2009 Haziran Anneleri!!

lansinoh diye bir krem kullandı benim arkadaşlarım, bende onu alıcam kızlarrr..
bu arada göğüslerele çok oynamayın derindeni'in dediği gibi, rahim kasılmalarını artırıp erken doğuma sebep oluyomuşş..
kıslaaar ben şimdilik çıkıyoruuumm, anneme gidicem eşim götürcek, bekliyor başımda, annemdende bakarım neler oluyor burda diye..
öptüm herkesiiiiii:))))))

şekerkız sen daha baştan zorlandın yaw dur hele daha doğucak uykusuz geceler derdini anlayamadığında mahvoluyomuş insan ağladığında susturamadığında daha neler neler zor ama ne yapacaz katlanacaz

valla bilmiyomki emelcim ben haftaya cuma dr a gidicem ordan da biraz ıvır zıvır alıcam sorarım satıcıya bakalım ne dicek benim abimin akıllı eşi yan yatma yastığını nereye kordu bilmiyo sanıım kıskardeşine verdide sölemiyo annem bişe der diye annem almıştı da onu benim annemde sağolsun gelinine herşeyi almıştı bebek içinde öle kızın annesi sadece bi maşallah almıştı bi de battaniye durumlarınında maşallahı var heeeee hehe bakın kötü görümce de oldummmmmmm

dün annem telde yusufun küçük pantolonları var bi kaç kez giydi onları da getircem dedi gelin hemen atladı ordan ama ödünç olarak 2nci çocuğumun ne olcağı belli değil dedi annemde dediki onu da ben almıştım kızım yenisini alırız diyince ii o zaman kalsın sema da diyo demiyoki ona yenisini albu bizde kalsın kıskanç şey nolcakkkk

benim bebişim olmadı ya bi sene kızkardeşi spiralle hamiş kalmış ilk bana sölemişti bak o hamile diye ne ağlamıştımm bir ay sonra bende hamiş kaldımmm

Eğer sırtüstü veya sağ yan pozisyonda yatarsanız rahminiz büyük toplardamarı sıkıştırıp kalbe gelen kan miktarını azaltır. Bu durumda tansiyonunuz düşer. Düşen tansiyon sizi ve bebeğinizi zor durumda bırakabilir. Uyku durumunda yanlışlıkla sağa dönmenizi engellemek için sırtınıza yerleştireceğiniz bir yastık iyi olacaktır. Özellikle mide yanması olan kadınların yataklarının baş tarafını hafifçe yükseltmelerini önermekteyiz.
Bebeğiniz yaklaşık 1350 gram ağırlığına ulaştı. Tüm vücudunu saran lanugo denilen ipeksi tüyler, içinde bulunduğu sıvıya dökülmeye başladı. Gözlerini açıp kapatabilir. Ayak tırnakları uzamaktadır. Gelişmekte olan kemik iliği artık ihtiyacı olan kırmızı kan hücrelerini üretiyor.

yan yatırma yastıklarına bakarken bu çıktı karşıma :):)

çook kızıyorum böyle insanlara ben yaaaa, ne kadar fesatlık..
senin üzülmenden zevk mi alıyo yani, anlayamıyorum nasıl bir psikolojidir bu..
benim etrafımda allah'tan böyle insanlar yok hee hiç başa çıkamam, yerim yerim lafları otururum..
hiiç üzülme semoşcum canım beniim, ben olsam almam onun pantalonlarınıda bırak 2. çocuğuna kalsın, uyuz oldum şimdi..

ayyyy şekerler siz insanı çatlatmayamı çalışıyorsunuz.Benim annem daha hala ikinciyi neden düşünündün bak birsürü eziyet çekiyorsun diyor

kızlar arkadaşım kullandı yan yatırma yastığından
benim hoşuma gitti çünkü yan durması gerekiyor bebğin
benim zeynepta hiç yan yatıramadık zilliyi hep yüz üstü yattı hemde 2 sene boyunca boğulacak diye tek göz uyuyordum korkudan
ayrıca çok pahalı değil bu yastık toyikide gördüm 15 tl civarındaydı

emzirme yastığına gelince piyasada satılanlar çok pahalı
ben kılıfını buldum aldım içini elyaf doldurdum
u şeklinde bişey oluyor hem sizin belinize destek veriyor hem de bebeği destekliyor
elinden dikiş işi gelen varsa bu yastığı yapmak çok basit
isteyene fotosunu eklerim

dimi insan bi başladımı temizliğe kendini kaptırıyo hamile felan olduğunu unutyo sonrada dahada kalkamıyo insan çok pis değil evim ama camları felan silicem mutfağın halısıyla oturduğum halının üstü kirlenmesin diye kilim sermiştim onu yıkıcam mutfak dolabımı silcem o kadar yani 2 hafta sonra başlıcam yavaş yavaş temizliğe bi hafta sonuda eşimle camları sileriz halıları yıkarız perdeleri yıkarım olduda bitti işte kaynanamla evim karşı karşıya ama onunda yardım etmesini istemem herşeye karışıyo zaten bakkalımız var orda duruyo yani bana eşimden fayda var başka kimseden yok

ayyyy şekerler siz insanı çatlatmayamı çalışıyorsunuz.Benim annem daha hala ikinciyi neden düşünündün bak birsürü eziyet çekiyorsun diyor

hmmm ozaman durum değişti tatlııımm, şimdi bizde iki taraftada ilk torun bu ilgi alaka ondan olabilir
ikinci bebişte görüşelim bakalımm, nasıl olcaklar kaydirigubbakcemile3

Semoşum bencede alma boşver , bende alınca ikinciye saklıcam dersin
Sonra kıyafetlerini ben verdim derse başkalarının yanında falan üzülürsün
Allahım böyle insanların şerrinden korusun,
Benim oğluşumunda saç fırçası yok, kociş bazı şeylerde doumdan sonraya kalsın abartma dedi, birde küvet almadım, onada bebeği olan arkadaşlar bir sene bile yıkanamıcak onda dediler, ondan almadım , leğende yıkıcaz :)))

yavaş yavaş yap yormadan hepsini bir güne sığdırma benim ev aslında pis değildi ama eşim krizden batınca internet cafeyi resmen eve taşıdı 50 bilgisayar evde düşünebiliyomusunuz kabloları kasaları her yerim ondan sonra battı halılar koltuklar perdeler kriz hem eşimi hem benim evi vurdu yani o yüzden şimdi çalışıyorum bankaya kaptırdık bide elimizi krediler falan Allah yardımcımız olsun canımız sağolsun hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi kucaklayalımda gerisi boş ödenir biter . :)

neyse kızlar bende kaçtım evimi toplayıp temizliyeyim birazcık tembellik var üstümde ama yavaş yavaş yaparım artık hadi kendinize iyi bakın görüşürüz

tünaydın herkesee
yeni kalkmadım aslındaa kocişim bugün işe öğlen gitti onun için şimdi bakım dedim sizleree
efsanenin gözü aydınnn
çokk sevndmmmm
sağlıkla büyütsün artık bebişiniii

merhaba kızlar nasılsınız kızımın ütülerinin hapsi bitti çok şükür darısı yapmayanların başına ay nasıl rahatladım anlatamam ne işim varmış da haberim yokmuş haftaya odası gelcek yerleştiririm allah nasip ederse .tek eksiğim bakım ürünleri kaldı ona da karar veremiyorum nemlendirici losyon bebe yağı pişik kremi şart siz ne aldınız nıveanın pişik kremine iyi diyorlar.bir de şampuanını dalin almıştım vücudunada kullanılırmı o.

canım ben nıvea aldım . cantasıda hedıyelıydı 50 ytl cıvarındaydı . ıcınde sampuan sabun 2 adet mendıl yag pısık kremı var ...nıvea yı tum kullanan anneler cok begenmıs kurstakı herkes bu markayı onerıyor ...
he bıde chıcco nun yenı dogan mendıllerı var onuda cok begenen var...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…