canım seninde kocişin uzun sürelerde geliyo sanırım
olsun selamet olsunlarda
saolasın kübracım
allah yar ve yardımcıları olsun didom ya bütün askerlerimizin
aynen canım Allah başımızdan eksik etmesinde biz alıştık ayrı kalmalara iyi olsunlarda gerisi boş ama insan yanında olsun istiyor tabii içinden ben şimdi memlekete geldim bide iyice ayrı düştük hiç dayanamıyom hergün ağlayasım geliyo ama napalım işte mecburuz minikkuşlar için katlancaz
saolasın kübracım
allah yar ve yardımcıları olsun didom ya bütün askerlerimizin
banada dio dr her gittiğimde 3500 kilonun üstünde olur die ben hiç düşünmedim düşünmemde normal olacagı varsa olurrr sezeryan son tercihim
aynen canım inşallah hakkımızda en hayırlısı neyse o olur ve herşey güzel olur bütün sıkıntılarımızın karşılığını Allahım bize verir inşallahAmin
canım benim insan anne olunca herşeyinden fedakarlık ediyor
ama Allaha şükür sonuçları güzel olucak inşallah
insan sabrı ve beklentisiz bir şekilde fedakarlıgı ögreniyor bende yedi aydır yatıyorum
önceden böyle bişiyi yapabilecegimi düşümezdim
banada dio dr her gittiğimde 3500 kilonun üstünde olur die ben hiç düşünmedim düşünmemde normal olacagı varsa olurrr sezeryan son tercihim
aslında bi sorun olmadan kilolu diye sezeryana almamalılar
geçmiş olsun dikkat et cnmmm kendinekızlar biz geldik malesef 3 gündür yorgan döşek yatıyodum salı günü öksürük ve ses kısıklığı şikayetleri ile doktora gitti bide ne öğrenim bronşit olmuşum.İyki gitmişim ciğerlerime inmey başlamış antibiyotik vs.bir sürü ilaç kullandım şimdi çok şükür iyiyim 3 gündür annemdeydim ordada bilgisayar yoktu şimdi geldim evime anca yazabildim.Geçmişi okuyamadım bebişlerini gören anneleri kutluyorum kısmetse bizimde kontrolümüz yarın bakalım doktor amcamız ne diycek gelir gelmez yazarım size...
sağolsaınnn cnmmmgecmiş olsun saadet dikkat et kendine canım aman diim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?