- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
iste haziran anneleri bebisimizin burcu bakalim dogrumu :Çift karakterli ikizler burcunda doğan çocuk sizi hem mutlu edecek hemde şaşırtacaktır. Çünkü onu anlamakta güçlük çekeceğiniz için ne yapmanız gerektiğini bilmeyecek, fakat neşeli neşeli güldüğünü görünce büyük zevk duyacaksınız. Merküri'nin idaresindeki çocuğun çok hareketli olacağını söylememize bile gerek yok. O daha bebekken beşiğinin kenarına tırmanıp dışarıya atlamayı deneyecektir. Kendisine daima dikkat edilmelidir.
İkizler burcunda doğan çocuk küçük yaşlarda resim, dans veya müzik kabiliyetini de ortaya koyacaktır. Okulda da zekası sayesinde öğretmenlerini memnun edecektir. Yalnız ikizler burcunda doğan çocuğu fazla hareketli, sinirli ve kolay kolay rahat edip dinlenemeyen bir tip olduğunuda bilmelisiniz. Sinir sistemi hassas olduğu için onu sevgi ve şevkatle yatıştırmak lazımdır. Bu arada çocuk, geniş hayali yüzünden mübalaya kaçacak ve yalan da söyleyecektir. Ona tatlılıkla yalanın iyi bir şey olmadığı anlatılmalıdır. Ayrıca o herşeyden çabucak sıkılıp bıkacaktır. Ona dikkatli olması öğretilmeli ve sevdiği bir konuya ilgisi çekilerek yavaş yavaş sabretmesi de aşılanmalıdır.
bayan merak ist neresindensin kaç haftalıksın
canım
bu arada benim kardeşimde haziran doğumlu.. hakaktende espritüel ve müziğe becerisi çok.. besteleri bile var.. çok kabiliyetli.. inş benim bıdıkda dayısı gibi olur:))
canım ben istanbul beyoglundayım
29,haftadyım canım
sen istanbulun neresindesin
ne yapalım sağlıklı olsunalrda onlar için değer.. daha iyi hareketli olsunlar bizde zayıflarız bare:))
valla benimki sanırım yengeç olacak
oda çok nazlı oluyormuş
eşimde bende yayız birde yengecimiz olacak nasip olursa
bakalım nasıl olacaz
bende içerenköy ataşehir canım anadolu yakası 32 hafta olduk bu gün ayyyy bitsin artık uyuyamıyorum çok büyük karnım ya herkes sanki yarın doğuracakmışım gibi bakıyor ama oysa 2 ay var nerdeyse ve ben daha çalışıyorummmmklava:
yükselen için de doğum saatimizi bilmek gerekiyorrrr ayyy havalar böyle sıcak olunca keşke şimdi doğsaydı diyorum kışa kadar büyürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?