ya benıde korkutan arkasına destek koysam kendını gece cevırır belkı kusarsa dıye cok korkuyorum .kullananlardanda hıc sıkayet gormedım herkes tavsıye edıyor ....
bebedorun vardı ona bakıcam şimdi ..
TOSBAA emzırme yastıgı banada para tuzagı gıbı gelıyor .hatta kullanıssız bence.
SEMACIM hangı markayı almayı dusunuosun sen ...
ya benıde korkutan arkasına destek koysam kendını gece cevırır belkı kusarsa dıye cok korkuyorum .kullananlardanda hıc sıkayet gormedım herkes tavsıye edıyor ....
bebedorun vardı ona bakıcam şimdi ..
TOSBAA emzırme yastıgı banada para tuzagı gıbı gelıyor .hatta kullanıssız bence.
SEMACIM hangı markayı almayı dusunuosun sen ...
evet semoşum çok üzüldümmmm allah rahet eylesin annelerine eşlerine sabır versin.şu pisliklerede allah cezalarını versin.
bide göğsum ucu çok sızlıyoooooooo sütlendim mi ne
evet semoşum çok üzüldümmmm allah rahmet eylesin annelerine eşlerine sabır versin.şu pisliklerede allah cezalarını versin.
bide göğsum ucu çok sızlıyoooooooo sütlendim mi ne
benimde içim acıdı gencecik çocuklar, birtanesininde eşi bebek bekliyormuş..
Allahım hepsinin mekanını cennet etsin, ailelerine sabır versinn, etkilenmemek elde değil..
:1rolleyes: alalım hastane cantamızada koyalım hastanedede kullanırız belkiii :)
cemrecim ben çok rahattım bi arkadaşa gittik geçen oda benden biraz önce doğum yapacak kıyafetler oda takımları mevlüt şekerine kadar hazırlamış hemde ne cicili bicili çooook canım çekti hepsini
kayınvalideden hiç hayır yok kardeişmde yok en iyisi yavaş yavaş bi ucundan başlamak
canım valla bende çok üzüldüm ama napalım elimizden bişey gelmiyooo allah rahmet eylesin demekten başka ateş düştüğü yeri yakar canımmm biz de dua edelim elimizden gelen bu çünküüü allahım korusun güçlü kılsın askerlerimizin tümünüüü
göğsüm benimde arada sızlıyo eeee artıkk sütler oluşuyo içerde canımm olcak o kadar üzülme emi çok ii değil biliyosun tansiyon çıkar düşer bişe olurrr gel öpim seniiin Şeniz :teselli:
Kızlar merhaba, annişler bebişler tam tekmil iyimisiniz ???
Ben iyiyim, magnesyumum bitti, bir sağlık ocağına gideyim yazdırayım dedim, hiç yazdırmadım da oraya
şansıma gittik elektrikleri kesikmiş, bilgisayarlar çalışmıyor, eşime söyledim sonra alıp gelcek ama bu sabah içmedim bişey olmaz herhalde dimi , ben sabah akşam içiyordum çünkü
Derinden maşallah bebişine canım
Efsaneyede çok sevindim , gözü aydın olsun, maşallah oğluşuna
şehitmi varmış yine , duymadım ben, Allah ailelerine sabır versin , bu köpekler bitmedi bir türlü
kızlar bende 31+6 yım ama hiçbirşey almadım şaşkınlık var herhalde kızlar sizede oluyo mu? saolsun kayınvalidem herşeyini hazırlamış hem kendi evine hem benim eve çalışacağım için o bakacak 2 katada karyola beşik almış arbası giyecekleri falan Allah ne verirse hayırlısını versin başımızdan eksik etmesin canım annecim benim...
Benimde göğüs ucum sızlıyor iki gündür, bende tahriş oldu hrhalde diyordum , sütmü oluşuyor acaba
ne heyecanlı :)
ben emzirme yastığı aldım ama nasıl kullanılıyor onu bile çözemedim
yan yatış yastığı almadım, bir tane boğulmayı önleyici bebek yastığı vardı ondan aldım
hiç tecrübem olmadığı için hangisi iyidir bilemiyorum benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?