2009 Haziran Anneleri!!

iste haziran anneleri bebisimizin burcu bakalim dogrumu :Çift karakterli ikizler burcunda doğan çocuk sizi hem mutlu edecek hemde şaşırtacaktır. Çünkü onu anlamakta güçlük çekeceğiniz için ne yapmanız gerektiğini bilmeyecek, fakat neşeli neşeli güldüğünü görünce büyük zevk duyacaksınız. Merküri'nin idaresindeki çocuğun çok hareketli olacağını söylememize bile gerek yok. O daha bebekken beşiğinin kenarına tırmanıp dışarıya atlamayı deneyecektir. Kendisine daima dikkat edilmelidir.

ıkizler burcunda doğan çocuk küçük yaşlarda resim, dans veya müzik kabiliyetini de ortaya koyacaktır. Okulda da zekası sayesinde öğretmenlerini memnun edecektir. Yalnız ikizler burcunda doğan çocuğu fazla hareketli, sinirli ve kolay kolay rahat edip dinlenemeyen bir tip olduğunuda bilmelisiniz. Sinir sistemi hassas olduğu için onu sevgi ve şevkatle yatıştırmak lazımdır. Bu arada çocuk, geniş hayali yüzünden mübalaya kaçacak ve yalan da söyleyecektir. Ona tatlılıkla yalanın iyi bir şey olmadığı anlatılmalıdır. Ayrıca o herşeyden çabucak sıkılıp bıkacaktır. Ona dikkatli olması öğretilmeli ve sevdiği bir konuya ilgisi çekilerek yavaş yavaş sabretmesi de aşılanmalıdır.

armağancım kesinlikle doğru eşim ikizler yeğenim ikizler kayınvalidem ikizler ve bebişimde ikizler olacak sanırım allah benim yardımcım olsun çok nazlılar çokkkkCADIARZU

bu arada benim kardeşimde haziran doğumlu.. hakaktende espritüel ve müziğe becerisi çok.. besteleri bile var.. çok kabiliyetli.. inş benim bıdıkda dayısı gibi olur:))

yandık hemde fena halde ama ben ipi baştan sağlam tutmayı hedefliyorum babadan yüz bulursa baştan biter işimiz o yüzden sağlam temeller atalım derim bennn

benimde eşim babam iki yeğenim kardeşim ikizler.. ama babamla eşim mayıs yeğenimin birdei mayıs doğumlu onalr daha farklı.. kardeşimle yeğenimin biri haziran doğumlu onlar daha farklı.. ayda farkediyor sanırsam:))

bu arada benim kardeşimde haziran doğumlu.. hakaktende espritüel ve müziğe becerisi çok.. besteleri bile var.. çok kabiliyetli.. inş benim bıdıkda dayısı gibi olur:))

valla benimki sanırım yengeç olacak
oda çok nazlı oluyormuş
eşimde bende yayız birde yengecimiz olacak nasip olursa
bakalım nasıl olacaz

canım ben istanbul beyoglundayım
29,haftadyım canım
sen istanbulun neresindesin

bende içerenköy ataşehir canım anadolu yakası 32 hafta olduk bu gün ayyyy bitsin artık uyuyamıyorum çok büyük karnım ya herkes sanki yarın doğuracakmışım gibi bakıyor ama oysa 2 ay var nerdeyse ve ben daha çalışıyorummmmklava:

ne yapalım sağlıklı olsunalrda onlar için değer.. daha iyi hareketli olsunlar bizde zayıflarız bare:))

öyle canım saglıklı olsunlarda olsun lar inşallah
ama peşlerinden koştururken zayıflarmıyız bilemem bizim arkadaşlardan çocukları olanlar koşturanlar var ama kilo veremediler

birde yükselende çok önemli

yükselen için de doğum saatimizi bilmek gerekiyorrrr ayyy havalar böyle sıcak olunca keşke şimdi doğsaydı diyorum kışa kadar büyürdü

uyku sonrunu hepimizde var canım şişmeler felan a.s
benim burnum kocaman oldu millet dalga geçiyor artıkın:roflol:
canım ne işle meşgulsün
artıkın agır aylara girdik Allah korusun çalışma artık bence

ya çok şükür bende şişme falan yok şimdilik.. ilk kızımz hamile odluudmaki resimelre bakyıomda bu aylarda burnum murnum şişmiş.. bunda olamdı .. her hamilik biel aynı değil aynı bedende olsa:))

yükselen için de doğum saatimizi bilmek gerekiyorrrr ayyy havalar böyle sıcak olunca keşke şimdi doğsaydı diyorum kışa kadar büyürdü

yine Allaha şükür çok sıcaklara kalmayacagız
ve yine kışa kadar biraz büyüyecekler
ya kışın ortasında olsalardı dahada zor olurdu soguklarda bence iyiyz

benim tek şişen yerim şimdilik göbüş birde baldır kısmım.. yürüken birbirine sürtüyor acımaya başladı.. baldırda kilo almış benim.. ama başka kilo alan yer yok.. bu nereme bunca kiloyu aldım onuda anlamış değilim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…