2009 Haziran Anneleri!!

saolasın zehracım inşallah kuzum sezeryanda gec geliyor ama aklınızda bulunsunnn bi çözüm bulalım yani

bende öle diyorum canım ya kesinlikle inanmıyorum bu kilolara abartıyorlar gibi gelio drlar dogunca hep küçük cıkıo bebkler

birinden duymuştum, son gün ultrasonda ölçmüşler 3200 gr. demişler, bi doğmuş, 2800
birinede 3300 demişler , dörde yakn doğmuş,
yani hiiç belli olmaz bizim minişlere

düşünüyoruz emelcim
ama ya defne ipek ya da defne miray olacak eşim mirayı begenmiyor defne de kararlı nasılsa :))
inşallah en kısa zamanda haber vercez bıktım artık isim bulamamaktan

aynen buradada oldu hatta askeri hastane de oldu yani benm gittiğim hastanede 3 kilo dogar demiş dr en son hafta 4.400 dogunca mecburen sezseryana almış normal dogum olur demiş cünkü 3 kilo olunca

özellerde hep fazla söylüyr kilosunu cünkü sezseryana yönlendiriyorlar tabi onlarında işine gelio
4ü gecer dediler benm samimi arkadasıma 3200 dogdu bebek nasılsa :uhm:
sezeryan basit bi kesi pırt cıkar cocugu sonra dik ne var normal le kim ugrascak acıldımı geliomu

NArencimm maşallah çileğimizeee ... çocuğun adı çilek kaldııı yafff :ecrin_bebek:

Kocişim bana yeni isim taktııı, fotomu çekti albüme ekledimmm....Yeni adımmmm tombyyyyyy :)

oyyyy kuzum hala aklındamı o bak valla yollayam sana kuzusuuuuuuuuuu gelsen tam süper olurdu heeeeeee

olmamı heç sen konuşkan ben konuşkan gece uyumazdık heralde :)
yok be tatlım espri aklımda başka bişi var sonra diim sana burda canı ceker arkadasların :)

kız minikkuşlar naber 2dakka zor izin aldım valla annemlerden ööfff ya izin vermiyolar netin başında oturmama amaaaan amaaaan ayaklarım şiş ya taktılar öğlen misafir vardı zaten ayaklarımı sarkıtmışım akşama kadar biraccık yatcakmışım sıkıldım ama yaaa kaçtım 2dakka bende napıyonuz geçmişi okuyamıyom vallla tatlışlar kusra kalmayın önemi bişey yok demii

didoşum cicim bak keyfine tatlım annenlerle vakit geçir böle arada haber ver tabi deee annen haklı çok şişsen ayakları dik havayaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…