2009 Haziran Anneleri!!

Evet kapalıymış profilim ama malesef nasıl yaptığımı bilmiyorum o yüzden yollayamadım sana arkadaşlık...şimdi pijamanı giy , aynanın karşısına geç bak kendine aynı öyle bi foto merak edilecek bişi değil yaniiii...erken falanda doğurmaaa sakınn ...

valla bunaldım he bi geliyo bi gidiyo noluyo yaaaaa kk sız günler geçmiyo sizleri çok özledimmmmmm

pınayyyyyyyyyyy nasılsın canımcım batuşum nasıllll???

Son düzenleme:
hehe geldi ayşecim nasılsın cicim iimisin kızımız nasıllar biz çağatayla evde pinkeliyozzzz valla bi de uyku bastırdı ya sanırım benim tansiyonum sık sık tüşüyo yawww

anam arada gidiyodu böle ben hamiş olduğumu söleyememiştim 10 gün gitmiştide ne sinir olmuştummm

anam sadoşum gelmişşş nerde bacım ya gündüz ilaçla bile zor uyurum bennnn gece erken yatarız zaten eşim yarın 6 da kalkcak hem sabahçı hem nöbetçi okulda

hmmm o zmnnn uyuma semoşummm gece erken yatarsanız uyuyamazsın bu seferrrr

demekkk 10 gtiide hamiş old. söleyemedinnn haaa
ahh cnmmm yaaa kaydirigubbakcemile3

nese ben kaçtımmm kocişin yannaa hoşçakalınnnn pınoş semoş ayşoşş :)))

canım o zaman site yenilenmişti ondandı ama çok sinir olmuştummmmmm tam da o gün gidermi yawwwwwww

valla bunaldım he bi geliyo bi gidiyo noluyo yaaaaa kk sız günler geçmiyo sizleri çok özledimmmmmm
pınayyyyyyyyyyy nasılsın canımcım batuşum nasıllll???
Semoşummm iiiyiz canım pazara gittik,geldik batuşlaaa çok sevinio pazarda anlamadım gitti ... biz park yerine pazara gidicez galiba azıcık büyüdümü hihoyyyt çağatayım napıo?

çağatayım sakin bugün teysesi keyfimiz iyi yani olsun seninde işinde gelir park yerine pazara gidinceeee ne güzellll

ben cumaya gidiyorum kendi dr uma yaşasınn

pınarcık
ayın 13 ünde gtcem bendee
yanii 18. günümüzdee görcem ufaklığııı

ayyy şuuu kk gellll artıkkkk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa btsinn bu sorunnnnnnnnnnnn

slm kızlar ay bu kk ya ne oldu böyle yaaa dunden berı gırmeye calısıyorum tık yok.nsılsınız kuzucuklarınızda ıyıdır ınsallah.bız dun kontroldeydık teyzelerı kızım 2 kılo 200 gr olmus.boyunu söylemedı dr.ve hala tersmıs minik sıpam.15 gun sonra tekrar gel dedı bakalım dönecekmı?dönmezse sezeryan olacak sanırım.sızınkıler döndümü kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…