slm kızlar nasılsınız keyifler nasıl hamilelik nasıl gidiyo çokmu soru sordum ne :roflol:
günaydın herkeslere ya hepiniz bebişlere bişeyler almışsınız .Ben daha bi çorap bile almadım 31 haftayı bitiriyorum nerden başlayacağımı bilmiyorum şaşkınlık ya erken doğum tehlikem bile var
günaydın herkeslere ya hepiniz bebişlere bişeyler almışsınız .Ben daha bi çorap bile almadım 31 haftayı bitiriyorum nerden başlayacağımı bilmiyorum şaşkınlık ya erken doğum tehlikem bile var
bizim herseyımız 5.ayda bıtmıstı :)
esım cok meraklı oldugu ıcın bebege her gece elınde bıseylerle gelıodu suan hıcbı eksıgı yok cok sukur :)
sadece yan yatma yastıgı almayı dusunuyorum ??? veya yan yatırıp sırtına destek koyarım dıorum ama allah korusun kendını cevırır felan kusar en saglıklısı yan yatma yastıgı...
sız aldınızmı bayanlar ?
bizim herseyımız 5.ayda bıtmıstı :)
esım cok meraklı oldugu ıcın bebege her gece elınde bıseylerle gelıodu suan hıcbı eksıgı yok cok sukur :)
sadece yan yatma yastıgı almayı dusunuyorum ??? veya yan yatırıp sırtına destek koyarım dıorum ama allah korusun kendını cevırır felan kusar en saglıklısı yan yatma yastıgı...
sız aldınızmı bayanlar ?
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
noldu havvacım niye üzüldün haberlerimi izliyon yoksaaaaaa????senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?