2009 Haziran Anneleri!!

ben johnans babay nn yeni doğan setini aldımm
vee nıveanın parfum ve alkol içermeyen ıslak mendillerini
pişik kremini ve saç sampuanını aldımmm
albümümden bakabilirsin şengülçincim

sekerler hastane cantam hazırladım ben bebısle kendıme ıkı ayrı kucuk canta yaptım benımkınde
2 gecelık sabahlık
1 pıjama
5 tane tek kullanımlık lohusa camasırı(bu cok kullanıslı bısey hemde ucuz tavsıye ederım)
2 tane emzırme sutyenı
1 emzırme atletı
dıs macunu ve fırcası
sac fırcası ve toka
terlık
1 paket ıslak mendıl
buyuk boy ped
pamuk
kırmızı fıyonk
gogus pedı var
Bebısınkındede;
3 tane tulum
3 zıbın
3 sapka
patık eldıven
kusmuk bezı
ıslak mendıl
yenıdogan bebek bezı
gogus kalkanı
battanıye
gogus ucu kremı
1 dua kıtabı
fotograf makınesı var

kızlar aklınıza gelen baska seyler varsa soyleyın

komşular aşagıda oturuyormuş onlara takıldım anca geldim kalkayımda tuvalet banyo yıkayayım.

emelcim iyiym canım sen nasılsın. gelinin kudurdu içerde balık gibi.düzgün rüyalar gör bakim bundan sonraklava:daha erken dogurmayalım

ben şal koydum, sezeryandan ayılırken çok üşüyormuş insan
sabun, çatal kaşık bardak ta koydum gerek olurmu bilmiyorum, gerçi özel hastane ama , bulunsun
bebişe pişk kremi de koy bence canım
hastane çıkışı koymadınmı

Havvacım doğurcan diye çok korktum ben biliyormusun :roflol:
çok şükür iyiymişsin , gelinim nasıl?

canım yelek yada şal al lazım olabilir bide çorap yazmamışsın kendine.bebek için de penye yelek ler var ya ondan koy.kirliler için kirli torbası da koy bence
benim aklıma gelen ler şimdilik bunlar.

yerim o küçük balığu ben gıdısından :) iyiyiz bizde oturuyoruz canım sıkılıyor , ütülerim var ama üşeniyorum
tamam canım , düzgün rüya görcem diye psikolojik terapi yapar öyle uyurum :)))

emelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllcimsen 26 mayıstamı dogum yapcaktın.benim bundan sonra ki kontrolüm 12 mayıs ta diğerini 26 mayısa alayım senide görürüm.gelice yusufun resmini çekcem ama buraya koycam kızlr merak ederler ona göre

corap koydum sekerler ama sal ve kırlı torbası ve pısık kremını koymamıstım supersınız aklına baska bısey gelen olursa lutfen haber versın

tamam canım bekleriz oğlumla heyecanla :)) iki gece kalcaz orda yani 27 ve 28 dede hastanedeyim, baygınken çekme , ayılınca çek , çirkin çıkmayım :)
doktor saat versin söylerim sana ben :1hug:

tamam canım bekleriz oğlumla heyecanla :)) iki gece kalcaz orda yani 27 ve 28 dede hastanedeyim, baygınken çekme , ayılınca çek , çirkin çıkmayım :)
doktor saat versin söylerim sana ben :1hug:

sen bana saati söylersin ne çirkini çıkcan kız artık anne olucaz anneler hep güzeldir. işte o 3 gün çin de bigün gelirim ayy çok heyecanladım

inşallah herşey yolunda gider, bebişleri sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz
bende 1 ay sonra sana gelirim, oğlumla tanıştırırız Zeynep prensesi :)

bak bu dr ların işi belli olmaz son kontrola gidince de alabilir.beni haberdar et olurmu bi alo deyi ver.

banada öyle geliyor canım, belli olmaz hiç, benim arkadaşım hamileyken kontrole gitmişti geçen sene, bir bakmış doktor suyu bitmiş hemen ameliyata almışlar , birde yalnız gitmiş, hemen aramış, yetiştirmişler çantasını falan

ben bebek şekeri yapmadım, çikolata ikram etçem , doğuma giderken alrız son gün artık bayatlamasın,
çantaya giderken koycam,
birde ben iç çamaşırı 5 tane falan koydum normallerden ama hamile çamaşırı daha rahat oluyormuş , onuda giderken koycam ,şimdi kullanıyrum malum

Selam kizlar emzirme yastigi mutlaka alin, kullanan arkadaslar cokkkk memnunlar...Bebegi ve anneyi destekliyor, ben aldim...

Emelcim dogumdan 4-5 hafta önce magnezyumu birakmak gerekiyor haberin olsun...Yoksa zamansiz dogium sancilarina sebep oluyormus, doktorum söyledi bana ..

evt canım aynısı daha 3 gün önce dayımın gelini ne oldu kontrole gitmiş daha 25 günü varmış bi bakmışlar suyu kalmamış hemen aldılar doguma.aslın da 34 35 haftadan sonra heran doguma hazırlık lı olmak lazım

hoşgeldin canım ben seni dün tebrik ettim ama sen beni görmedin:çok üzgünüm:
yine tebrik edeyim hayırlı olsun canım ehliyetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…