aylincim masallah oğlusuna canım
şimdi kızın kaç yaşında canım
sen çalışıyonmu
sen kaç yaşındaın
kızlar bişey sorcam sizde de bu hamilelik lekelerinden oluştumu? benim koltukaltlarım karardı, boynumun bir kısmı, bacaklarımın iç tarafı, malum bölge simsiyah oldu sanki bende kir sanıp deli gibi yıkıyorum ,
sonra internette okudum olurmuş bazı hamilelerde doğumdan sonra 6 ay içinde düzeliyormuş
selamlar annişleerr, dışarsı ne kadar sıcakmış yaaa.
bi dr'a gittim geldim bayılcam sıcaktann..
oğluşum gayet iyiydi, büyümüş maşallah, büyümeye devam ediyor, inşallah bu son zamanlarımızda güzel geçerr.
ilk defa yüzünü gördüm bugün aynıııııı babasıııııııııııııı:)) tombik yanakları varr:)
emelcim bende leke oluşmadı, ama bazı hamilelerde olabiliyomuşş canım.
canım benim kızım 12 yaşına girdi.. anlıyacağın baya bir büyüdü.. biz ikimciye karar verene kadar:)ben 34 e girdim.. ilk kızımı 22 yaşında kucağıma almıştım. ikinciyi başta istemedik. sonra isitedik ama olana kadar da 1 yıl geçti aradan. dış gebelk falan yaşadım.bir tüpüm gitittek tüple Rabbim mucizesini gösterdi şükürler oslun..
canım yarama tuz bastın..benimde aynen hemde çenmin üstünde yüzümde kahv rengi mantar gibi bişi oldu.. geçmek bilmiyor.. inş doğumdan sonra geçer ya(koltuk altlarımda aynen..
maşhh aylincim tosununa:))maşhh yüzünüde görmüşsün ne güzel:))
ooo maşallahkocaman kızın varmış Allah bagışlasın yoldakinide :Saruboceq:
evet canım Rabbimin gücü nelere yetmez tek tüplede olur herşekildede
Allaha şükür ikinciyide nasip etmiş bak
ooo kıskandım bak bizimkilerde dogup okadar büyüyeceklermi acabaa.sa.s
maşşallah bugün gacılar coşmuşlar temizlikler ütüler felan
ama kendinizi fazla yormayın bakim
bende nasip olursa hayırlısıylan haftaya boya badana yaptırıcam temizlik ondan sonra
gözüm korkuyor inankii
aynen haftaya bende boya badana düşünüyorum.. kısmetse.. ondan sonra temzilik ve artık bebeşin eksikleri ve hastane çantamı hazrılarım kısmetse:))yandık ne yandık iş çokk(
neyse bizden bu akdar bugünlük.. herkese iyi akşamalr diliyorum.. yatın bolbol dinlenin.. bugünleirmzii arıcaz:))öptükk herkesi bıdıkımla:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?