2009 Haziran Anneleri!!

canım geçmiş olsun iyi atlatmıssın nasıl üşüttün kendini o kadar inş. yarında ii haberlerle gelirsin canım

kızlar şimdi dışarıdan geldik benim yürürken aşagıya cok baskım oluyor sizdede oluyomu.
dogurucam:CüvCüv: zannediyom yürürken ALLAH korusun.

canım benimde oluyor geçen markete gittim çok yavaş yürümeme ve agiır taşımama ragmen geldim doguruverecem sandım
zaten benimki biraz aşşagıda hareket edince batıyorrrr

hay allah çok üzüldüm yeşimcim, çok geçmiş olsuunn..
hemen geçmez ama sen yinede dikkat et, tam iyi oldum sanırsın 2 gün sonra yeniden nükseder, tedbiri bırakma canımm..
inşallah yarın dr'dan güzel haberlerle gelirsin canım..

ayyy canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda da atlatırsın zaten atlatmaya başlamışsınn
yarında doktoruna git bebişini gör gel mutlu ol bizde seni kutlayalımm

gecmiş olsun yeşimnur sen de mi hastalandın kuzum ya umarım cabuk iyileşirsinz
evet ya aysecim cıldrırttı eşimle beni bi de dr olcak sözdwe ama onu kim takar gitcem ben en kıssa zamanda tabi bu da 20 günü buluyor malum işten dolayı

kızlaar benim çok hararetim oluyo, içim yanıyo resmen.. soda içiyorum hemen geçiriyo, her dr'a gittiğimde sorucam diyorum unutuyorum, soda içmek ile ilgili bilgisi olan var mı?
nette çok açıklayıcı bişey bulamadım..

eveet eveeet aynen banada oluyo, dr'a sordum bugün normal dedi, zaten herşeye normal diyolar:))
36.haftadan sonra gör sen baskıyı, bebek aşağı inecek o zaman diyo

amanin benimki az daha inerse ordan kucagıma almak zorunda kalırım sanırm:roflol:
şaka biyana iyicene başladık agırlaşmalaraaa

geçmiş olsun yeşimnur
son aylarda yürüyüş yapın diyo doktorlar birde cok zor böyle nasl olucak bilmiyorum valla ben hergün cıkmıyorum yürüyüşe falan ne yapım dayanamıyorum.

maşallah akıllı gelinime kıs benimkine de ufak olcak dedi devletteki dr oğlum küçükmü kalcak çileğimin yanında yoksaaaa allahım inşallah gönlümüze göre kolay doğumlar nasip eder narenimmmmm sanada kızımıza da maşallahhh

canım cok tüketmek zararlı diye duymuştum ben ama zararı nedir bilmiyorum cok tüketme sen yinedea.s

bebege zararı olurmu bilelemem ama sürekli içmek senin migdene zarar verir
ve sürekli soda içmek migdegi tembelleştiriyormuş migde soda içmeyince hazmetmiyormuş
içme istersen canım
kızlar hepinizden özür diliyorum umarım canınız çekmez
ama canım karpuz yeeeee çok faydası oluyor ben öyle yapıyorum

canım geçmiş olsun iyi atlatmıssın nasıl üşüttün kendini o kadar inş. yarında ii haberlerle gelirsin canım

ayyy canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda da atlatırsın zaten atlatmaya başlamışsınn
yarında doktoruna git bebişini gör gel mutlu ol bizde seni kutlayalımm

geçmiş olsun yeşimnur
son aylarda yürüyüş yapın diyo doktorlar birde cok zor böyle nasl olucak bilmiyorum valla ben hergün cıkmıyorum yürüyüşe falan ne yapım dayanamıyorum.

çok teşekkür ediyoruz kızlar.Şuan iyiyiz ama daha iyi olcaz inşallah....

aylincim bence abartmamak şartı ile faydasını bile görürsün canım bende içiyorum ara sıra doktoruma sormuştum günde 1 şişe ve katkısız ve sade olanından içebilirsin demişti.

yeşimcim canım geçmiş olsunnnn inşallah hemencecik toparlarsın yarın da ii haberlerini bekliyoruzzzzzz

canım cok tüketmek zararlı diye duymuştum ben ama zararı nedir bilmiyorum cok tüketme sen yinedea.s

saol canım a.s.

hergün 1 tane kesin içiyoruum, acayip rahatlatıyo beni, neyse biraz daha içmemeye çalışayım bari..
karpuz çıktı evet ama yağmurlardan mıdır nedir hiç canım istemiyo, sanki karpuz yemek için tepemde güneş olması lazım gibi bir hisse kapıldıım kaydirigubbakcemile3

canım iyi haberlerle gelmişsin maşşlah bebeginde kilolu olacak benim ozman 2 di senin 2300 maşlah

aylincim bence abartmamak şartı ile faydasını bile görürsün canım bende içiyorum ara sıra doktoruma sormuştum günde 1 şişe ve katkısız ve sade olanından içebilirsin demişti.

heeeeh tam aradığım cevappp kaydirigubbakcemile3
aynen günde 1 tane şişe katkısız ve sade içiyoruuumm :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…