2009 Haziran Anneleri!!

tabi ya 4 kiloluk bir bebek acılman olrsa kolaylıkla dogar özel kandırıyor milleti sezeryan kolaylarına gilo cünkü pırt die kesip cıkartıolarrr

canım seninde kocişin uzun sürelerde geliyo sanırım
olsun selamet olsunlarda

aynen canım Allah başımızdan eksik etmesinde biz alıştık ayrı kalmalara iyi olsunlarda gerisi boş ama insan yanında olsun istiyor tabii içinden ben şimdi memlekete geldim bide iyice ayrı düştük hiç dayanamıyom hergün ağlayasım geliyo ama napalım işte mecburuz minikkuşlar için katlancaz

dimi narencik yaaa dahada zaman var yani sonuçta ne biliyosunuz dimi nolacağını kendisi dedi zaten 3800-3900 olur dedi en son 2666ydı sanki obezmi çocuk Allah korusun çıkar bişekilde yaa off off

hadi ben kaçtım daha oturamıyom popom acıdıdda oğlum da böle sıkışıyo uzanim azcık yarın görüşürük öptüm sizleriii

Amin
canım benim insan anne olunca herşeyinden fedakarlık ediyor
ama Allaha şükür sonuçları güzel olucak inşallah
insan sabrı ve beklentisiz bir şekilde fedakarlıgı ögreniyor bende yedi aydır yatıyorum
önceden böyle bişiyi yapabilecegimi düşümezdim

banada dio dr her gittiğimde 3500 kilonun üstünde olur die ben hiç düşünmedim düşünmemde normal olacagı varsa olurrr sezeryan son tercihim

saolasın kübracım
allah yar ve yardımcıları olsun didom ya bütün askerlerimizin

amin canım tüm dualarımız onlara zaten bizim varlığımıza dualarımıza çok ihtiyaçları var kocişlerimizinde bizim vereceğimiz morale Allah hepsini korusun

aynen canım inşallah hakkımızda en hayırlısı neyse o olur ve herşey güzel olur bütün sıkıntılarımızın karşılığını Allahım bize verir inşallah
banada dio dr her gittiğimde 3500 kilonun üstünde olur die ben hiç düşünmedim düşünmemde normal olacagı varsa olurrr sezeryan son tercihim

bende düşünmüyodum hiç tatlış işte kendimide çok hazırlamıştım normale kendime telkinler verip duruyodum şimdi iki arada kaldım valla bu saatten sonrada nerden bulim başka doktor adamda iyi aslında ama nolcak bilmiyom hayırlısı artık sağlıklı doğsunlarda minikkuşlar napalım artık katlancaz kaderimize

iyi geceler tatlımm bende çıkıyom artık annem pis pis bakıyo valla ayaklarımda karıcalaştı ama hakkaten hepinizi öptük oğlişimleeeee tombiklerim benimmmmm:teytey:

geçmiş olsun dikkat et cnmmm kendine
gecmiş olsun saadet dikkat et kendine canım aman diim
sağolsaınnn cnmmm

günaydınnnnn herkeseealkisalkisalkisalkisalkisalkis
bugün benim için çok mutlu bi gün eşim geliyo ama salı günü döncek senağlama
neyse 2 günün tadını çıkarmamız lazımmmyerimseniben
sabahtan beri gözüme uyku girmiyoo nasıl özledimmm:asigim:
neyse herkese güzel mutlu haftasonları dinliyorum güzel annelerr

Günaydinnnn herkeseee...
Uykusuz bir gecenin ardindan kalktik yine yataktan...
Binnurcum gözün aydin.Tadini cikartin 2 günün...

günaydın koca göbekliler sizi
binnur tatlım gözün aydın . daha gelmeden dgidecegi günü düşünerek aglama canım tadını çıkar bencede

Günaydınnnnnnnnnnn canlarımmmm ve canlarımın canlarıııııııııııııı :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…