valla bilmiyomki emelcim ben haftaya cuma dr a gidicem ordan da biraz ıvır zıvır alıcam sorarım satıcıya bakalım ne dicek benim abimin akıllı eşi yan yatma yastığını nereye kordu bilmiyo sanıım kıskardeşine verdide sölemiyo annem bişe der diye annem almıştı da onu benim annemde sağolsun gelinine herşeyi almıştı bebek içinde öle kızın annesi sadece bi maşallah almıştı bi de battaniye durumlarınında maşallahı var heeeee hehe bakın kötü görümce de oldummmmmmm
dün annem telde yusufun küçük pantolonları var bi kaç kez giydi onları da getircem dedi gelin hemen atladı ordan ama ödünç olarak 2nci çocuğumun ne olcağı belli değil dedi annemde dediki onu da ben almıştım kızım yenisini alırız diyince ii o zaman kalsın sema da diyo demiyoki ona yenisini albu bizde kalsın kıskanç şey nolcakkkk
benim bebişim olmadı ya bi sene kızkardeşi spiralle hamiş kalmış ilk bana sölemişti bak o hamile diye ne ağlamıştımm bir ay sonra bende hamiş kaldımmm
benim kayınvalidemde öyle, çok ilgilendi sağolsun hem bebişin eksikleriyle hem benimle..
annemde öyle, hatta aralarında konuşup eksiklerini falan paylaşıyolar, çok alemler yaa.
bana bir iş bırakmamaya çalışıyolar, kayınvalidem 20 gün sonra gelir bebeğin kıyafetlerini yıkar yerleştiririm dedi..
bende bazı şeyleri kendim yapmak istiyorum, hiç haber vermeden halledicem o işleri..
gelince şoook olcaklaaarrr kaydirigubbakcemile3
bencede yorma cemre cim geçen halılarımı yıkamaya verecektim vermeden önce süpürüp vermek istedim derken onları süpür kaldır yerleri sil evin şeklini değiştir vs bi baktım saat akşamın 8 i olmuş bir oturdum dahada kalkamadım ayaklarım şişti belim ağrıdı ateş içinde kaldım yanisi evlerimiz kurtlanmaz arkadaşlar biz abartmayalım işi ben çok abarttım canım çok yandı birde benim bebek çok aşşağıda midem bomboş inik yani rahimin üstünde bebişim çok aşşağıda o da eğilmeme hiç olanak vermiyo çok zorluyo.
kendini yorma canım
ayyyy şekerler siz insanı çatlatmayamı çalışıyorsunuz.Benim annem daha hala ikinciyi neden düşünündün bak birsürü eziyet çekiyorsun diyor
merhaba kızlar nasılsınız kızımın ütülerinin hapsi bitti çok şükür darısı yapmayanların başına ay nasıl rahatladım anlatamam ne işim varmış da haberim yokmuş haftaya odası gelcek yerleştiririm allah nasip ederse .tek eksiğim bakım ürünleri kaldı ona da karar veremiyorum nemlendirici losyon bebe yağı pişik kremi şart siz ne aldınız nıveanın pişik kremine iyi diyorlar.bir de şampuanını dalin almıştım vücudunada kullanılırmı o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?