cemrecim sanki evet düne göre daha iyiyiimmm
bide gripmiyim nezlemiyim bilmiyorum ama
vücuduma kırgınlık vermediii çok şükürrr
çökertmedi beni yaniii
sadece gözlerde yanma bidee güzel bi burun kaşıntısı yapıyoooo
bide hapşırmaaa
kizlar selam, gecmisi okudum,1 gunde bile ne kadar cok birikmis,saadetcim ozlemcim gecmis olsun,ben de uyuyamayanlardanim,yarin oglumu gorecegim,cok heyecanliyim,bu dr a ilk kez gidecegim,umarim memnun kalirim
amin cnmmmcimegiyi bende geçenlerde merak edip bakmıştım, okumuştum bebeklerini kaybettiğini..
ama söylemedim size, etkilenirsiniz belki diye, çok acı bişeyy ilk hamileliğimde bende 23 haftalık bebeğimi kaybetmiştim..
allaım kimseye yaşatmasın inşallaaaahh.
sağol cnmmmmkizlar selam, gecmisi okudum,1 gunde bile ne kadar cok birikmis,saadetcim ozlemcim gecmis olsun,ben de uyuyamayanlardanim,yarin oglumu gorecegim,cok heyecanliyim,bu dr a ilk kez gidecegim,umarim memnun kalirim
sağol sadetcim(annemin adı ).. sorma bende anlamadım girpmi nezlemi??burnum kaşnıyor hapşırık tıksrık.. birde öksürük var.. çok şükrü ateş yok.. kırgınlık iki gün önce vardı.. şimdi daha iyiym.. ama hastayım yinede tabi(çimeğiye bende üzüldüm.. Rabbim inş yine yüzenü güldrüsün bu kez sonuan erdirisn inş..
ya kıslar birde benim aklıma merit geldi. oda girmiyor ne zamandır.. haberi olan varmıki??
aynen yaa.. oflaya puflaya
kocakarılara döndüm ben(diyom kocamda dicek benim karım iiyce çürüdü:))
ayenn aylincim çok doğru diyorsun..geçeecek elbet bunlarda..
aman iyi ol sonra bebişinde üzülür havalardan ya bi iyi bi kötü ben evden dışarı çıkmıyorum hasta olmayayım diye hamileyken hastalık beter bişey bikere oldum 1 hafta yattım kafamı kaldıramıyodum ilaçda içemiyosun fena bişey yavaş yavaş iyileşiyosun sevindim bol bol c vitamini alki çabuk iyileş hem doğumunada az kaldı doğuma hasta girme aman aman allah korusun
armycim merit te malesef kaybetti ikizleriniiiiii naren sölemişti bize sen unuttun heralde ya da okumadın çok oldu
amin cnmmm
daha öncede bu tarz durumları başka arkadaşlarda yazdığı için bende yazdımmm cnmmm
sağol cnmmmm
cnm meritideee
naren sölemişti bizlere sanırımmm
o da ikizlerini kaybetmiş maaleseffff
bizde çıkıyoruz kızlarrrr
hazırlanalım kızımlaaa
bu günde üst komşumdaaa
okuncak yasinn
on dinelemeye gidelimmm
iyi gelirrr
hoşçakalınnnn
Allah kabul etsin canım.. ghüle güle:))bizlerede dua et:)
canım bende 71 le başladım malesef ilk 3 ay felaket bulantım oldu en son 10 nisanda dr da tartıldım 77 dim ama boyum 164 ondan normal yani bu kadar almam zaten fazla alsam vücut taşıyamaz zaten tontiş hamiş kaldım ya bu ii bi kilo benim içinn
evet nidacım katılıyorum sana ben çok kilo almadım ama göbüşüm çatladı malesef çok üzülüyorum ama napim elimde olna bişey deilll senağlama
valla biz iyiyiz oğlumla beraber oturuyoruzzz bugün 1 mayıs tatil yapıyoruzzzz
saadetçim üzüldüm cimegiye ben tanışmamıştım ama allahım yüzünü güldürür inşallahhh
cemrecim sanki evet düne göre daha iyiyiimmm
bide gripmiyim nezlemiyim bilmiyorum ama
vücuduma kırgınlık vermediii çok şükürrr
çökertmedi beni yaniii
sadece gözlerde yanma bidee güzel bi burun kaşıntısı yapıyoooo
bide hapşırmaaa
Saadetçim Allah kabul etsin,
Aylincim güzel haberlerini bekliyoruz
Bende duş aldım geldim, kuran okudum, Allah kabul etsin inşallah, oğlum dinlesin hem
Hepimize de dua ettim , inşallah kabul olur
Pınarcım sağol, iyiyim bende, Kayrada iyi , İyi gezmeler size , Biz hep evdeyiz oğlumla((
neyse kızlar bende kaçtım mutfak dağınık duruyo onu toplamam lazım hadin görüşürük :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?