2009 Haziran Anneleri!!

TOSBAA canım ben beyazsaray evlerınde oturuyorum.....
bugun pazara gıttık oglumla burdakı pazar cok guzel sırf kıyafet var :)
hamıle elbısesı aldım artık hıcbısı olmuyo cunku :1no2:

vallaepilasyonla çekilcek çile değil ben bu pazartesi salı falan bi giderim kızlarla konuşuppp arkidişim götürcek benii

bende varım aylardır bi türlü başlayamadığımız boyamız bu ay yapılcak 15inden sonra ondan sonra büyük temizlikkk yardımcı alıcam ben ama tek başıma mümkün değil halledemem
gözün aydın aylincim maşallah emire sen zaten babasına benzesin istiyordun allah gönlüne göre verio desene :))

kuzum naberrrr kocişin gittimi ??? nasıl kaptın pc yi adamı kovdunmu kız evden yoksaaa

mayısın 2. haftası eşimin halası gelecek o iki hafta falan kalacak sonra annem gelecek canım haziran başı işte

gectiğimiz pazartesi dr a gittim canımmm
dr 1 ay sonraya randevu verdi bizde eşimle kızdık dr a hem haziranın 2. haftasına dogum beklenio hemde mayıs sonuna randevu veriosunuz die 2 haftada bir gitcem istrse kovsun ::))

minik kızım demiycem eşek kadar olmuş teyseleri 31+5 te dr 2200 2300 arası dedi ne zaman alıyor kilo ben hala aynıyım anlamıyorum inanın:uhm:
boyunu da sordum söylemedi gıcık dogunca öğrenirsin dedi şimdi zaten tahmini değerler dedi neyse ben zaten ultrasona kesinlikle güvenmiyorum 3 dr da girdim ulrtasona bebek iri diolar baska bişi demiolar ulen uyuzlar haziranın en gec 2.haftası beklenio dogum ama normal muhtemel tarihe kadar bekliyceksin dediyani 24 haziran bence kalmaz o vakte kadar kız bebkler genelde erken doguyorlar çünküü

kan degerlerim idrar tahlilim temiz çıktı şükürr
bebek de normal dogum pozisyonunu almış doktor normal dogumdan yana gerekmedikçe asla sezeryan yapmam dio tam benm kafadan yani onun için buna devam ediyorum özeller bebk iri sezeryan olursun diip duruyorlar bebek iri olmasa bile yalancılarrrr

nasip olursa bende yardımcı almayı düşünüyorum yoksa çok fazla işim varrrr
Allah yardımcımız olsun

maşallah maşallah Allah nazardan saklasın inşallah
daha minnacıkmış annesi neresi eşşek kadarrrr :asigim: kıyamam ben onlara
doktorada dedgin gibi bencede okadar bekleme muayene için
çünki çok az zaman kaldı her an takip ister

haklısın canım ya espri olsun die diorum cünkü cok tekmeliyor (
allah hepimizinkilerini nazarlardan saklasın inşallah

canım sanada geçmiş olsun dikkat etmek lazım sakın hapşurugunu tutma Allah korusun
inşallah hiç iyi degilmiş
sğl cnm yok tutmak ne kelimeee
hapşırma gelincee nasıl hapşırdığımı bir ben bilyorum :)))))

maşallllaaahhhh cnmmm bebişineeeeeeeeeeee

bzde ev gezmemizden geldik
sonra kocişle pazara çıktıkk hemde yürüyüş olduuu
iştee bölee anca geldim evimeee

iyi gezmişsin canım sende bugün
bugün benim kapımın önünede cuma pazarı kuruluyor çok severim ben pazarı
herşey çok taze oluyorrrr

tosbaa8 bebişinin iyi olduguna sevindim:1hug:
bizde daha suratını tam manasıyla göremedik kıçınıda göstermiyor sırtını görüp görüp geliyoruzzzkaydirigubbakcemile3
anlayacagına.s

Aylincimmmm maşallah emirimizeee...eşine benzesin istiodun zaten çok sevindimmm...

gözün aydın aylincim maşallah emire sen zaten babasına benzesin istiyordun allah gönlüne göre verio desene :))

çoook teşekkür ederiiz kızlaarrr...
hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallaaahhh dr'lardan..

TOSBAA canım ben beyazsaray evlerınde oturuyorum.....
bugun pazara gıttık oglumla burdakı pazar cok guzel sırf kıyafet var :)
hamıle elbısesı aldım artık hıcbısı olmuyo cunku :1no2:

beyazsaray evleri nerde canım bilemedim ben orayı, bauhaus tarafında mı acaba??

yerim ben o minik prensesiiiii, nasılda büyüyoor annişinin karnındaa..

saol saadetciim, hoşgeldin sende..

kızlar şimdi dışarıdan geldik benim yürürken aşagıya cok baskım oluyor sizdede oluyomu.
dogurucam:CüvCüv: zannediyom yürürken ALLAH korusun.

narencim masallah kızına tontiş melegim benim:ecrin_bebek: dr da yuh yani 1 ay sonra cagırıyo oldu olacak bundan sonra direk doğuma geleyim deseydinklava:.halbuki en kritik haftalara girdik 15 günde bi gitmek lazım en önemlisi bu haftalarda sık sık suyunun kontrol edilmesi lazım sızıntı olmasa bile bebişler içiyo su azalıyo,plasenta kireclenmesi gibi durumlar oluyo çogu kişi muayene gidiyo acil sezeyana alınıyo tabiki Allah hiç birimize yasatmasın böyle bi durumu ama artık daha sıkı kontrol altında olmamız lazım.halt etmiş o dr

kızlar biz geldik malesef 3 gündür yorgan döşek yatıyodum salı günü öksürük ve ses kısıklığı şikayetleri ile doktora gitti bide ne öğrenim bronşit olmuşum.İyki gitmişim ciğerlerime inmey başlamış antibiyotik vs.bir sürü ilaç kullandım şimdi çok şükür iyiyim 3 gündür annemdeydim ordada bilgisayar yoktu şimdi geldim evime anca yazabildim.Geçmişi okuyamadım bebişlerini gören anneleri kutluyorum kısmetse bizimde kontrolümüz yarın bakalım doktor amcamız ne diycek gelir gelmez yazarım size...

kızlar şimdi dışarıdan geldik benim yürürken aşagıya cok baskım oluyor sizdede oluyomu.
dogurucam:CüvCüv: zannediyom yürürken ALLAH korusun.

eveet eveeet aynen banada oluyo, dr'a sordum bugün normal dedi, zaten herşeye normal diyolar:))
36.haftadan sonra gör sen baskıyı, bebek aşağı inecek o zaman diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…