2009 Haziran Anneleri!!

masallah kızına Alhancım benim cadım 31 haftalıkken dönmüştü pozisyonunu almıştı canım

iyi akşamlar kızlar offffff ya k.k.ya ne oldu 2 saattir girmeye çalışıyorum dünde uğraştım giremedim.Dün bizim kontrolümüz vardı bebişimiz gayet iyiymiş ve 2080 olmuş doktorumuz gelişimini tamamladığı an alcam dedi bakalım kısmet artık.

yeşim ve alhancım maş. kuzucularınızaaa
alhancım en sn gttiğimdee bnm kuzumun kafası yukardaydııı
geri dönmüşşş yanii
daha önce aşağıdaydııı
doktorr daha döner dedi ama bakalımmm
gerçi sezeryan olcağı içinn sorunda dğlll
baksın yavrum keyfineee :)

Yeşim ;Alhan maşallah kuzularınıza,
Kimse yok herkes yattı galiba, bizimde kontrolümüz yarın 15:40 ta, inşallah minik balığım büyümüştür ,
bu KK ya ne oldu, iki gündür bende giremedim ve okadar çok canım sıkıldıki, Hayatıın önemli bir
bölümünü KK da geçiiyormuşum haberim yokmuş , :))) sıkıntıdan , bir sürü börek kuabiye çörek yaptım dün :)
Biraz geçmişi okuyayım ben

Yeşim ;Alhan maşallah kuzularınıza,
Kimse yok herkes yattı galiba, bizimde kontrolümüz yarın 15:40 ta, inşallah minik balığım büyümüştür ,
bu KK ya ne oldu, iki gündür bende giremedim ve okadar çok canım sıkıldıki, Hayatıın önemli bir
bölümünü KK da geçiiyormuşum haberim yokmuş , :))) sıkıntıdan , bir sürü börek kuabiye çörek yaptım dün :)
Biraz geçmişi okuyayım ben

iyi geceler kızlar sanırım sıte bıraz daha ıyı şimdı.ay cok şükür.
yesımcım bu arada senın kuzunada masallah.sagsalım gelsınler artık dımı?
aysecım sen nasılsın canım?
ayrıca bısey sormak ıstıyorum kızlar bendemı var sadece bu durum merak ettım?dr sormakta aklıma gelmedı.bazan yürürken yada yatarken ayagımı kendıme cektıgım zaman rahım içindemı desem vajına agzındamı desem bır kasılma oluyor.buna benzer durum sızdede varmı kızlar?

iyiyim alhancım bende kasılma olmuyo ama catı kemiğimde agrı oluyo baskı hissi oluyo

ay bu sıpalar ne sekılden sekıle sokuyorlar insanı?neyse az kaldı deyıp avutuyoruz kendımızı.
artık gecelerıde coook zor uyuyorum hareketlerım çok kısıtlı karnıma yda bacak arama yastık koyuyorum tavsıye ederım daha rahat oluyor.

evet bende koyuyorum yastık ii oluyo hadi ben kactım uykum geldi ii geceler inş. yarın sitedeki sorun tamamen biter

ınanırmısın aysecım aksam olsun hıc ıstemıyorum ay yınemı uyku vaktı gelıyor dıyorum kendı kendıme .sonrada böyle gece saat kaca kadar vakıt gecırıyorum.ne olcek bızım bu halımız
bu arada da kımsecıkler yok bu gece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…