2009 Haziran Anneleri!!

anam bu film anca bitti benim ütüler bi yapılamadı gitti bu sefer ben kalkar ütüleri yapar hatunlarrr karnımda acıktı öptüm sizleri yimeğimi yiyim ütümü yapim gelirim yine bybyybybyby

ne güzel aylinim yaa sabaha kadar rüyanda görürsün artıkınnnnn ben videolarını izleyince bile görüyom rüyamda

semoooş benjamin di mi izlediğin film, bende uyumuştum onu izlerken bana biraz sıkıcı geldi..
slumdog millioner'i seyrettin mi bilmiyorum, birde onu izle çook güzeel film..
kolay gelsin canikom, benimde karnım çook acıktı bi yemek yiyip geleyim...
görüşürüz kızlaaarr.

Aylincim maşallah oğluşuna, ben daha yüzünü göremedim kuzumun, en fazla profilden inatçı keçi babası gibi :)
Semoşum kir gibi duruyor bu halde ben kuaföre gidemem yav, ayna yardımıyla epilasyon aletiyle denicem haftaya bakalım, 36 yıda doldurayımda inşallah

slm kizlar nasilsiniz???
iyisinizdir umarim
gecmise bakamadim eve geldik ama simdi yine cikmamiz gerek
kendinize iyi bakin
bebisimin cicilerini ekledim bakmayi unutmayinnn..
muckkss

gene kimse kalmamış herkes iş güçle uğraşıyo ben dün allahtan temizliğimi yaptım yemeğimde hazır bi tek kocişkomun gelmesini bekliyorum o gelince zaten pc başına geçiyo ben kalkıyorum anlaşmamız öle :))

şimdi kızın kaç yaşında canım
sen çalışıyonmu
sen kaç yaşındaın

canım benim kızım 12 yaşına girdi.. anlıyacağın baya bir büyüdü.. biz ikimciye karar verene kadar:)ben 34 e girdim.. ilk kızımı 22 yaşında kucağıma almıştım. ikinciyi başta istemedik. sonra isitedik ama olana kadar da 1 yıl geçti aradan. dış gebelk falan yaşadım.bir tüpüm gitittek tüple Rabbim mucizesini gösterdi şükürler oslun..
canım yarama tuz bastın..benimde aynen hemde çenmin üstünde yüzümde kahv rengi mantar gibi bişi oldu.. geçmek bilmiyor.. inş doğumdan sonra geçer ya(koltuk altlarımda aynen..
maşhh aylincim tosununa:))maşhh yüzünüde görmüşsün ne güzel:))

tosbaa8 bebişinin iyi olduguna sevindim:1hug:
bizde daha suratını tam manasıyla göremedik kıçınıda göstermiyor sırtını görüp görüp geliyoruzzzkaydirigubbakcemile3
anlayacagına.s

Aylincimmmm maşallah emirimizeee...eşine benzesin istiodun zaten çok sevindimmm...

ooo maşallah kocaman kızın varmış Allah bagışlasın yoldakinide :Saruboceq:
evet canım Rabbimin gücü nelere yetmez tek tüplede olur herşekildede
Allaha şükür ikinciyide nasip etmiş bak
ooo kıskandım bak bizimkilerde dogup okadar büyüyeceklermi acabaa.sa.s

maşşallah bugün gacılar coşmuşlar temizlikler ütüler felan
ama kendinizi fazla yormayın bakim
bende nasip olursa hayırlısıylan haftaya boya badana yaptırıcam temizlik ondan sonra
gözüm korkuyor inankii

evet canım Rabbim çok büyyük..şükrler oslun bize bayram hediyesini gönderdi.. evet kocaman kızım var.. zaman su gibi canım.. nasıl büyüdü anlamadım.. bunalrda büyür merak etme.. yeterki RABBİM sağlık versin..

aynen haftaya bende boya badana düşünüyorum.. kısmetse.. ondan sonra temzilik ve artık bebeşin eksikleri ve hastane çantamı hazrılarım kısmetse:))yandık ne yandık iş çokk(

neyse bizden bu akdar bugünlük.. herkese iyi akşamalr diliyorum.. yatın bolbol dinlenin.. bugünleirmzii arıcaz:))öptükk herkesi bıdıkımla:))

gözün aydın aylincim maşallah emire sen zaten babasına benzesin istiyordun allah gönlüne göre verio desene :))

aynen haftaya bende boya badana düşünüyorum.. kısmetse.. ondan sonra temzilik ve artık bebeşin eksikleri ve hastane çantamı hazrılarım kısmetse:))yandık ne yandık iş çokk(

sendemi Allah kolaylık versin valla yandık gibi gözüküyor ben dada alış verişte yapmadım
bebişe bişy almadım çıkamadım dışarıya hiçbişiy almadık birde o var hastane çantamız hazırlanacak

birde benim kayınvalidemler memlekette onlarda gelecekler sanırım doguma yani
onların kalacakları yataklar döşeklerde hazırlanacak yani birsürü işim varrr
eyvah kortummm yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…