2009 Haziran Anneleri!!

ben kimseye sormamıştıım canım semoşta tavsiye ediyo, alalım bulunsun o zaman..
chicco'nun yastığını beğenmiştim ben, onu alırım o zaman..

canım öle özel bi marka düşünmüyorum bütçeme göre alıcam bişeler zaten direk onun üstüne yatırmam üstüne bi örtü atıp onunla beraber yatırırım yani markayla bilişkisi yok şekli düzgün olsun yeterrrrr zaten çok uzun süre kullanmıyolar 2 ay anca belki o kadar bile kullanmazlarrr

evet semoşum çok üzüldümmmm allah rahet eylesin annelerine eşlerine sabır versin.şu pisliklerede allah cezalarını versin.

bide göğsum ucu çok sızlıyoooooooo sütlendim mi ne

benimde içim acıdı gencecik çocuklar, birtanesininde eşi bebek bekliyormuş..
Allahım hepsinin mekanını cennet etsin, ailelerine sabır versinn, etkilenmemek elde değil..

evet semoşum çok üzüldümmmm allah rahmet eylesin annelerine eşlerine sabır versin.şu pisliklerede allah cezalarını versin.

bide göğsum ucu çok sızlıyoooooooo sütlendim mi ne

canım valla bende çok üzüldüm ama napalım elimizden bişey gelmiyooo allah rahmet eylesin demekten başka ateş düştüğü yeri yakar canımmm biz de dua edelim elimizden gelen bu çünküüü allahım korusun güçlü kılsın askerlerimizin tümünüüü

göğsüm benimde arada sızlıyo eeee artıkk sütler oluşuyo içerde canımm olcak o kadar üzülme emi çok ii değil biliyosun tansiyon çıkar düşer bişe olurrr gel öpim seniiin Şeniz :teselli:

benimde içim acıdı gencecik çocuklar, birtanesininde eşi bebek bekliyormuş..
Allahım hepsinin mekanını cennet etsin, ailelerine sabır versinn, etkilenmemek elde değil..

aylincim ağlayıp duruyorum çok üzüldüm.büyüt besle canından parçaya kıyıp gidiyolar..allahım ne zaman bitcek bu ya. daha kaç evlat gidicek senağlama

Kızlar merhaba, annişler bebişler tam tekmil iyimisiniz ???
Ben iyiyim, magnesyumum bitti, bir sağlık ocağına gideyim yazdırayım dedim, hiç yazdırmadım da oraya
şansıma gittik elektrikleri kesikmiş, bilgisayarlar çalışmıyor, eşime söyledim sonra alıp gelcek ama bu sabah içmedim bişey olmaz herhalde dimi , ben sabah akşam içiyordum çünkü
Derinden maşallah bebişine canım
Efsaneyede çok sevindim , gözü aydın olsun, maşallah oğluşuna

aynen canım bende verilecek felan diyorum ama eksiği var gene alınacak eksikler bitmez ben kendimede alıcam gecelik felan eksikler bitmez anacım al al bitmiyo

kızlar bende 31+6 yım ama hiçbirşey almadım şaşkınlık var herhalde kızlar sizede oluyo mu? saolsun kayınvalidem herşeyini hazırlamış hem kendi evine hem benim eve çalışacağım için o bakacak 2 katada karyola beşik almış arbası giyecekleri falan Allah ne verirse hayırlısını versin başımızdan eksik etmesin canım annecim benim...

sagol canım arkadaşım öpücüğünü aldım. bende seni öpimmmm Şeniz

ohhh maşallah yasemincim allahım nazarlardan saklasın kayınvelideni 41 kere maşallah benimkinin 1 kırık iğne aldığı yok sözde ilk torun ama nerde anncim saolsun bayağı bişey aldıı bizde bu ay bitircez eksikleri kısmetsee

hoşgeldiin şekeriim, nasılsınn?
bek hatırlattın bana, bende içeyim magnezyumumu.. hep unutuyorum yaa...

şehitmi varmış yine , duymadım ben, Allah ailelerine sabır versin , bu köpekler bitmedi bir türlü

ah emelcim 10 tane hemdeeee aman sen izleme haberleri tansiyon falan çıkarrrrr biticeklerde besleyenler olmasaaaaa valla hitler gibi yapacan toplayıp yakıp sabun yapacan bunlardan yaratık bunlar insan bile değillll

Benimde göğüs ucum sızlıyor iki gündür, bende tahriş oldu hrhalde diyordum , sütmü oluşuyor acaba
ne heyecanlı :)
ben emzirme yastığı aldım ama nasıl kullanılıyor onu bile çözemedim
yan yatış yastığı almadım, bir tane boğulmayı önleyici bebek yastığı vardı ondan aldım
hiç tecrübem olmadığı için hangisi iyidir bilemiyorum benneyaptımki

dün diyarbakırda şehit verdik ondan bahsediliyo canım ailelerine sabır versin allah rahmet eylesin geride kalan askerimizi korusun başka dencek bişey yok allah onlarıda mahvettsin

benim kayınvalidemde öyle, çok ilgilendi sağolsun hem bebişin eksikleriyle hem benimle..
annemde öyle, hatta aralarında konuşup eksiklerini falan paylaşıyolar, çok alemler yaa.
bana bir iş bırakmamaya çalışıyolar, kayınvalidem 20 gün sonra gelir bebeğin kıyafetlerini yıkar yerleştiririm dedi..
bende bazı şeyleri kendim yapmak istiyorum, hiç haber vermeden halledicem o işleri..
gelince şoook olcaklaaarrr kaydirigubbakcemile3

benim de eksiklerim var 1 gecelik 1 pijama takımı aldım.1 tane emzirme sütyeni aldım 1 tane daha alsam mıki.sabahlık almam heralde normal de de kullanmam zaten.offffffffffffffff birsürü eksik var işte

aslında sütler çoktaaaan oluştu canım bence sızlamanın sütle alakası yokk, damarlar falan genişliyor galiba.
benimde 2 gündür el değmiyo göğüslerime, acıyooooooo, ama hoşuma gidiyooo oğluşuma süt vercem ordan sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…