2009 Haziran Anneleri!!

ikizler burcu çocukları için yazılanlar çok doğru valla benim ablamda ikizler burcu annemler anlatıyoda çekyatların üstünde hoplar zıplarmış bikeresinde düşmüş 1 yaşına gelmeden yürümeye başlamış hareketli oluyo yani dansa eğilimli oda doğru ablam nerde bi müzik duysun hemen başlıyo oynamaya kolay sinirleniyolar okuldaykende başarılı bi öğrenciydi ablam valla bizimkilerde böyle olacak yandıkki ne yandık ne yapalım sağlık olsun onların peşinde koşuşturmaktan hemencik kilo vericez galiba

iyiyim tatlım saol yok takvim yanlış değil 1 ay 1 haftam var daha haziran 13 doğum mayısın biri bugün daha 1 ayım var doğru yani takvimim

hımm dikkat etmemiştim yerimsenibenbizim haftalar artıyo senin azalıyo tam tersi :1rolleyes:

Kızlar ben bittiim, çok yoruldum, evi süpürdüm, balkonları yıkadım, onunda gideri tıkalıymış ,akmadı pis sular, çok sinir oldum, çamurlandı kaldı,
lavaboları, tuvaleti, banyoyu yıkadım, bir silip toz alma kaldı, onuda yarın yaparım , dayanamıcam ,
Yatıcam da bir size bakayım dedim, herkes iyimi?

Pazartesi kontrolüm var , salıdan itibaren derin temizliğe başlıcam yavaş yavaş artık ne yapabilirsem
salı günü 20 gün kalmış oluyor çünkü -tatlicadiarzu-

kızlar bişey sorcam sizde de bu hamilelik lekelerinden oluştumu? benim koltukaltlarım karardı, boynumun bir kısmı, bacaklarımın iç tarafı, malum bölge simsiyah oldu sanki bende kir sanıp deli gibi yıkıyorum ,
sonra internette okudum olurmuş bazı hamilelerde doğumdan sonra 6 ay içinde düzeliyormuş

kızlar nerdesiniz yaw sus pus oldu burası :):)

bende olmadı emelcim ama hamilelik lekesi olabilir dediğin gibi bu hamişlik insanı ne hallere sokuyo yawwwwdelikafadulden

selamlar annişleerr, dışarsı ne kadar sıcakmış yaaa.
bi dr'a gittim geldim bayılcam sıcaktann..
oğluşum gayet iyiydi, büyümüş maşallah, büyümeye devam ediyor, inşallah bu son zamanlarımızda güzel geçerr.
ilk defa yüzünü gördüm bugün aynıııııı babasıııııııııııııı:)) tombik yanakları varr:)

emelcim bende leke oluşmadı, ama bazı hamilelerde olabiliyomuşş canım.

ay emelcim benim de öle karardı rengi böle leke gibi banyoda kazıcam resmen kese üstüne kese bu halde nasıl kuaföre gidip ağda yaptırcam bilmiyommm öfff ne garip şeymiş kimse sölemedi bunları banaaaa
aylinim geldinmi dr dannn nasılmış minik tosbaan

gözün aydın aylinimmmm valla biz karar veremedik sanki bana benziyo diyorum ben eşimde kendine benzetiyooo belirsizzz yaniii

gözün aydın aylinimmmm valla biz karar veremedik sanki bana benziyo diyorum ben eşimde kendine benzetiyooo belirsizzz yaniii

semoşuum sağol canım beniim, bizimki bariz babasıı yaa..
zaten ilk defa gördük yüzünü, alper bile aaaaa aynı ben dedi bakarken:))
yüzünü falan buruşturuyo, ağzını açıp kapatıyo çok değişik geldi bana bugün.
kıçını görmeye alışınca yüzüne doyamadıııımm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…