benim de eksiklerim var 1 gecelik 1 pijama takımı aldım.1 tane emzirme sütyeni aldım 1 tane daha alsam mıki.sabahlık almam heralde normal de de kullanmam zaten.offffffffffffffff birsürü eksik var işte
benim kayınvalidemde öyle, çok ilgilendi sağolsun hem bebişin eksikleriyle hem benimle..
annemde öyle, hatta aralarında konuşup eksiklerini falan paylaşıyolar, çok alemler yaa.
bana bir iş bırakmamaya çalışıyolar, kayınvalidem 20 gün sonra gelir bebeğin kıyafetlerini yıkar yerleştiririm dedi..
bende bazı şeyleri kendim yapmak istiyorum, hiç haber vermeden halledicem o işleri..
gelince şoook olcaklaaarrr kaydirigubbakcemile3
canikoooom göğüspedini unutma olur mu?? çok lazım oluyorr..
bebişler memeye alışana kadar sütler sızabiliyomuş, üstümüz başımız batmasınn..
ben geçen hamileliğimde erken doğum yapmıştım ya çok süt gelmişti o zamanda herşeyim batmıştı, ıpıslak oluyodu üstüm..
oh oh ne güzel valla gerçekten bişey kalmamış sana kaynanan baya yardımcı bende evimi temizlicem ama nerden başlıcam nasıl yapcam bilmiyorum eşime yardım et desem oda kağnı gibi iş yapar o yapana kadarda ben bitiririm galiba allah büyüktür bi yerden başlıcam artık
Yazıyoum bişeyler oluyor internete gidiyor yazdıklarım
Aylincim hepimizde aynı demek normal, sen nasılsın, oğluşun nasıl ?
Semoşum sen napıyorsun, Çağatay kuzusu nasıl?
Kızlar biz nasıl göndericez oğullarımızı askere( Allah bütün askerlerimizi korusun
Kızlar Aylin, Yasemin maşallah kayınvalidelerinize
Benimkide yapıyor bişeyler sağolsun ama kendi annem kadar değil
Yan yatma yastığı önemli bişeymi ki? gerekimi gerçekten alsammı bende
Kızlar Aylin, Yasemin maşallah kayınvalidelerinize
Benimkide yapıyor bişeyler sağolsun ama kendi annem kadar değil
kendini çok yormadan yap canikoomm, sonra belimiz ağrıyoo..
olsun kağnı gibide olsa evi süpürebilir, sende diğer işlerini halledersiinn. iş bölümü önemliii:))
canım ben öle emzirme yastığı boğulma önleyici yastık(sanırım şu sünger gibi olanlardan gözenekli delikli delikli oluyo ) ondan da almıcam sadece yan yatma yastığı alıcamm gerekli gördüğüm bu ama herkes kendi kafasına göre alıyo sanırımmmkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?