Aylincim maşallah oğluşuna,ben daha yüzünü göremedim kuzumun, en fazla profilden inatçı keçi babası gibi :)
Semoşum kir gibi duruyor bu halde ben kuaföre gidemem yav, ayna yardımıyla epilasyon aletiyle denicem haftaya bakalım, 36 yıda doldurayımda inşallah
maşşallah bugün gacılar coşmuşlar temizlikler ütüler felan
ama kendinizi fazla yormayın bakim
bende nasip olursa hayırlısıylan haftaya boya badana yaptırıcam temizlik ondan sonra
gözüm korkuyor inankii
gözün aydın aylincim maşallah emire sen zaten babasına benzesin istiyordun allah gönlüne göre verio desene :))
vallaepilasyonla çekilcek çile değil ben bu pazartesi salı falan bi giderim kızlarla konuşuppp arkidişim götürcek benii
bende varım aylardır bi türlü başlayamadığımız boyamız bu ay yapılcak 15inden sonra ondan sonra büyük temizlikkk yardımcı alıcam ben ama tek başıma mümkün değil halledemem
kuzum naberrrr kocişin gittimi ??? nasıl kaptın pc yi adamı kovdunmu kız evden yoksaaa
minik kızım demiycem eşek kadar olmuş teyseleri 31+5 te dr 2200 2300 arası dedi ne zaman alıyor kilo ben hala aynıyım anlamıyorum inanın:uhm:
boyunu da sordum söylemedi gıcık dogunca öğrenirsin dedişimdi zaten tahmini değerler dedi neyse ben zaten ultrasona kesinlikle güvenmiyorum 3 dr da girdim ulrtasona bebek iri diolar baska bişi demiolar ulen uyuzlar haziranın en gec 2.haftası beklenio dogum ama normal muhtemel tarihe kadar bekliyceksin dediyani 24 haziran bence kalmaz o vakte kadar kız bebkler genelde erken doguyorlar çünküü
kan degerlerim idrar tahlilim temiz çıktı şükürr
bebek de normal dogum pozisyonunu almış doktor normal dogumdan yana gerekmedikçe asla sezeryan yapmam dio tam benm kafadan yani onun için buna devam ediyorum özeller bebk iri sezeryan olursun diip duruyorlar bebek iri olmasa bile yalancılarrrr
sğl cnm yok tutmak ne kelimeeecanım sanada geçmiş olsun dikkat etmek lazım sakın hapşurugunu tutma Allah korusun
inşallah hiç iyi degilmiş
selamlar annişleerr, dışarsı ne kadar sıcakmış yaaa.
bi dr'a gittim geldim bayılcam sıcaktann..
oğluşum gayet iyiydi, büyümüş maşallah, büyümeye devam ediyor, inşallah bu son zamanlarımızda güzel geçerr.
ilk defa yüzünü gördüm bugün aynıııııı babasıııııııııııııı:)) tombik yanakları varr:)
emelcim bende leke oluşmadı, ama bazı hamilelerde olabiliyomuşş canım.
sğl cnm yok tutmak ne kelimeee
hapşırma gelincee nasıl hapşırdığımı bir ben bilyorum :)))))
maşallllaaahhhh cnmmm bebişineeeeeeeeeeee
bzde ev gezmemizden geldik
sonra kocişle pazara çıktıkk hemde yürüyüş olduuu
iştee bölee anca geldim evimeee
haklısın canım ya espri olsun die diorum cünkü cok tekmeliyor(
allah hepimizinkilerini nazarlardan saklasın inşallah
canım benim kızım 12 yaşına girdi.. anlıyacağın baya bir büyüdü.. biz ikimciye karar verene kadar:)ben 34 e girdim.. ilk kızımı 22 yaşında kucağıma almıştım. ikinciyi başta istemedik. sonra isitedik ama olana kadar da 1 yıl geçti aradan. dış gebelk falan yaşadım.bir tüpüm gitittek tüple Rabbim mucizesini gösterdi şükürler oslun..
canım yarama tuz bastın..benimde aynen hemde çenmin üstünde yüzümde kahv rengi mantar gibi bişi oldu.. geçmek bilmiyor.. inş doğumdan sonra geçer ya(koltuk altlarımda aynen..
maşhh aylincim tosununa:))maşhh yüzünüde görmüşsün ne güzel:))
tosbaa8 bebişinin iyi olduguna sevindim:1hug:
bizde daha suratını tam manasıyla göremedik kıçınıda göstermiyor sırtını görüp görüp geliyoruzzzkaydirigubbakcemile3
anlayacagına.s
Aylincimmmm maşallah emirimizeee...eşine benzesin istiodun zaten çok sevindimmm...
gözün aydın aylincim maşallah emire sen zaten babasına benzesin istiyordun allah gönlüne göre verio desene :))
TOSBAA canım ben beyazsaray evlerınde oturuyorum.....
bugun pazara gıttık oglumla burdakı pazar cok guzel sırf kıyafet var :)
hamıle elbısesı aldım artık hıcbısı olmuyo cunku :1no2:
yerim ben o minik prensesiiiii, nasılda büyüyoor annişinin karnındaa..minik kızım demiycem eşek kadar olmuş teyseleri 31+5 te dr 2200 2300 arası dedi ne zaman alıyor kilo ben hala aynıyım anlamıyorum inanın:uhm:
boyunu da sordum söylemedi gıcık dogunca öğrenirsin dedişimdi zaten tahmini değerler dedi neyse ben zaten ultrasona kesinlikle güvenmiyorum 3 dr da girdim ulrtasona bebek iri diolar baska bişi demiolar ulen uyuzlar haziranın en gec 2.haftası beklenio dogum ama normal muhtemel tarihe kadar bekliyceksin dediyani 24 haziran bence kalmaz o vakte kadar kız bebkler genelde erken doguyorlar çünküü
kan degerlerim idrar tahlilim temiz çıktı şükürr
bebek de normal dogum pozisyonunu almış doktor normal dogumdan yana gerekmedikçe asla sezeryan yapmam dio tam benm kafadan yani onun için buna devam ediyorum özeller bebk iri sezeryan olursun diip duruyorlar bebek iri olmasa bile yalancılarrrr
sğl cnm yok tutmak ne kelimeee
hapşırma gelincee nasıl hapşırdığımı bir ben bilyorum :)))))
maşallllaaahhhh cnmmm bebişineeeeeeeeeeee
bzde ev gezmemizden geldik
sonra kocişle pazara çıktıkk hemde yürüyüş olduuu
iştee bölee anca geldim evimeee
kızlar şimdi dışarıdan geldik benim yürürken aşagıya cok baskım oluyor sizdede oluyomu.
dogurucam:CüvCüv: zannediyom yürürken ALLAH korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?