Kocişim bana yeni isim taktııı, fotomu çekti albüme ekledimmm....Yeni adımmmm tombyyyyyy :)
yaa akşama kadar vakit geçiriyom zaten bunaltıyolar adamı heee bazen -tatlicadiarzu- kız dikiyom ayakları biraz iniyo sabaha geri şişiyo napcam bilmiyomdidoşum cicim bak keyfine tatlım annenlerle vakit geçir böle arada haber ver tabi deee annen haklı çok şişsen ayakları dik havayaaa
valla bilmiyom tatlış niye şişiyo çok kötü görünüyolar herkes dalga geçiyo yaa suyuda çok içiyom halbuki malum burası sıcak memleket yaa dışarda kısa kollularla geziyoz içimiz yanıyo şimdiden anacım benimde kocişim yok çok üzülüyoooommmm:çok üzgünüm:dido neden şişio kız ayakların senin böledr bişi dedimi kaç litre su içiosun günde
ohh ne rahat baka annenin babnın yanındasın biz yalnızın kociş bile yok
kız merak ettim albümüne nasıl bakabilirim
bak ismimdende belli meraklıyımdır çatlatma beni:jeyyar:
dido neden şişio kız ayakların senin böledr bişi dedimi kaç litre su içiosun günde
ohh ne rahat baka annenin babnın yanındasın biz yalnızın kociş bile yok
4 haftan kalmış pınarrrdelikafadulden
Profilimden bakabilirsinnn
Sorma canım allah kısmet ederse 4 hafta sonra küçük erkeğimi koklayabilicemmmm ayyy çok heyecanlanıyorummm yaa
Didommm çok özledimmm seni ama olmazki ayaklarını uzatarak gir arada nete
bayanmerak yazmiim isimini söle kuzummmm
canım benm eşim subay görevi gereği operasyona cıkıo ayda 20 gün yok
bayanmerak yazmiim isimini söle kuzummmm
canım benm eşim subay görevi gereği operasyona cıkıo ayda 20 gün yok
ayy narencim gittimi kız senin kocan Allah kavuştursun canım benim bizimkinide görev yerini, değiştirmişler operasyona gitcekmiş artık Allahım korusun hepsini tamda bebişler olacağı zaman yaa kötü oldu ama napalım artık hayırlısı hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?