2009 Haziran Anneleri!!

Kızlarrr hepinizi çokkk özledikkk oğlumlaaa....kk bi daha gitmeeeeee :enbuyukkk:

ayyyyyyyyy kızlar sinir oldum dünde giremedim bugündde sabahtan beri ugraşıyorum anca şim girebildim kk sizinde öyle oldumu açılmamazlık yaptımı

mrb kızlar sitede sorunmu vardı dünden beri giremedim bi türlü.site kapatıldımı acaba diye çok üzüldüm.:çok üzgünüm:
nasılsınız bebişlerler nasıl

siteye bugün zor girdim şükür ki burdasınız.aman biz doğurana kadar kapanmasında çok merak ederim sizi valla.bu arada herkese iyi haftasonlarııı

Kızlarrr hepinizi çokkk özledikkk oğlumlaaa....kk bi daha gitmeeeeee :enbuyukkk:

kity79 canım şimdi meraktan çatlatacan beni erkenden doguracam:roflol:
şu evvelsi gün bahsettigin albümünü dha göremedim
sanırım arkadaş listesinde kayıtlı olmam lazım sanırım
arkaaşlık teklif edeyim dedim olmadı sen bi deneyebilirmisin:uhm:

sonun da girebildimdünden beri sinir oldum ya kk ya.meğer ne çok alışmışım size.kk açılmayınca nete de giresim gelmedi.biz sizi çok seviyoruz.

saadetcim geç oldu ama geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

tşkr zuzummmm

ayyy bende ne alışmışımmm kk yaaa
çokk özledimmm sizleriiiii
fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrr

selam kızlar bende giremedim din akşamdan bu yana herşey yolunda demi ay bidaha şu siteye bişey olmasın lütfen yönetim sana sesleniyorum:enbuyukkk:

valla ben giriyom yazıyom gitmiyo hata veriyoooo bakalım bu sefer gelcekmi sıkıldım uğraşmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…