ya çok şükür bende şişme falan yok şimdilik.. ilk kızımz hamile odluudmaki resimelre bakyıomda bu aylarda burnum murnum şişmiş.. bunda olamdı .. her hamilik biel aynı değil aynı bedende olsa:))
muhasebe işiyle uğraşıyorum
kayınpederin yanındayım o yüzden rahatım da ne kadarda rahat olsan zor geçiyo işte sabah 10 da geliyom zaten idare edicez artık sen çalışıyor musun canım
bizim nasip olursa ilk bebiimiz ve çok fena çirkinleştim burnum kocaman oldu sivilceler bastı hertarafımı
dedigin gibi olyrsa belki ikncisinde olmaz böyle şeyler
bendede yok öyle çok ellerde ayaklarda şişmaler Allha şükür
ama sabah uynınca biraz oluyor birde burnum
bence en güzel ayda doğucaklar inşş.. benim ilk kıızm ekim doğumlu ekimin sonalrıydı.. ne zorluk yaşadım onu üşütömemeyim diye.. evimzide sobalıydı.. onun için hep yaz bebeğii olsun isiteidm ikincini.. çok şükürki Rabbim nasip etti.:))
neyse bana accık müsade.. baya yoruldum pc başında.. dinlenelim kzumla biraz.. sonra görürşürüz:))size iyi sohbetler hanımalrr:))
allah hepimizin gönlüne göre versin tombişler
evet çok doğru canım.. yeni evlenmiştik.. 3. ayıdma hamil kalmıştım.. yani ocakda kalmışım.. hiç tartıp düşünmemmiştim.. hakkatende acemilik oldu.. ama ikincide Rabbim de nasip ettiki tam isteidğim aydı yaz başı:))
valla yabancı yer olmadığı için gelebildiğim kadar gelicem evde yakın allahtan uğrar uğrar çıkarım bazı zamanlarda bakalım ilerki günler ne gösterecek ona göre hareket ederim
sizin bebişlerde çok oynuyorlar mı benim kız langur lungur dönüyo bazen içim karman çorman oluyo sizde de oluyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?