2009 Haziran Anneleri!!

benim de eksiklerim var 1 gecelik 1 pijama takımı aldım.1 tane emzirme sütyeni aldım 1 tane daha alsam mıki.sabahlık almam heralde normal de de kullanmam zaten.offffffffffffffff birsürü eksik var işte

canikoooom göğüspedini unutma olur mu?? çok lazım oluyorr..
bebişler memeye alışana kadar sütler sızabiliyomuş, üstümüz başımız batmasınn..
ben geçen hamileliğimde erken doğum yapmıştım ya çok süt gelmişti o zamanda herşeyim batmıştı, ıpıslak oluyodu üstüm..

oh oh ne güzel valla gerçekten bişey kalmamış sana kaynanan baya yardımcı bende evimi temizlicem ama nerden başlıcam nasıl yapcam bilmiyorum eşime yardım et desem oda kağnı gibi iş yapar o yapana kadarda ben bitiririm galiba allah büyüktür bi yerden başlıcam artık

a.s. sagol canım aldımda daha çantaya koymadım uutmadan koyayım

Yazıyoum bişeyler oluyor internete gidiyor yazdıklarım
Aylincim hepimizde aynı demek normal, sen nasılsın, oğluşun nasıl ?
Semoşum sen napıyorsun, Çağatay kuzusu nasıl?
Kızlar biz nasıl göndericez oğullarımızı askere ( Allah bütün askerlerimizi korusun

yan yatma yastigi aldim ama emzirme yastigi almadim,gerek var mi acaba bilemiyorum,magnezyumu ben 2 gunde bir iciyorum

Kızlar Aylin, Yasemin maşallah kayınvalidelerinize
Benimkide yapıyor bişeyler sağolsun ama kendi annem kadar değil

kendini çok yormadan yap canikoomm, sonra belimiz ağrıyoo..
olsun kağnı gibide olsa evi süpürebilir, sende diğer işlerini halledersiinn. iş bölümü önemliii:))

iyiyiz emelim oğlumda iyi kendi halinde oynayıp duruyo içerdeeeee daha 20 sene var canım hayırlısı bi doğuralım daha çok varrrrrr

benimki burda olsa da yapamaz yaşlı hemde zaten onun işlerini bile ben yaptım geldiklerindee yapmasını açıkcası istemem karışmasın evimeeee annem gibi göremediğimden istemiyorum en bilimmm kötü kaynanaya kötü gelin oluverdimmm

şimdi netten baktım yan yatırma yastığına kullanışlı bişeye benziyo resimdeki bebek baya rahata benziyo alan varsa kaça aldı yan yatırma yastığını

kızlar hazır konuşma göğüsten açılmışken bi hatırlatma yapıyım.dün doktoruma göğüs ucu için bi krem verecekmisiniz dedim yok daha erken ben söylücem dedi.şimdi sürersen erken doğum olur ve sakın ucuyla oynama sıkma dedi.bende sizlerle paylaşmak istedim çünkü şuan meraklı oluyoruz acaba sıksam süt gelirmi diye bn denedim ama bidaha yapmıcam.

Yan yatma yastığı önemli bişeymi ki? gerekimi gerçekten alsammı bende

canım ben öle emzirme yastığı boğulma önleyici yastık(sanırım şu sünger gibi olanlardan gözenekli delikli delikli oluyo ) ondan da almıcam sadece yan yatma yastığı alıcamm gerekli gördüğüm bu ama herkes kendi kafasına göre alıyo sanırımmmkaydirigubbakcemile5

benimkide annem kadar değil ama olsun çabalıyor, yapmak istiyor oda bişeydir di mi:)

yan yatma yastığını semoşun yiğeni için kullanmışlar, kullanışlı diyo..
ozaman alırız dedik bizde, herşeyi aldık zaten oda eksik kalmasın bari..
benim oğluşumun tırnak makası seti, saç fırçası birde yan yatma yastığı yokk.
bugün anneme gidicem onlarıda halledeyim bari...

kendini çok yormadan yap canikoomm, sonra belimiz ağrıyoo..
olsun kağnı gibide olsa evi süpürebilir, sende diğer işlerini halledersiinn. iş bölümü önemliii:))

ayy valla sadace evi süpürüp tozunu almak bile yetiyo yoruluyorum valla bide gece yatağa yatınca o bel ağrısı daha çok belli ediyo dün azcık çıtlattım ama bişey demedi kaytarmaya çalışıyo ama malesefki oda benle beraber temizlik yapıcak bi arkadaşımız vardı o karısı hamileyken halı bile yıkıyodu bakalım benimki ne yapacak:roflol::roflol:

derinden bende geçen sölemiştim kuzum göğüslerle oynandığında bi hormon harekete geçiyomuş ve kasılmalara neden oluyomuş bu da erken doğum riskini ortaya çıkarıyomuşşş bende önceden ucunda biriken tortuları temizlemeye uğraşıyodum artık hiç ellemiyorummm yağlayıp bırakıyorummm

Ben aldım o gözenekli olandan ama üzerine nevresim geçirmek zararlımı ki , öyle süngerin üstünemi yatırcaz , ne zormuş bu işler yaa

bencede yorma cemre cim geçen halılarımı yıkamaya verecektim vermeden önce süpürüp vermek istedim derken onları süpür kaldır yerleri sil evin şeklini değiştir vs bi baktım saat akşamın 8 i olmuş bir oturdum dahada kalkamadım ayaklarım şişti belim ağrıdı ateş içinde kaldım yanisi evlerimiz kurtlanmaz arkadaşlar biz abartmayalım işi ben çok abarttım canım çok yandı birde benim bebek çok aşşağıda midem bomboş inik yani rahimin üstünde bebişim çok aşşağıda o da eğilmeme hiç olanak vermiyo çok zorluyo.
kendini yorma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…