2009 Haziran Anneleri!!

^saol bitanem ama semacım ben dediğim gibi inanmıyorum ultrasona hep farklı cıkıo bebekler dogunca sağlıkla alalım bişeycik istemem ben

Allah iyiligini versin kız kaydirigubbakcemile3
sende ozaman tepene lamba yak ve otur yeee:roflol:
sodayı da bence içme çok rahatlıyorsan bile haftada bir felan iç cokacimcoook
canım

heeeeh tam aradığım cevappp kaydirigubbakcemile3
aynen günde 1 tane şişe katkısız ve sade içiyoruuumm :içelim:

hatta içindeki minareller kasılmaları bile engelliyomuş canım.bende içiyorum gönül rahatlığı ile içebilirsin ama hergün en fazla 1 şişe

canım ben dr ma sormuştum günde 2 tane içebilirsin hem içinde minarel oldugu için faydalı bile ama 2den fazla içmesüprizzzzz eee herseyin fazlası zarar demi

kızlar biz kaçtık kendinize iyi bakın artık yarın doktorumuzdan gelince yazarız hepinizi öpüyorum bebişleride tabiiiia.s.a.s.

^saol bitanem ama semacım ben dediğim gibi inanmıyorum ultrasona hep farklı cıkıo bebekler dogunca sağlıkla alalım bişeycik istemem ben

öle tabi canım hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar kucaklarımıza alalım memiş manyağı eder tontiş yaparız biz onlarıııı

ay sema nerden buluyorsun kız bunları cok hoş teskkürler paylasım içinnn

:içelim::1hug:
:roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

TOSBAA canım sahıl kısmında kalıo . do re mi nın fabrıka satısı var veya onur market var oralarda kalıo :)))
bende yarın doktora gıdıcem allahıma sukur bu hafta nasıl gecıcek dıodum gunlerı sayıyodum resmen yarın oglumu gorucem ınsallah hayırlı haberlerle gelırım :)

kızlar ben dogum cantasına sinbonun küçük kahve makinesi varya onuda koycam cünkü bazen tam süt gelmiyor bebekler ac kalıyor sekeri düşmesin diye dr preaptamil önerdi ondan aldım ne olur ne olmaz inşallah gelir sütümüz de gerek kalmaz

aylincim narencim bebişlerinizi görmüşsünüz herşey yolundaymış çok şükür.naren cnm seninkinin de maşallahı var bayılırım ben tontiş bebeklere.
inş.narencim sütümüz gelir ve bebişlerimizde hemen alır.hçbişeye kalmaz.

Merhaba herkeseee hihoyyyt
Yeşimnurda hastaymış geçmiş olsun canım , dikkat et kendine, ıhlamur iyi geliyor bronşite, birde bal , aç karnına özellikle bende astım bronşit var ama iyi bu aralar çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…