bende az aldım onlardan, bebişinin doğduğunda giyeceği eşyalardan ve bakım, banyo setinden başlayabilirsin..
çünkü bebişler hergün yıkanıyor ilk lazım olacaklar onlar..

valla canım bütçene göre ayarla herkes bebeklerinin herşeyi tam olsun en iisi olsun ister ama maddiyatın el verdiğince alabiliyoruz bi liste yap ve listeye sadık kal en mantıklısı buuu

emzirme yastığı ve yan yatma yastığını ben almadım canım..
aslında her alışverişe çıktığımda elim gidiyor ama geri bırakıyorum, para tuzağı gibi geliyo nedenseee, bakıcaz ihtiyacım olursa alıcaam..

canım biz abimin oğlunda kullandık ondan çok rahat ediyolar destekli olduğundan bende alıcam maaş günü bi gelsinnnn alan varmı bilmiyorum ama ben tavsiye ederim a.s.

cemrecim ben çok rahattım bi arkadaşa gittik geçen oda benden biraz önce doğum yapacak kıyafetler oda takımları mevlüt şekerine kadar hazırlamış hemde ne cicili bicili çooook canım çekti hepsini
kayınvalideden hiç hayır yok kardeişmde yok en iyisi yavaş yavaş bi ucundan başlamak

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ya benıde korkutan arkasına destek koysam kendını gece cevırır belkı kusarsa dıye cok korkuyorum .kullananlardanda hıc sıkayet gormedım herkes tavsıye edıyor ....
bebedorun vardı ona bakıcam şimdi ..
TOSBAA emzırme yastıgı banada para tuzagı gıbı gelıyor .hatta kullanıssız bence.
SEMACIM hangı markayı almayı dusunuosun sen ...

kızlar sizde de oluyormu bu bebişlerinize aldığınız kıyafetlere bakarken doğum hikayelerini okurken reklamlardaki bebekleri bile izlerken boğazım düğümleniyor kendimi ağlamamak için zorluyorum bir hormon bir hormon yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…