2009 Haziran Anneleri!!

Canım , o bendede oluyor, hatta uyuşmalardan acıdan uyuyamıyorum bile,
karpal tünel sendromu, hamilelerin % 25 inde görülürmüş

Yasemincim sezeryan olcak 26 mayıs kısmetse, 22 gün var, annemle kayınvalidem yapçaklar temizlik ama yaşlı ikiside herşeyi onlara bırakmak istemiyorum
Eşim camları silcek, bende yapabildiğim kadar yavaş yavaş yapıcam, yarın buzdolabını silcem işte
mutfak dolapları riskli silme sakın, sandalyeye in çık, düşersen Allah korusun
hiç bişey bebişlerimizden önemli değil

tünaydınnnnnnnn herkeseeee
ohh düzeldiii sanırımmm bu seferrr
herkess iidirrr
inşşş.
benim kızdaaa çıldırdı resmennn
gece 2 ye kadar uyutmadı cimcimem
sabahda 6 da kaldırdııı artık içimdeee hopluyor resmennnn bi oraya bi buraya yamuluooo karnım pat pat

maşallah prensese Saadetçim,
benimkide laptopu kucağıma alınca ittiriyor hemde baya belli oluyor , sıkıntıya gelemiyor benim miniğim :))

maşallah prensese Saadetçim,
benimkide laptopu kucağıma alınca ittiriyor hemde baya belli oluyor , sıkıntıya gelemiyor benim miniğim :))

ya canım sorma
senn ufaklıkta az değilmişşş
fırlama olcak bunlarrrr

kızlarr temizlikten bahsetmişsinizzz
ay iyice strese giriyorum okdukçaaa yazdıklarınızııı
bende ayın sonuna doğruu yardımcı alıp yaptırcamm
amaaa inşş istediğim gibi yaparrr
camlar kapılar perdelerrr bi kaç halıı diğerlerini yıkamaya yolluycam
tuvalet banyo
süpürmek silmekkk tozz almakkk
offff çok işşş varrr yaaaaaa

pınarcım emelcim güzel haberlerle gelin kızlarrr

haziran annişleri cok özledim sizi yaa :))
inşallah tekrar gitmez site

sizsiz yapamıyorummmm
a.s.

mrb cemrecimmm ben iyileştimmmm sanırımmm iimmm çok şükürrrrr :)))))

ohhh ohh çok sevindim valla iyi olunca keyfinde yerindedir inşallah aman dikkat et kendine çok hasasız şimdi herşeyden mikrop kapabiliyoruz

evet cnmm
herşeyn başı sağlık diye boşa demiyoruzzzz
çok şükürrrr
bu sefer hafiff atlattımm

bende dün kötüydüm o halimle gene duramadım buzdolabımı sildim ablam beişk vermişti onu sildim ütü yaptım hele son haftalarımda annelerde acayip bi enerji olurmuş hep bişeylerle uğraşmak bişeyler yapmak isterlermiş bunu doğumda harcamak lazımmış ama ben duramıyorum doğumda ne yapcam bilmem :):)

HERKESE MERHABA :)
bayagdır gıremıyodum zaten 1-2 gun onceye kadarda sıteye gırılmıodu uyus oldum
ben pazartesı doktora gıttım oglum 2 kılo 151 gram olmus
masallah ogluma
sız neler yapıosunuz gecmısı okuyamadım :) sanırım herkes temızlıge baslamıs ben doguma 1 hafta kala kadın cagırıcam eve sımdı cagırsam daha 6 hafta var gene pıslencek klava:
en ıısı doguma 1 hafta kala temızlık yaptrmak....baska ne var ne yok bebegını kucagına alanlar varmı alkisalkisalkis

aman cemrecimmmm kendini kırgın hissetiiğindeee bırak işi flannnn az kaldıı zatennn hayırlısıyla sağ salim doğuralım
maş. marchandızaa bebişineeeeee
şuadaaa bebeğini kucağına alan yok daha erken zatennnn dursun bebişler durduğu yerdeee

merhaba kızlar
nasılsınız bakalım
benim bilgisayar bozuldu ayrıca sitede de problemler varmış giremedim
biz iyiyiz allaha şükür
hepinizi öpüyoruz

sanada merhaba canım maşallah oğluşuna daha 6 haftan var benim gibi o zamana kadar 1 kilo daha alır sanırım en iyisi 1 hafta kala yapmak

mrb kızlar nasılsınız ???
herkes iyi ssanırım.bu arada temizlik telaşı sarmış herkesi.benimde dün annem kayınvalidemabimin eşi benim evi bi güzel temizlediler ben de yemek yaptım onlara.çok yorulmuşum.öncedende ben ıvır zıvır işleri yapmıştım (mutfak gibi).geçen haftada halılar yıkanmıştı.evi toparladım sayılır.bi yemek odası kaldı orada da sadece vitrinlerin içi.bitti sayılır yani temizliğim.
bidahaki maaşıda layım son eksikleri tamamlayıp artık kızımı bekliycem.
kontrole gidecek arkadaşlar güzel haberlerle dönersiniz inş.gelenlerinde gözü aydın.

mrb zeynocumm biz iiz çok şükürrr
sitedede sorun vardı zatennn
bizdee gremedikkk cnmm

ohhhh be düzeldi sanırım site
kızlar nasılda alışmışız ya.
temizlikler başlamış ne güzel biz daha çalışıyoruz temizliği ve diğer hazırlıkları ben kısmatse izne ayrılınca halletmeği düşünüyorum hafta sonuda bi pijama sabahlık takımı beğendim ama almadım kısmetse izne ayrılınca onuda alıcam

Selam kızlar nasılsınız.3 gün tatilden sonra buradayız.sabahtan bu yanada siteye girilmiyordu.herkez iyidir inşallah bebşleride iyidir umarım.
Biz cumartesi oğlumu görmeye gittik.2172 gr olmuş.bu defa az kilo almış oğlum 195 gr almış 15 günde.nazar değdirdik oğluma babasıyla.hep tosun paşam diye sevdik.ayrıca yüzünü bile göstermedi bu defa elini koymuş yüzüne hiç poz vermedi bize.küstü sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…