2009 Haziran Anneleri!!

aman iyi ol sonra bebişinde üzülür havalardan ya bi iyi bi kötü ben evden dışarı çıkmıyorum hasta olmayayım diye hamileyken hastalık beter bişey bikere oldum 1 hafta yattım kafamı kaldıramıyodum ilaçda içemiyosun fena bişey yavaş yavaş iyileşiyosun sevindim bol bol c vitamini alki çabuk iyileş hem doğumunada az kaldı doğuma hasta girme aman aman allah korusun

kizlar selam, gecmisi okudum,1 gunde bile ne kadar cok birikmis,saadetcim ozlemcim gecmis olsun,ben de uyuyamayanlardanim,yarin oglumu gorecegim,cok heyecanliyim,bu dr a ilk kez gidecegim,umarim memnun kalirim

inş memnun kalrısın canım.. hadi güzel habelrelr gel yarın inşş:))
ne güzel bebişini göreceksin:))

armycim merit te malesef kaybetti ikizleriniiiiii naren sölemişti bize sen unuttun heralde ya da okumadın çok oldu

amin cnmmm
daha öncede bu tarz durumları başka arkadaşlarda yazdığı için bende yazdımmm cnmmm
kizlar selam, gecmisi okudum,1 gunde bile ne kadar cok birikmis,saadetcim ozlemcim gecmis olsun,ben de uyuyamayanlardanim,yarin oglumu gorecegim,cok heyecanliyim,bu dr a ilk kez gidecegim,umarim memnun kalirim
sağol cnmmmm

cnm meritideee
naren sölemişti bizlere sanırımmm
o da ikizlerini kaybetmiş maaleseffff

kıslar ben kaçtım görüşürüzzz dünkü filmi bitiremedim ona devam edim malum kurtlaar vardı öptüm sizii

sorma cnmm bu havalr mahvediiooo
dikkat etmek lazımmmm

bizde çıkıyoruz kızlarrrr
hazırlanalım kızımlaaa
bu günde üst komşumdaaa
okuncak yasinn
on dinelemeye gidelimmm
iyi gelirrr
hoşçakalınnnn

armycim merit te malesef kaybetti ikizleriniiiiii naren sölemişti bize sen unuttun heralde ya da okumadın çok oldu

amin cnmmm
daha öncede bu tarz durumları başka arkadaşlarda yazdığı için bende yazdımmm cnmmm

sağol cnmmmm

cnm meritideee
naren sölemişti bizlere sanırımmm
o da ikizlerini kaybetmiş maaleseffff

aaaa öylemi yaaa.. ben kaçırmışım bunu.(çok üzüldüm şimdi yaa..(Rabbim inş en ksıa zamanda yüzlerini güldürüsün yaa(
:1no2:

Saadetçim Allah kabul etsin,
Aylincim güzel haberlerini bekliyoruz
Bende duş aldım geldim, kuran okudum, Allah kabul etsin inşallah, oğlum dinlesin hem
Hepimize de dua ettim , inşallah kabul olur
Pınarcım sağol, iyiyim bende, Kayrada iyi , ıyi gezmeler size , Biz hep evdeyiz oğlumla ((

neyse kızlar bende kaçtım mutfak dağınık duruyo onu toplamam lazım hadin görüşürük :):)

canım sende bendenmişsin ama benim gibi kilo almamışsın
benim boyumda 1,63 hayırlsı olsun bebişleirimiz saglıkla selamet olsunlarda ben kilo almayda razıyım inanki kızım için tombik bilem oldum:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

canım sanada geçmiş olsun dikkat etmek lazım sakın hapşurugunu tutma Allah korusun
inşallah hiç iyi degilmiş

kızlar kimseler kalmamış kimi temizlige kimi gezmeye kimi doktora gideceklermiş
ben geldim hadi gelin
doktora gidenler güzel haberlerle gelin inşallah
kızlar toplanın hadi bakim

oh en iyiis canım.. Allah kabul etisnn..

neyse kızlar bende kaçtım mutfak dağınık duruyo onu toplamam lazım hadin görüşürük :):)

güle güel canım.. kolay gelsinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…