2009 Haziran Anneleri!!

muhasebe işiyle uğraşıyorum
kayınpederin yanındayım o yüzden rahatım da ne kadarda rahat olsan zor geçiyo işte sabah 10 da geliyom zaten idare edicez artık sen çalışıyor musun canım

ya çok şükür bende şişme falan yok şimdilik.. ilk kızımz hamile odluudmaki resimelre bakyıomda bu aylarda burnum murnum şişmiş.. bunda olamdı .. her hamilik biel aynı değil aynı bedende olsa:))

bizim nasip olursa ilk bebiimiz ve çok fena çirkinleştim burnum kocaman oldu sivilceler bastı hertarafımı
dedigin gibi olyrsa belki ikncisinde olmaz böyle şeyler
bendede yok öyle çok ellerde ayaklarda şişmaler Allha şükür
ama sabah uynınca biraz oluyor birde burnum

bence en güzel ayda doğucaklar inşş.. benim ilk kıızm ekim doğumlu ekimin sonalrıydı.. ne zorluk yaşadım onu üşütömemeyim diye.. evimzide sobalıydı.. onun için hep yaz bebeğii olsun isiteidm ikincini.. çok şükürki Rabbim nasip etti.:))

aman olsun dikkat et canım sabah on felan şimdi dikkat zamanlarımız
ve muhasebe kafa işi masabaşı işi otursanda en zor işlerden biri bence
canım ben çalışmıyorum
canım nekadar daha çalımayı düşünüyorsun

canım şişme yok ama hamileliğim ilk aylarında itibaren çenemin üst kısmında dudakalrımın altında kahve mantara benzer bişiler oldu.. hala geçmedi.. nemlendiriyom devamlı bazı iyi geliypor ama geçmişyor.. gebelik lekesi sanırsam.. bunda da o oldu(çok sinirimi bozuyor(cildim çok bozuldu bu hamiliğimde de.. öteki hamişliğimde olmamıştı bunlar.. her hamilikl bile farklı valla(

neyse bana accık müsade.. baya yoruldum pc başında.. dinlenelim kzumla biraz.. sonra görürşürüz:))size iyi sohbetler hanımalrr:))

birincisi acemeliginize gelmiş :jeyyar:
ikincisinde akıllanmışsınız bence:jeyyar:
şaka bi yana ilk bebbişin tam kışa gelmiş zor olmuştur

evet çok doğru canım.. yeni evlenmiştik.. 3. ayıdma hamil kalmıştım.. yani ocakda kalmışım.. hiç tartıp düşünmemmiştim.. hakkatende acemilik oldu.. ama ikincide Rabbim de nasip ettiki tam isteidğim aydı yaz başı:))

valla yabancı yer olmadığı için gelebildiğim kadar gelicem evde yakın allahtan uğrar uğrar çıkarım bazı zamanlarda bakalım ilerki günler ne gösterecek ona göre hareket ederim

sizin bebişlerde çok oynuyorlar mı benim kız langur lungur dönüyo bazen içim karman çorman oluyo sizde de oluyo mu

şimdi kızın kaç yaşında canım
sen çalışıyonmu
sen kaç yaşındaın

benimki nazlı olacak sanırım çok fazla degil normal bazen sık oluyor bazende az
ama benimki aşşagıda oldugu için kımıldandıgı zaman batıyor
yani iyi karıştıryorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…