2009 Haziran Anneleri!!

Günaydın güzel haziran anneleri ve bebişleri
Nasılsınız , herkes iyimi? Günümüz , haftamız güzel geçsin
Ben 6 da kalktım bugün , biraz heyecanlıyım oğlumu görcem ya,
Ayşecim teşekkür ederim ,inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz , a.s.

Kızlar ben dün mutfak masasını sildim sonra kaldırdım yerine koydum , bişey olmaz diye, ama ahşap masa ağır yinede, bütün gece sancım oldu, eşim çok kızdı, neden haber vermiyorum diye, böyle sanki çatı kemiklerim ayrıldı, kramplar girdi, doğurcam sandım ama çok şükür Allahıma bişey olmadı
Son günlerimiz artık, çoook dikkat edin kızlar

evet canım dikkat etmek lazım . ama neden sen dikkatetmiyorsun canım ya .bebek ne kadar durursa içerde o kadar iyi içeride 1 hafta dışarıda 1 aya eş degermiş . o yüzden lütfen dikkat et tatlıkm benim. geçmiş olsun inşallah birdaha vaktinden önce sancı çekmezsin

Yasemincim çok yormadan kendini yavaş yavaş yap,
Havva canım sağol, düşüncesizlik ettim işte ama iyiyim şimdi çok şükür

günaydın güzel annelerrr..
ya kızlar ben çok kötüyüm.kalçamdaki kemik agrıları bi hafta önce başladı.ama çok şiddetlendi.artık yürümekde bile zorlanıyorum.kemiklerim öyle bi agrıyo ki sakat gibi yürüyorum.bende kalsiyum diye bişey kalmadı sanırım.napcam bilmiyom.daha 1ay var böylemi olcak hep ya.günde 1bardak süt içiyodum ama yeterli gelmedi.sizde durumlar nasıl???

Arzucum ilave kalsiyum almıyormusun? bir bardak süt az değilmi, yoğurt, yumurta, peynir yiyormusun?
Ama o ağrılar herkeste oluyor bildiğim kadarıyla, vücut doğuma hazırlanıyor

Arzucum ilave kalsiyum almıyormusun? bir bardak süt az değilmi, yoğurt, yumurta, peynir yiyormusun?
Ama o ağrılar herkeste oluyor bildiğim kadarıyla, vücut doğuma hazırlanıyor

Kızlarrr hepinizee günaydınnnn...Çok güzel bir hafta olsunn hepimiz için...Biz dr a gidicez 15 te çok heyecanlıyım minik erkeğim napıo bakalımmm...öptüm hepinizi ve bebişleriiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt

sabahtan beri 10 tane mesaj yazmışımdır gelmiyo yawww delirecem en son
pınarım ii haberlerini bekliyoz kuzum batuşa slm söle bizdenn

Kızlarrr hepinizee günaydınnnn...Çok güzel bir hafta olsunn hepimiz için...Biz dr a gidicez 15 te çok heyecanlıyım minik erkeğim napıo bakalımmm...öptüm hepinizi ve bebişleriiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt

Selam kizlar,

pinarcim iyi haberlerini bekliyoruz..Ben de yarin gidiyorum minigimi görmeye..Bugün cok cok isler yaptik.Camasir, ütü vs...Umarim aksama kadar hal kalir...

arzucum doktoruna sordunmu bu durumu belki sana yardıncı olacak bazı tavsiyeleri olabilir bendede oluyor bazen ama geçiyor. benim parmaklarımda uyuşma oluyo sanahları bişey yapamıyorum .kahvaltı bulaşıklarını bile öyleden sonra yıkıyorum makinayı kullanmadıgım zaman tabak bile tutamıyorum sabahları

Canlarım nasılsınız bakalım? Bennn çoook yorrgunummmm!!! Evde boya vardı bi haftadır, prensesin odasını hazır boyatırken hepsini boyatalım dedik, hayatımın hatasını yaptım sanırım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Gerçi koçiş sağolsun çoğu işi o yaptı ben annemde kaldım yine, annem de ameliyatlı yardıma gelemedi. Boya bittikten sonra ev savaş alanı gibiydi -tatlicadiarzu- Allaha şükür bitti hihoyyythihoyyyt

Ben yine hepinizi çoookkk ösledim a.s.a.s.a.s.

kızlar mrb hepinize siteye girilmiyor donup kalıyo sorun var sanırım
ayyy çok yorgunum kızlar dün evin bütün halılarını anneme götürdüm yıkaması için ama bende yardım edim derken çok yoruldum pzt sendromu var resmen üzerimde ofiste iş yapmak bile gelmiyo içimden kalemi bile elime almadım ohhhhhhhhhhh:) umarım yazdıklarım ulaşıyodur benim bebiş çok hareketli kızlar sizce 40 haftayı dolduracakmıyız kız bebekler daha erken doğar diyolar ama 32+3 olduk bugün hihoyyyt

herkesi temizlik telaşı almış, bende vitrinleri sildim bugün, içindekileri çıardım yıkadım,
yarında buzdolabını silicem
Pınarcım güzel haberlerle gelirsin inşallah

şeker kız senin beklenen doğum tarihin ne zaman

ben onlara başlıycam şimdi dolap mutfak camlar perdeler oooooooooooooosenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…